夫婦情感

跳至

首頁
23456...15

尾頁

珍珠宮

引用:其实我知,但係真係好烦!好吾想再提!

原帖由 卡爾 於 14-10-07 發表
其实我知,但係真係好烦!好吾想再提!
依?係wor, 原來有垃圾號碼setting, 你試揾揾

btw, 下次唔好再做小三

大宅

回覆:如果正室日日send message 鬧爆你,可以點

其實你有無唸過,你同賤男分開左,你可以有新生活,但大婆係一世對住個賤男(除非佢最後離婚),活你你二個偷情ge陰影之下,有時,真係吾易可以真正願諒,而你又一早知人有家室你選擇第三者角色,黎d真係你ge後果,正如你所講感情話吾埋,同樣,係大婆角色佢都放吾底姐,你一句話想快d完件事,就拍拍“羅油“走,乜你覺得你可以咁易走到咩???

大宅

回覆:jean2012 的帖子

講得好!等佢仲講到自己好受害咁,真係唔知個羞字點寫

mousepad88  講得好  發表於 14-10-7 22:59

大宅

回覆:yinbb311 的帖子

自己衰先,天要你還了!慢慢還吧!做人小三不會有人可憐你!!!

mousepad88  仲要扮受害者,呢個女   發表於 14-10-7 23:00

複式洋房

難為各姐妹為左呢個女人打咁字,你不知所謂囉,咪扮可憐,最慘唔係你,你知醜字點寫嗎,真係嘔心

複式洋房

你之前做得出咁傷天害理既事,而家鬧你都嫌小啦!!!
可以的話我都想日日鬧爆啲XX小三。
抵死( ̄Д ̄)ノ

珍珠宮

你知情架响, 都繼續做第三者, 咁都叫受害者?

珍珠宮

引用:回覆 captainmajor 的帖子知,但有時感情好

原帖由 卡爾 於 14-10-07 發表
回覆 captainmajor 的帖子

知,但有時感情好難講
呢個係你既孽債
做得出就預咗啦
兩日鬧一獲咪叫仁慈囉

jesswu    發表於 14-10-7 23:39

男爵府

你同正室講: 本來我真係唔再搵你個男人㗎啦,但你日日搵我唯有搵番佢囉。
包佢唔再搵你。

豬仔mama  駛唔駛呀你?  發表於 14-10-13 19:28

伯爵府

你明知做小3都痴埋去,你好人有限喇~呢度大婆台,無人支持你,你走喇~ 出得嚟行,預左要還! 你又要威又要戴頭盔! 搬屋改電話刪fb囉!5係 點吖!

victory_win  你講得好正  發表於 14-10-8 00:04

大宅

引用:其實你有無唸過,你同賤男分開左,你可以有

原帖由 jean2012 於 14-10-07 發表
其實你有無唸過,你同賤男分開左,你可以有新生活,但大婆係一世對住個賤男(除非佢最後離婚),活你你二個偷 ...
講得太好~

大宅

你知唔知俾人搶老公個種痛,根本非筆墨可以形容,係!個男人都賤,但你明知人地有家室,你都要話愛情大過天,根本你無資格係人地段婚姻上講呢d說話~ 換轉你係大婆會有咩心情呀…
任何事情 ,有因必有果,你今世唔還,下世都要還…

複式洋房

抵死
淨係send message真係益左妳

豬仔mama  agree  發表於 14-10-13 19:28

大宅

回覆:如果正室日日send message 鬧爆你,可以點?

根本唔抵可憐

男爵府

我覺得樓主因為搞到大婆depression,驚人地斬佢咋。。
唔似係因為良心發現,maybe 根本係俾人趙完鬆。。唔係點會肯放手?
你一手毀左人地頭家,而家要你放棄個number 啫,你有so啦。

豬仔mama  自私嘅人連no都唔肯轉   發表於 14-10-13 19:30

禁止訪問

回覆:卡爾 的帖子

禁止訪問

引用:回覆 siuyaubb 的帖子真係無再聯絡由最初一

禁止訪問

熱血勳章

引用:回覆+RAA+的帖子我依嫁係想完左事件

複式洋房

回覆 卡爾 的帖子

既然你都不介意是小三,應可為愛情而犧牲,你佔有了別人便宜,已經很着數,
難道你又會為了任何人日日鬧爆你,而放棄這段感情嗎?
你應該要為你的愛人着想,與正室和好,向享齊人之福的遠景進發!

男爵府

開心吸收勳章 DHA勳章

唔知點解我覺得係膠post

首頁
23456...15

尾頁

跳至