自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

回覆:如果你地c6將重要密碼都係寫ex生日咁多年,會嬲嗎?

嬲係好正常喎!

男爵府

引用:Quote:原帖由 fishes 於 14-09-22 發表知係

原帖由 good_pig 於 14-09-22 發表
但好多人都係乜野同一套密碼
鋪頭係两公婆心血,冇理由新戶口都ex加佢c6,我都會嬲

男爵府

比我知道佢實死硬

大宅

畀面勳章

我係個記密碼勁差既人,除左要同老公一齊用既野會改老公用開既密碼,其實其他我都仲係用初戀既生日嫁!
我好肯定對初戀情人已經冇感覺,仲用個個密碼係因為自己易記

大宅

畀面勳章

小妮子 發表於 14-9-22 09:57
死,我有幾個密碼都係用緊ex個生日....
因為我太冇記性,唔想改....千祈唔好比C6知.... ...

me too, 所以唔會嬲

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+fishes+於+14-09-22+發表知係

原帖由 good_pig 於 14-09-22 發表
但好多人都係乜野同一套密碼
係,我有4套密碼,唔敢再多,因為記唔到。其他硬要set唔同的字母數量,我要摷記事簿

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

無c6都有個密碼係有原因,識佢之前已有,問極都唔肯講乜意思!初初有點嬲,但而家無!因記新密碼都好辛苦架!

子爵府

開心吸收勳章

pw啫
男人最怕記呢啲嘢
轉嚟轉去咪盞唔記得

男爵府

回覆 HaTsang 的帖子

我都係用ex生日號碼,但我唔係掛住ex,係懶得轉同埋我會覺得個密碼會難估啲.
and轉咗我會驚自己唔記得新密碼.

信是有緣

瑪瑙宮

畀面勳章

嬲爆

子爵府

慣左改唔到者,唔覺得係掛住先唔轉

珍珠宮

我自己都用緊,用慣咗,改又煩,改完唔記得自己改過更煩

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

我用緊n年前ex既生日...噤慣廢事改,係而家c6知道逼我轉左,但我依照成日噤錯

子爵府

回覆:HaTsang 的帖子

嬲..

水晶宮

舊既唔改可以理解,新既唔得
我要瞓八個鐘

伯爵府

畀面勳章

其實我都係~~1直都無改過~~因為真係用慣左~~!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫佢改啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嬲係好應該,不過諗下用自己配偶或子女生日人地好易搵到,用前度既日子反而未必咁易俾壞人試出來

男爵府

引用:我自己都用緊,用慣咗,改又煩,改完唔記得

原帖由 Rubik 於 14-09-22 發表
我自己都用緊,用慣咗,改又煩,改完唔記得自己改過更煩
Same! 我用左差不多20年. 中間都轉左兩個BF. 結左婚姻都差不多10年. 我唔改係因為用ex 生日最冇人估到. 完全同掛住佢冇關

大宅

會唔會係因為佢所以pw 都用呢個,所以你要佢改,咁要全部改晒都幾麻煩,改d 唔改d 又驚亂,男人都係怕麻煩,所以廢事改ja ?

首頁
23456...9

尾頁

跳至