自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

引用:一位信主之警員於928至929當值約三十小時之

原帖由 kikako_hk 於 14-09-30 發表
一位信主之警員於928至929當值約三十小時之經歷分享

[2014/9/29 22:23]
香港到底怎麼了!香港人到底怎麼了?到底你們想要的是什麼?什麼人欠了你們?你們罵警察,卻生活在因為有他們的努力而世界上排前名治安一流的香港!你們不覺得于心有愧嗎??

切勿讓偏見蒙蔽自己的雙眼

大宅

伯爵府

其實最大問題係政府, 而不是警察

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

echo123 發表於 14-9-30 12:07
"不要將你的理念強加在我身上,我不接受就當我是敵人"

呢句真係好到位, 而家的情況真係咁, 一講政治失感情 ...
[size=15.4545450210571px]"不要將你的理念強加在我身上,我不接受就當我是敵人"

[size=15.4545450210571px]呢句真係好到位, 而家的情況真係咁, 一講政治失感情.

容不下別人的聲音講咩民主?

[size=15.4545450210571px]絕對認同

大宅

回覆:一位信主之警員於928至929當值約三十小時之經歷分享

support

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:一位信主之警員於928至929當值約三十小時之經歷分享

支持警察

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我相信警察亦有他們的無奈!!

伯爵府

support

大宅

回覆 kikako_hk 的帖子

支持你的專業, 明白你的工作态度, 同情你的心態.辛苦你們, 加油

男爵府

Sad but true

大宅

支持
好多人認為唔接納自己意見便視為敵人,這態度無論在家庭,朋友,學校,公司也有,而且越來越嚴重

侯爵府

警察加油!支持你們!

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

其實警察只是689班高官的工具,我明白,穿住套衫就要有果份專業。

唉,現在係傷害緊市民同警察的關係

大宅

多謝及支持警察

禁止訪問

複式洋房

侯爵府

育兒性格勳章

我身邊都有D人做警察...
佢地FACEBOOK都好感概人與人之間的關係太脆弱
因為政見立場唔同俾人鬧...影響感情

男爵府

可能又有人會話假的…

ungoobee    發表於 14-9-30 15:35

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

每次遊行總有鬼,沒鬼點死人?我都相信大部份是想和平去做,但總有人會攪事,攪事者警方要做野,但令一邊沒攪事的就覺警方武力過大,只是和平的人睇不到事實,但這技倆每次遊行都會出現,為何人總不會因經歷而長一智,每次重覆又重覆地發生

首頁
23456...7

尾頁

跳至