自由講場

跳至

首頁
23456...14

尾頁

子爵府

講真佢想唔退出愚樂圈都唔得, 而家仲有邊個敢埋佢身. 唔知佢幾時影你照. 佢只不過講出事實. 不過佢肯認錯都算佢有承擔, 遲係遲咗D. 都好過死唔認錯. 唔係好似其他人咁將責任推俾人, 咩天真, 咩傻, 轉個頭又走出黎扮小可愛.

大宅

原文章由 mickeywinnie3 於 08-2-21 15:19 發表
agree !!!比起阿嬌,EDC個樣誠懇得多 !!!!

agree.........agree

現在連最主要男主角都已出來說話, 希望呢件新聞真正完結, 唔想日日行過報紙檔都見到照片, 比啲小朋友見到都可以讓父母去解釋吓, 但真係好累, 但去個班青少年心態就唔同講法, 你們都知現在社會已冇以前咁純真, 再時常見到呢啲相, 真係........
初期係雜誌見到啲相都有好奇....但之後日日都見到, 我簡直覺得心寒,嘔心,好煩擾. 停得未呀. 有時大家因為對呢件事有唔同觀點有所執拗.都唔知為??????
完啦.......完啦..... 快點將呢件事過去吧.好讓某些無辜當時人快些過新生活.

[ 本文章最後由 chichingmama 於 08-2-21 15:50 編輯 ]

男爵府

原文章由 KimmyMammy 於 08-2-21 15:22 發表

男爵府

原文章由 潮爆.媽 於 08-2-21 15:23 發表
雖然係遲左少少,但佢交待得好清楚同誠懇~我覺得佢值得原諒嘅

me too....

正所謂.....個d女仔做嘅時候就大胆、豪放;做完扮天真、扮傻。嬌姐咁enjoy個樣....點似傻...

冠A又咁靚仔..... 嬌姐開心就真。

禁止訪問

男爵府

我一路聽佢講野, 一路望住佢個美貌, 已經咩氣都消哂!

原文章由 jaja 於 08-2-21 15:31 發表
你地班死野....見人靚仔就 流口水, 不過成件事確係佢私事, 只係亞蕉推卸責任, 黑人憎啫:;pppp: :;pppp:

禁止訪問

大宅

好心阿g都退出啦. 一見到佢就諗起佢個淫樣,好難頂。

原文章由 MC陳師奶 於 08-2-21 15:17 發表
比起阿嬌,EDC個樣誠懇同可憐好多,當然件事好錯,但佢真係好靚仔,如果退出娛樂圈,我又好似唔太捨得佢.....

BTW,係退出都係阿嬌退出啦!!!!!!!!!!!

洋房

小心妳部電腦入面D相呀!

原文章由 MC陳師奶 於 08-2-21 15:31 發表
老老實實,我老公唔會上bk我至敢認咋......係衰,衰係陳冠希手手都抵喎......

水晶宮

畀面勳章

原文章由 esther 於 08-2-21 15:31 發表
我自己的個人意見 :

我覺得他沒有錯, 影相是他個人喜好; 而且個個女子都應該是自願的, 要不是, Police 已拘捕他了. 他錯在沒有小心保護自己的電腦, 太缺乏電腦常識吧了......

...

不過曾經有報導,話佢好鍾意拎住d女明星相四圍曬命的。 仲話上次佢去電腦舖時人地幫佢做backup,見倒咁多女明星相,佢仲同人講叫人自己睇算喇。而家佢又話d pictures are stolen illegally.

複式洋房

原文章由 BOSKERMA 於 08-2-21 15:28 發表
我諗你之前嬲佢都係嬲佢唔同你影果d相啫, 下話?

珍珠宮

2024年龍年勳章

雖然我聽唔明佢講咩,但個樣好過阿嬌囉..唔似阿嬌咁笑到四萬咁口!!

子爵府

貓狗褓姆

原文章由 esther 於 08-2-21 15:31 發表
我自己的個人意見 :

我覺得他沒有錯, 影相是他個人喜好; 而且個個女子都應該是自願的, 要不是, Police 已拘捕他了. 他錯在沒有小心保護自己的電腦, 太缺乏電腦常識吧了......

...

agree, 絕對同意

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

你衰啦!曳曳!
你想做Blow Blow?

原文章由 MC陳師奶 於 08-2-21 15:31 發表
老老實實,我老公唔會上bk我至敢認咋......係衰,衰係陳冠希手手都抵喎......

子爵府

我係radio都聽到佢段野.....
佢肯認...敢我都會原諒佢....起碼佢肯認

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 esther 於 08-2-21 03:31 PM 發表
我自己的個人意見 :

...

講得沒錯

大宅

原文章由 juicypig 於 08-2-21 15:21 發表
實在影相呢件事, 男女都有責, d女仔既樣全部都好冧, 所以唔可以只係怪個男仔囉, 怪就怪佢濫交啫, 不過呢樣野佢自己一向都自認架啦

佢係外國長大,性行為係大膽D架啦,有個外籍女藝人都有出黎講過係外國好普遍架.我覺得佢係男仔就冇咩所謂,但D香港女藝人就唔自愛啫.都很咁做就..............兩都係大人,你情我願,唔怪得個男人

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 lormy 於 08-2-21 15:34 發表
感覺好好, 直認d 相係佢影, 講得直接清楚, 又會認錯, 唔理佢係咪照稿讀, 起碼佢會退出娛樂圈, 呢個已經係誠意!

agree,起碼好過天真嬌.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

呢度唔俾講衰野架....係我都唔係自由講場認啦.....

遲下我地去健康談性版再研究過啦

原文章由 麟媽媽 於 08-2-21 15:35 發表
你衰啦!曳曳!
你想做Blow Blow?

http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

首頁
23456...14

尾頁

跳至