自由講場

跳至

首頁
23456...62

尾頁

子爵府

純拍攝優惠
係咪可以平日$50?

伯爵府

魅力王子

原文章由 scyu88 於 08-2-21 03:56 發表
純拍攝優惠
係咪可以平日$50?

純拍攝優惠can cheaper $50.

別墅

好媽媽勳章

原文章由 chunghimmama 於 08-2-20 02:56 發表
bb&小朋友可以參加
"Special offer for SHAH group"
除送20張家庭相外,仲可以即時減$50. 想join就聯快d報名啦!

平日:-$500 (主角1位, 無限家庭成員)
包50張單人相,加送20張家庭相
連70個相片檔

六,日及假日:-$65 ...

3. wlittlepig (TO Rudy: please check your pm)
Date : 20/3/2008
Time : 3:00pm

[ 本文章最後由 wlittlepig 於 08-2-21 22:01 編輯 ]

伯爵府

魅力王子

****"Special offer for SHAH group"****

1,BBG1 (我想3月尾平日影,是—否有買一送一的?)

2, Chunghimmama (Mrs. Lee)
Date : 01/03/2008
Time : 11:00 am

[ 本文章最後由 shah 於 08-2-22 05:59 編輯 ]

別墅

好媽媽勳章

原文章由 shah 於 08-2-21 22:03 發表
****"Special offer for SHAH group"****

3. wlittlepig (TO Rudy: please check your p ...

更改
3. wlittlepig (Join "買一送一"的優惠)
Date : 17/3/2006
time : 3:00pm

[ 本文章最後由 wlittlepig 於 08-2-21 23:14 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

GROUP DISCOUNT $50 FR 邊個套餐有買一送一?

原文章由 shah 於 08-2-21 22:03 發表

3. wlittlepig (TO Rudy: please check your p ...

子爵府

我想book3月16日,星期日.11:00am
anson ma ma. ok嗎?

伯爵府

魅力王子

原文章由 臻媽 於 08-2-22 00:03 發表
GROUP DISCOUNT $50 FR 邊個套餐有買一送一?

"買一送一"優惠for1歲以下bb:

*此優惠只限(同一位主角)使用
*凡於惠滿
平日$600(60張單人相+40張家庭相) or
假日$750(50張單人相+40張家庭相)
*即可於bb1歲前免費得到1輯價值$600(純拍攝優惠)

and

而1歲以上既bb&小朋友可以參加
"Special offer for SHAH group" -

" 送20張家庭相外,仲可以即時減$50."

伯爵府

魅力王子

原文章由 scyu88 於 08-2-22 00:27 發表
我想book3月16日,星期日.11:00am
anson ma ma. ok嗎?

later babyq will contact u ok or not,thx~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

3. wlittlepig (TO Rudy: please check your pm)
Date : 20/3/2008
Time : 3:00pm

4.阿藍(Mrs.leung
Date : 27/3/2008
Time : 5.00pm

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁係唔係即係平日$600 可減 $50 = $550 有買一送一優惠呢?

如係我都有d意思想join, 如14/3(五)上午可以嗎?

原文章由 shah 於 08-2-22 16:33 發表

"買一送一"優惠for1歲以下bb:

*此優惠只限(同一位主角)使用
*凡於惠滿
平日$600(60張單人相+40張家庭相) or
假日$750(50張單人相+40張家庭相)
*即可於bb1歲前免費得到1輯價值$600(純拍攝優惠)

and

而1歲以上既 ...

別墅

好媽媽勳章

更改日期, 已通知babyq
3. wlittlepig (Join "買一送一"的優惠)
Date : 14/3/2006

4.阿藍(Mrs.leung

男爵府

原文章由 wlittlepig 於 08-2-23 00:33 發表

更改日期, 已通知babyq
3. wlittlepig (Join " ...

5.Ching Ching
Date:26/2/2008
Time:2:00pm

伯爵府

魅力王子

原文章由 臻媽 於 08-2-22 01:38 發表
咁係唔係即係平日$600 可減 $50 = $550 有買一送一優惠呢?

如係我都有d意思想join, 如14/3(五)上午可以嗎?

臻媽,
if join buy one get one free,can not have cheaper $50.

[ 本文章最後由 shah 於 08-2-24 17:56 編輯 ]

伯爵府

魅力王子

3.阿藍(Mrs.leung

4.Ching Ching
Date:26/2/2008
Time:2:00pm

[ 本文章最後由 shah 於 08-2-24 17:53 編輯 ]

伯爵府

魅力王子

原文章由 wlittlepig 於 08-2-21 07:12 發表

更改
Date : 17/3/2006

hi,if join buy one get one can not cheaper

only here can cheaper $50:
"Special offer for SHAH group"
除送20張家庭相外,仲可以即時減$50. 想join就聯快d報名啦!

平日:-$500 -$50=$450(主角1位, 無限家庭成員)
包50張單人相,加送20張家庭相
連70個相片檔

六,日及假日:-$650-$50=$600 (主角1位,無限家庭成員)
包44張單人相,加送20張家庭相
連64個相片檔

[ 本文章最後由 shah 於 08-2-24 17:57 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我想知cd內的相片檔可否沖印出來做4R 或更大的照片的?!還是我們一定要經他們買相才可以有4R或更大的照片?!

大宅

hi AgnesMom,

所有plan都包哂4R相片,而所有相片檔size約為4m,沖哂4R以上相片絕對無問題,亦無須一定經我地沖哂!

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-26 10:13 發表
我想知cd內的相片檔可否沖印出來做4R 或更大的照片的?!還是我們一定要經他們買相才可以有4R或更大的照片?!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我想問如果小朋友影影o下相要睡覺或飲奶咁點算啊?!影相時限是多少呢?!

大宅

Hi AgnesMom,

我想你根本無須擔心小朋友狀態唔好會影響相片,因你影相後不用即時付款,我們會於2-3日後將電子相簿send給你揀相,如果不滿相片,可以拒絕購買,就因為咁先比到人客100%放心.

另外,我地影相時間為1.5小時(90分鐘),一般都能夠完成基本5套造型,如BB狀態好的話,更可以拍攝多套自備服裝.

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-27 17:05 發表
我想問如果小朋友影影o下相要睡覺或飲奶咁點算啊?!影相時限是多少呢?!

首頁
23456...62

尾頁

跳至