少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:箍牙問題請教

17,18歲先箍,ok嗎?究竟早D箍好or遲D好?

已刪除用户

回覆:箍牙問題請教

大宅

引用:17,18歲先箍,ok嗎?究竟早D箍好or遲D好?

原帖由 wesleypiano 於 15-05-06 發表
17,18歲先箍,ok嗎?究竟早D箍好or遲D好?
我有表妹18歲箍,亦有表姐27歲先箍,講真其實無咩特別影響,最緊要是醫生好不好,這真的是箍牙成功與否的關鍵.

真誠待人

大宅

引用:請問cool牙會痛幾耐?會有幾痛?我仔其中一

原帖由 gasman 於 15-05-06 發表
請問cool牙會痛幾耐?會有幾痛?我仔其中一隻門牙向外斜生,係好斜,我擔心他忍不住痛唔肯cool

...
我從小都好怕痛,不小心弄傷小小都嘈嘈閉,我真心覺得剝牙痛過箍牙.也許是我遇到良醫,箍牙對我生活上沒有什麼負面影響,醫生全程跟足,有什麼事只要告知她,就馬上會替我解決.
事實上箍牙沒有坊間說得那麼嚴重與困難的,起碼箍了一年,我都沒遇上過什麼問題.

真誠待人

大宅

我個好女喺尖沙咀整。大概$22000,但唔知點解醫生話唔使剝牙!佢話上咗箍睇吓有無需要先。請問有無人喺咁?

大宅

引用:我個好女喺尖沙咀整。大概$22000,但唔知點

原帖由 monalee213 於 15-05-07 發表
我個好女喺尖沙咀整。大概$22000,但唔知點解醫生話唔使剝牙!佢話上咗箍睇吓有無需要先。請問有無人喺咁? ...
專科醫生?

真誠待人

大宅

回覆 yingyingfok 的帖子

喺呀。

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆:monalee213 的帖子

我仔都要cool,剝4只恆齒上面2隻
門牙不會特出一些,大概2mm.
我决定唔剝,成為29,000元

開心過每一天吧!

男爵府

引用:我女果間都只係$25000(格了很耐價),

原帖由 豪瑩媽媽 於 15-02-10 發表
我女果間都只係$25000(格了很耐價),在土瓜灣。
可否pm醫生資料?

大宅

回覆 cllxd 的帖子

可以PM D INFO 我嗎?

大宅

引用:我個好女喺尖沙咀整。大概$22000,但唔知點

原帖由 monalee213 於 15-05-07 發表
我個好女喺尖沙咀整。大概$22000,但唔知點解醫生話唔使剝牙!佢話上咗箍睇吓有無需要先。請問有無人喺咁? ...
Hi, 可否pm医生資料给我,謝謝

複式洋房

回覆 豪瑩媽媽 的帖子

Can you give me the dentist name pls? Thanks.
Is HKD25,000 included everything?

別墅

去尖沙咀搵林靜怡吖,好work,20k~30k左右(註:超多人,但咁先顯得有口碑嘛)

首頁

尾頁

跳至