夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:分享我的故事

加油, 祝福你

複式洋房

回覆:tracytang 的帖子

多謝你
我會努力
其實仲有好多唔開心,睇反你地的留言係一種支持

禁止訪問

熱血勳章

複式洋房

回覆:MMkat_1115 的帖子

雖然睇完覺得心痛⋯⋯
但支持你!你好有勇氣!
仲可以咁正面!加油加油!!

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

祝福你
努力加油

侯爵府

樓主加油,做媽媽就係咁,會比最好既比小朋友,bb唔需要一個唔對家庭負責任既爸爸

祝願你同bb幸福健康快樂

複式洋房

Dearkk 發表於 14-8-11 00:05
唔知講咩好,希望你可以彌補bb無爸爸既生活,bb係無辜,無奈生響一個破碎家庭。
希望你能自己照顧自己同埋 ...
樓主做了個正確決定,我支持你,如果另一半係咁不負責任人,早走早著,佢係一個唔應該結婚的人,或者要到60幾歲佢先會想定落來,因為佢已經無能為力了.
樓主加油,祝福你會遇到一個好男人

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+MMkat_1115+於+14-08-08+發表

男爵府

樓主,加油呀,向前看,同bb過新生活

複式洋房

回覆:2015年1月媽 的帖子

樓主加油

大宅

加油!!!!樓主, 願你同bb有美好將來, 快快樂樂生活!!!!加油加油

複式洋房

引用:Quote:Dearkk 發表於 14-8-11 00:05 唔知講

原帖由 6683 於 14-08-11 發表
樓主做了個正確決定,我支持你,如果另一半係咁不負責任人,早走早著,佢係一個唔應該結婚的人,或者要 ...
講得岩啊!
如果仲要我日日對住我老公,佢又去玩女人,唔反屋企,個家都係唔正常,都係同冇爸爸冇分別

複式洋房

引用:加油!!!!樓主, 願你同bb有美好將來, 快快樂

原帖由 KuromiEE 於 14-08-11 發表
加油!!!!樓主, 願你同bb有美好將來, 快快樂樂生活!!!!加油加油
多謝,會好好加油

複式洋房

引用:樓主,加油呀,向前看,同bb過新生活

原帖由 2015年1月媽 於 14-08-11 發表
樓主,加油呀,向前看,同bb過新生活
而家日日幻想同bb...一齊係點,好想快d見倒佢

複式洋房

引用:樓主加油,做媽媽就係咁,會比最好既比小朋

原帖由 idonno 於 14-08-11 發表
樓主加油,做媽媽就係咁,會比最好既比小朋友,bb唔需要一個唔對家庭負責任既爸爸

祝願你同bb幸福健康快樂 ...
今日睇生果報講娛圈d 單親媽媽,其實好鼓勵我向前走

男爵府

MommyPanel勳章 育兒性格勳章

點睇呢個男人都唔會係個好老豆, 雖然 BB 冇爸爸, 但係咁既阿爸要黎做咩?

你既清醒同決定都係啱架

衷心祝福你同 BB 以後開開心心

複式洋房

引用:唔知講咩好,希望你可以彌補bb無爸爸既生活

原帖由 Dearkk 於 14-08-11 發表
唔知講咩好,希望你可以彌補bb無爸爸既生活,bb係無辜,無奈生響一個破碎家庭。
希望你能自己照顧自己同埋 ...
我都曾經有諗過救回呢個家,我個刻都有諗住為bb... 幾辛苦都去維繫住頭家,但係個日同我老公攤牌,我提出離婚的時候,佢話佢會簡出面個女人,佢會放手唔再理我地,所以我更要積極面對前面的路,唔開心都唔會有人幫倒自己,我要加油

複式洋房

引用:點睇呢個男人都唔會係個好老豆, 雖然 BB 冇

原帖由 peggypeggy820 於 14-08-11 發表
點睇呢個男人都唔會係個好老豆, 雖然 BB 冇爸爸, 但係咁既阿爸要黎做咩?

你既清醒同決定都係啱架
我沉迷左咁多年,為左bb我一定會咁樣做
見倒你的的留言係一種支持,我會100%加油

子爵府

祝你: 同bb身體健康, 生活開開心心, 加油!!

子爵府

回覆 MMkat_1115 的帖子

你很勇敢,也很正面,
雖然面對丈夫的一而再背叛,
你都敢於去面對,
你的BB會以你為榮的。

傷心難過是必然的,
有誰不想天長地久?
但是你C6越狠絕,
你的痛苦越快可以好番,
因為不用處於膠著情況不明的狀態下,
那才會讓人瘋癲。

未來在你手,
我相信你一定可以和BB快快樂槳生活。

加油!
mc <()>

首頁

尾頁

跳至