興趣嗜好

跳至

首頁
23456...10

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 szesze821 於 14-10-07 發表

原帖由 babyislove 於 14-10-07 發表
咁你有賺
happy for u!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

昨日第一次在金石堂訂咗書, 系統都幾方便易用. 我用信用咭比錢.
10/19寄出來. 到時再更新.

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

trachan 發表於 14-10-9 11:42
昨日第一次在金石堂訂咗書, 系統都幾方便易用. 我用信用咭比錢.
10/19寄出來. 到時再更新. ...
你有無即刻用埋o個張NT$20 coupon?
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:台灣金石堂 VS 博客來-購物分享

我有兩張NT$50 金石堂coupon, 滿NT$500 就用得。
27/10 到期。
免費送出俾愛書人。
真正有需要嘅jm, 請直接pm 我,我俾個coupon code 你。

{{{以上 coupon 已經全部送出}}}

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

我之前有睇你呢個blog, 用埋NT20 coupon

babyislove    發表於 14-10-10 10:35

禁止訪問

大宅

訂單顯示10/19出貨, 但我10/12已經收到到貨通知去埋ok便利店拿貨了.
我10/8買, 10/12就到貨. 同埋定時收到電郵更新知道訂單狀態.
下次應該會再買.

版主

引用:訂單顯示10/19出貨, 但我10/12已經收到到貨

原帖由 trachan 於 14-10-14 發表
訂單顯示10/19出貨, 但我10/12已經收到到貨通知去埋ok便利店拿貨了.
我10/8買, 10/12就到貨. 同埋定時收到 ...
比預期早收到係最開心
我琴日都落咗order 呀

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

想買的書一個月先出一集, 知唔知仲有咩平方法訂呢?謝謝!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

版主

mcdullyiu 發表於 14-10-14 17:10
想買的書一個月先出一集, 知唔知仲有咩平方法訂呢?謝謝!
未試過! 你可能要夾吓香港D書局、(綱上)香港樓上書店(要俾運費)、同埋金石堂(要俾運費),先知邊個"平!
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

babyislove 發表於 14-10-14 18:15
未試過! 你可能要夾吓香港D書局、(綱上)香港樓上書店(要俾運費)、同埋金石堂(要俾運費),先知邊個"平!
...
謝謝!
就是香港沒有得賣, 明明商務網上書店有的,又不能代訂。
1本書比運費都幾甘!咁要再想想先。謝謝!

大宅

我發覺金石堂運到香港ok 貴咗,是否加價呢?

版主

引用:我發覺金石堂運到香港ok 貴咗,是否加價呢

原帖由 hnsl 於 14-10-18 發表
我發覺金石堂運到香港ok 貴咗,是否加價呢?
我唔清楚。
我今年9月先第一次order.
你以往運費幾多嘢?

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

我用左3張visa都比唔到錢,結果用左paypal先比到,
我想問係咪唔可以用信用卡的呢?謝謝

版主

引用:我用左3張visa都比唔到錢,結果用左paypal

原帖由 mcdullyiu 於 14-10-27 發表
我用左3張visa都比唔到錢,結果用左paypal先比到,
我想問係咪唔可以用信用卡的呢?謝謝 ...
係呀! 我用恒生visa

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

babyislove 發表於 14-10-27 14:41
係呀! 我用恒生visa
都係經paypal?定係恒生就可以visa?

我用左1張渣打, 2張中銀的都失敗,
但我d卡明明已經做左驗證,平時買野/淘寶/gmarket都得的!

版主

引用:Quote:babyislove 發表於 14-10-27 14:41

原帖由 mcdullyiu 於 14-10-27 發表
都係經paypal?定係恒生就可以visa?

我用左1張渣打, 2張中銀的都失敗,
唔係paypal, 純粹用恒生visa 俾

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 mcdullyiu 於 14-10-27 發表

原帖由 babyislove 於 14-10-27 發表
唔係paypal, 純粹用恒生visa 俾
哦,好的,謝謝。

洋房

金石堂好似唔錯喎!

伯爵府

早兩日係金石堂買左書,好期待

首頁
23456...10

尾頁

跳至