跳至

首頁

尾頁

別墅

我都有比D相錢,我睇完後覺得係詐騙,係犯法喎!使唔使報警呀?
呢位Evita小姐:唔該你比D錢我哋!!!!!!!

大宅

up to now i still hvnt receive the 2nd parcel of the remaining books....:cry:

大宅

I've just received 2 party photos (softcopy) I've paid for from BabyFace. Although it should be in hardcopy, it's good that I can get the softcopy and print them by myself! I guess Evita has passed the money to BabyFace already and communicated with them so that I can get the photos. Thanks.

子爵府

你地有冇收到studio pm你地呀??
studio話evita昨晚已付款,所以pm左我訂o既相比我download番...

兩個都係我心肝定>3<

大宅

見各位mami追左咁耐,本來自己訂左幾本書,諗住佢個仔唔舒服,就算攞唔到咪算,又唔係多錢。

因如果係自己個仔有事,我諗我連飯都食唔落,覺都會瞓唔著,但既然出得post俾大家,講到實牙實齒會點點點,就唔好食言,欺騙大家既信任,仲講到好無辜,俾人老屈。

如果係我,欠人野個心都會成日掛住,一定要做好哂先安樂。遲早都要做,一次過做哂唔得,係要等人追架,好意思架咪?

做人要講得出,做得到,如果唔係第日點教個仔。

我唔知係唔係要等人追先逐個幫人訂,又再慢慢寄既話,咁麻煩退返錢俾我算啦,我諗咁樣會簡單d!唔該!!!

我有pm地址& bank a/c,你自己選擇啦!

htidemama (revised) (paid)
HH001 寶寶板紙書盒系列1 $29
HH002 寶寶板紙書盒系列2 $29
BR101 平裝膠脊書 - 英式足球 $19
TOTAL: 77

[ 本文章最後由 htidemama 於 08-1-27 01:03 編輯 ]

侯爵府

原文章由 fiti 於 26/1/08 11:03 PM 發表
studio話evita昨晚已付款,所以pm左我訂o既相比我download番...

我都收到了~~
愛是恆久忍耐......

複式洋房

我都收到了~~

原文章由 新紮媽媽 於 08-1-27 00:59 發表

我都收到了~~

男爵府

vwsy (paid)
(BM038E) Baby's First ABC Book ($20, $16)
(AD001) I want my Potty ($25, $20)
(CP113) Three Little Pigs-Flip-up ($25, $20)
(BM021) Babies-In the Park ($7.5, $6)
(BM023) Babies-In the Garden ($7.5, $6)
(BM018) Babies-At the Zoo ($7.5, $6)
(BM024) Babies-On the Move ($7.5, $6)
Total: $80
我已經pm地址&account no. 比你,麻煩轉番錢比我或你已訂書,就寄番比我啦.

大宅

I just phoned to Evita, she said she will post the books to all mummy this week. I wish it is true.

別墅

收到啦,要15/2前download啲相

原文章由 fiti 於 08-1-26 23:03 發表

男爵府

收到書了~thx~

複式洋房

我仲未收到書喎~~~咁點呀~我應該點聯絡?
Emily Blog 請你也來分享小雪的生活點滴 出售bb衫&口水肩,請按網址進入

大宅

原文章由 keykey77 於 08-2-2 18:09 發表
我仲未收到書喎~~~咁點呀~我應該點聯絡?

Evita電話係########, 多數會飛到留言. 希望妳可以收到書喇.

男爵府

我諗你咁樣公開人地個電話唔係咁好喎, 你可以pm比雪媽知.

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至