跳至

首頁
23456...60

尾頁

洋房

O,原來已經試過兩次飲茶架la,我以為我只係miss左一次tim

原文章由 月希 於 08-4-3 17:18 發表

今日得4個咁少??
上2次都要坐大枱架喎

複式洋房

系丫, nori媽飲完茶仲要搭船返香港添啊

(不過我地今次都系座大臺

原文章由 月希 於 08-4-3 17:18 發表

今日得4個咁少??
上2次都要坐大枱架喎

大宅

原文章由 無憂島 於 08-4-3 16:11 發表
哦!你又講個C字

係喎, 一時改唔到口, 啋 啋 啋 !

iris, 我又要再向你表白, 我日日都掛.....衫哦
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

大宅

原文章由 月希 於 08-4-3 16:43 發表
你地今日飲茶happy嗎??我都好想去丫

除咗有得食, nori仲有得玩(去咗熊貓樂園), jeannie又多咗2套靚到可以著去開p嘅公主睡衣, 俾我著住瞓真係發夢都會笑.

十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

複式洋房

甘你又快d追多個女,一齊笑啦

原文章由 十月變形記 於 08-4-4 21:46 發表

除咗有得食, nori仲有得玩(去咗熊貓樂園), jeannie又多咗2套靚到可以著去開p嘅公主睡衣, 俾我著住瞓真係發夢都會笑.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 十月變形記 於 08-4-4 21:46 發表

其實琴晚我都有去八佰伴...我都買左2套disney既睡衣比駿駿..
幾抵丫..2套6折喎

複式洋房

我都系買左40%off/2套果d睡衣, 不過公主裙果款比較貴,discount 左2套都要3百幾,麻麻抵

原文章由 月希 於 08-4-4 22:30 發表

其實琴晚我都有去八佰伴...我都買左2套disney既睡衣比駿駿..
幾抵丫..2套6折喎

[ 本文章最後由 無憂島 於 08-4-4 23:30 編輯 ]

珊瑚宮

原文章由 無憂島 於 08-4-4 23:28 發表
我都系買左40%off/2套果d睡衣, 不過公主裙果款比較貴,discount 左2套都要3百幾,麻麻抵

好彩我果個係仔仔....佢要thomas同巴斯光年..
可惜thomas冇晒佢碼=.=...買左2件巴斯...

唉~講起買睡衣..澳門d服務態度真係
我地問左2次唔同款既睡衣有冇130碼...佢已唔多like...
重要2件都冇碼...咁也我地再睇...睇左陣都係覺得冇乜岩啦..係之前果2件..就問佢係咪真係冇130?或者有冇邊件有130..不如佢話我知...男仔睡衣已唔多架啦...重要問親佢都話冇..最後我地睇住佢開櫃...見到佢有好多新睡衣冇黎出黎架 我同婆婆見到即時問..."咦..果件好似唔覺有掛出黎..拎黎睇睇啦"...佢先拎比我地睇...

最後我地就係買左佢冇show出黎果d...我心諗..你打折唔駛收起d靚野丫...一係唔同衣架話果d唔打折咪得囉...

複式洋房

甘都有架

不過我個sales同你個sales可能吾同, 我琴日唸緊買110定120,又拆袋,又度黎度去, 個sales仲同我度埋一份。最后買左110,返到屋企又覺得細,今日返去換,個sales都好nice窩。

原文章由 月希 於 08-4-4 23:36 發表

好彩我果個係仔仔....佢要thomas同巴斯光年..
可惜thomas冇晒佢碼=.=...買左2件巴斯...

唉~講起買睡衣..澳門d服務態度真係
我地問左2次唔同款既睡衣有冇130碼...佢已唔多like...
重要2件都冇碼...咁也 ...

珊瑚宮

原文章由 無憂島 於 08-4-5 00:03 發表
甘都有架

不過我個sales同你個sales可能吾同, 我琴日唸緊買110定120,又拆袋,又度黎度去, 個sales仲同我度埋一份。最后買左110,返到屋企又覺得細,今日返去換,個sales都好nice窩。

...

一時時架..真係睇運數
琴日我重係sanrio果度抽獎..第一次抽..個sales話抽獎冇得用會員卡喎...咁咪算囉..抽左2次..成百蚊架
之後食完dinner...諗下又想再抽(因為之前抽唔到我想要果樣野)..又抽左2次..今次唔同sales..我抽完先記得問佢點解唔用得會員卡..佢答我用得架..儲值分嘛...但係佢話入晒機冇得比番儲分我...咁岩兒童節佢地會派朱古力比買野既小朋友..佢就比左幾條朱古力駿駿..同不停say sorry..之前個sales可能新黎唔係好識野...
離開八佰伴前婆婆又去抽一次(因為都係抽唔到我想要既)...同第二次係同一個sales..又係勁好禮貌...

我覺得中年既嬸嬸係最好禮貌架..最差係果d 20幾果d

大宅

原文章由 十月變形記 於 08-4-4 21:42 發表

係喎, 一時改唔到口, 啋 啋 啋 !

iris, 我又要再向你表白, 我日日都掛.....衫哦

Sandy, 實不相瞞, 其實我都好卦住.....軒軒架.

今個月既 gathering, 我都好想黎架, 但係阿熙哥呢排午睡多數3點-5點, 同你地既約會撞晒時間, 我唔想報左名到時又黎唔倒唔好意思嘛.
到果日如果可以較一較佢個午睡鐘既, 我會自動浦頭架 la.

大宅

原文章由 iris_mui 於 08-4-5 09:39 發表

Sandy, 實不相瞞, 其實我都好卦住.....軒軒架.

今個月既 gathering, 我都好想黎架, 但係阿熙哥呢排午睡多數3點-5點, 同你地既約會撞晒時間, 我唔想報左名到時又黎唔倒唔好意思嘛.
到果日如果可以較一較佢 ...

咁如果下個禮拜喺澳門飲茶, 你就嚟啦, 衰鬼

大宅

係 la 係 la.
今個星期除左星期二, 我日日都 ok 架.
但係今個 week 你地係澳門定 taipa 啫?

洋房

三盞燈附近...滙業銀行對面都有間賣迪士尼衫衫既鋪頭架...分分鐘果度d電視框仲多過八佰伴啦

大宅

原文章由 奀仔老豆 於 08-4-7 10:48 發表
三盞燈附近...滙業銀行對面都有間賣迪士尼衫衫既鋪頭架...分分鐘果度d電視框仲多過八佰伴啦

你講果間野係 "集團式" 經營架, 義字街既 red apple, 竹林寺對面果間"潼莊", 同埋賣 "遮仔" 牌子既舖頭, 都係佢地架.

珊瑚宮

原文章由 iris_mui 於 08-4-7 10:23 發表
係 la 係 la.
今個星期除左星期二, 我日日都 ok 架.
但係今個 week 你地係澳門定 taipa 啫?

今個week星期4定5飲茶丫?
去邊飲呢

複式洋房

我prefer 星期4,邊度飲都ok

原文章由 月希 於 08-4-7 12:14 發表

今個week星期4定5飲茶丫?
去邊飲呢

洋房

不如星期四啦...想問下如果飲...幾點架

珊瑚宮

原文章由 奀仔老豆 於 08-4-7 16:39 發表
不如星期四啦...想問下如果飲...幾點架

多數約12點半

珊瑚宮

原文章由 無憂島 於 08-4-7 16:37 發表
我prefer 星期4,邊度飲都ok