自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

引用:作為父母的大家,真的認為這樣是最好的結果

原帖由 SoNyPig 於 14-08-28 發表
作為父母的大家,真的認為這樣是最好的結果。
then大家一句二句‘抵x‘。人無完人,呢件事証明他日 ...
贊成起底係因為咁先夠料報警,如果淨係得條片,件事冇搞大既話,警察未必肯做野

男爵府

引用:上youtube 打腦殘父母淋bb冰水會見到

原帖由 abbytsang218 於 14-08-27 發表
上youtube 打腦殘父母淋bb冰水會見到
睇完心寒

大宅

引用:Link+https://m.youtube.com/watch?v=f5YU8

原帖由 abbytsang218 於 14-08-28 發表
Link https://m.youtube.com/watch?v=f5YU8MQLiOg
睇到好心痛,班父母有冇搞錯吖

子爵府

回覆:淋bb冰水班媽媽已被高登起底兼報警

抵死

珍珠宮

嘩,乜搞到起底咁大鑊,嗰班父母今次唔衰攞嚟衰,等佢哋淋得咁開心吖嗱!

我都在fb見過有個網友淋佢2y小朋友,淋得好開心,之後又tag 其他小朋友,我都好鱷然。

btw, 唔知警方會點處理呢?

子爵府

引用:Quote:原帖由 sweetannann 於 14-08-28 發

原帖由 TurtleC 於 14-08-28 發表
知錯又點?淋之前有無經吓大腦?錫自己仔女就唔應該咁做啦。有個好細嘅bb,坐都未識,成班人都要照淋,有無 ...
啱!殺咗人話知錯就原諒?!仲得了

珍珠宮

低死

伯爵府

高登勁呀!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

好變態,見到bb喊,d所謂父母係度笑

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

最好拉到佢地,咁細個都淋得落手,又唔見佢地淋自己,白痴無腦嫁

珍珠宮

引用:我睇過段片但唔知係咪呢個,見個bb坐都未識

原帖由 shishicat 於 14-08-28 發表
我睇過段片但唔知係咪呢個,見個bb坐都未識坐,成家人監生倒冰水落bb度,除左覺得佢地智障之外真係唔知講咩 ...
睇到好肉赤,弱智父母

公爵府

好媽媽勳章

睇完D BB淋冰水個心好痛
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

大宅

熱血勳章

回覆:abbytsang218 的帖子

男爵府

今次撐硬高登

大宅

我岩岩係fb見到D留言仲恐怖

男爵府

伯爵府

chinatea 發表於 14-8-28 00:38
其實呢d亞媽當時諗緊咩呢?人地攪出來的行動係要人感受身體麻痺,而去淋冰水,之後捐錢.

但佢地知唔知咁細的 ...
有個好似係寫明 BB 係代佢還債,支持父母,無需捐款
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

侯爵府

引用:嘩,乜搞到起底咁大鑊,嗰班父母今次唔衰攞

原帖由 dawnhu 於 14-08-28 發表
嘩,乜搞到起底咁大鑊,嗰班父母今次唔衰攞嚟衰,等佢哋淋得咁開心吖嗱!
唔知算唔算管有兒童色情xxxx呢,有段片個b女係影曬正面無著衫

子爵府

陪月勳章

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

首頁
23456...9

尾頁

跳至