親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

THANKS~
因為第1天我晚上8:10先落機,去到酒店CHECK IN完再落去可能已經關門,
老麥開24小時都好過無~

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 babymoon2012 於 14-07-07 發

原帖由 catli11 於 14-07-07 發表
唔係呀,將啲行李搬晒上車,之後直接喺hello Kitty town番新加坡。
是否包亞寶車回sin?
司机在hello kitty land等到你地玩完再送你地回sin嗎?咁司机都好好人喎!

複式洋房

dadaada 發表於 14-7-7 13:57
是否包亞寶車回sin?
司机在hello kitty land等到你地玩完再送你地回sin嗎?咁司机都好好人喎!
司機肯等咁耐? 你地朝早已經過去玩,抑或11am checkout之後先玩?

大宅

引用:Quote:原帖由+catli11+於+14-07-07+發表唔

原帖由 dadaada 於 14-07-07 發表
是否包亞寶車回sin?
係呀,不過要加錢,詳情你問阿寶

大宅

引用:Quote:dadaada+發表於+14-7-7+13:57+是否包

原帖由 babymoon2012 於 14-07-07 發表
司機肯等咁耐? 你地朝早已經過去玩,抑或11am checkout之後先玩?
11am check out咗先去玩,加咗少少錢for等,詳情可問番阿寶。 可能我又面皮厚肯問,寶好好人,佢幫到都盡幫㗎!

男爵府

回覆:分享:6日5夜新加坡 + Legoland之旅

請問hello kitty個商場有無野行?

大宅

引用:請問hello+kitty個商場有無野行?

原帖由 happyvv 於 14-07-08 發表
請問hello kitty個商場有無野行?
其實無乜,有一間toyrus,有幾間賣衫,其餘係食肆,hello Kitty town地下有個store⋯

大宅

我想請問你係邊度坐river taxi同埋幾錢呀?

大宅

引用:我想請問你係邊度坐river+taxi同埋幾錢呀?

原帖由 最愛爸媽 於 14-07-09 發表
我想請問你係邊度坐river taxi同埋幾錢呀?
我喺clarke quay河邊搭,坐到去魚尾獅,sgd3。

大宅

回覆:catli11 的帖子

哦,我見到佢地個website要22蚊,個d係咪第2d嘢呢?同埋3蚊可以坐幾耐呀?同埋係咪有十幾個站,而每個站都可以上落呀?仲有要等幾耐有一班船昵?可能多左少少問題真係麻煩唒

大宅

catli11 發表於 14-7-1 00:12
去zoo嘅coach係動物園㗎,有幾個上落點,詳情http://www.zoo.com.sg/m/visitor-info/singapore-attractions ...
hi catli11, 關於去ZOO既COACH, 之前睇過ZOO既WEBSITE介紹, 想請問是否大巴? 可放小型行李嗎? 是否早一點於SWISSOTEL LOBBY排隊便可, 因怕人多上不到車!! 謝謝!

大宅

引用:哦,我見到佢地個website要22蚊,個d係咪第

原帖由 最愛爸媽 於 14-07-09 發表
哦,我見到佢地個website要22蚊,個d係咪第2d嘢呢?同埋3蚊可以坐幾耐呀?同埋係咪有十幾個站,而每個站都 ...
sgd22係day tour,會搭觀光船坐晒咁多個站,再可以搭river taxi好似5程(真係唔記得),佢係24小時計。觀光船同taxi係唔同船㗎!

大宅

引用:Quote:catli11+發表於+14-7-1+00:12+去zoo

原帖由 summerdry 於 14-07-09 發表
hi catli11, 關於去ZOO既COACH, 之前睇過ZOO既WEBSITE介紹, 想請問是否大巴? 可放小型行李嗎? 是否早一點 ...
係大巴,小型行李我估無問題,我拎bb車上去佢叫我哋放車頭自己睇住。佢應該有車底行李位,但佢無開亦唔覺佢會開。其實我搭2次都唔多人,唔洗排隊,喺大堂等就可以。

summerdry  THANKS  發表於 14-7-9 13:24

禁止訪問

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 catli11 的帖子

kitty town 附近有乜食?

男爵府

BK Milk勳章

由Legoland 回程是否行woodland ?司。機有無問你行邊邊?

男爵府

catli11 發表於 14-7-7 10:40
如果你住一晚,咁就住嗰晚去睇螢火蟲,因為其實睇住差不多9點,如果再出番新加坡會好夜。如果3點到新加坡, ...
如果我一日去完LEGOLAND再去食海鮮,榴槤再去睇螢火虫....夠唔夠時間
馬來西亞果邊用咩言語多架 ?
D人識唔識廣東話或普通話 ?
THX !

大宅

引用:+本帖最後由+BBG1+於+14-7-12+12:48+編輯+\\

原帖由 BBG1 於 14-07-12 發表

回覆 catli11 的帖子
kitty town裡面每層都有間快餐,出面有幾間食肆,類似一間燒春雞,一間客家菜,2間西餐廳⋯

大宅

引用:由Legoland+回程是否行woodland+?司。機有

原帖由 kmpurin 於 14-07-13 發表
由Legoland 回程是否行woodland ?司。機有無問你行邊邊?
係,司機無問,因佢話佢出發前叫老婆睇過無塞,雖然都係有啲塞,但係係可以接受⋯

大宅

引用:Quote:catli11+發表於+14-7-7+10:40+如果你

原帖由 OTTO1092 於 14-07-13 發表
如果我一日去完LEGOLAND再去食海鮮,榴槤再去睇螢火虫....夠唔夠時間
馬來西亞果邊用咩言語多架 ?
D ...
legoland閂6點,要睇你幾點開始玩,佢話大唔大,同埋睇你小朋友幾大,會唔會用好多時間買嘢。去食海鮮睇螢火蟲一定要5點前出發,如果唔係會好趕。睇完再去食榴連再番酒店,應該無問題。

首頁

尾頁

跳至