美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:BibiT 的帖子

我打左3次, 明顯D毛孔細左, D斑淺左, 咁既價錢我覺得好抵呀

子爵府

虎到金來勳章

回覆:null

佢有無埋激光脫墨架?

大宅

引用:有無人係陳子健度打過botox瘦面?ok嘛

原帖由 takyanw 於 15-01-27 發表
有無人係陳子健度打過botox瘦面?ok嘛
我打過都OK

男爵府

引用:有jm試過嗎?好唔好?見好似幾平,又係醫生

原帖由 angellkk09 於 15-01-14 發表
有jm試過嗎?好唔好?見好似幾平,又係醫生,一直心郁郁
請問他有脱墨嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆:天水圍新北江陳子健激光去斑

抵喎

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我打左3次, 明顯D毛孔細左, D斑淺左, 咁既

原帖由 littlelamlam 於 15-11-23 發表
我打左3次, 明顯D毛孔細左, D斑淺左, 咁既價錢我覺得好抵呀
但打完好乾喎,完全無搽野或fu mask?

男爵府

引用:Quote:原帖由 littlelamlam 於 15-11-23 發

原帖由 seasonbaby 於 15-11-25 發表
但打完好乾喎,完全無搽野或fu mask?
我係屋企狂full mask

大宅

回覆:天水圍新北江陳子健激光去斑

我係開post戈個 見開左咁耐都仲咁多人問就分享下啦 我原先好多斑 而家打左7次 真係淡左8成 效果好滿意 但係我會比較推介住得近既人去囉 因為佢係真係除左打斑咩都唔會幫你做 所以最好唔化妝去 一入到去就打架啦 打完因為佢都唔會幫你好似美容院咁又查野又fu mask咁 所以住最近 我多數就馬上番屋企 自己fu mask 所以住得遠既就冇咁推介囉

男爵府

引用:我係開post戈個+見開左咁耐都仲咁多人問就

原帖由 angellkk09 於 15-11-30 發表
我係開post戈個 見開左咁耐都仲咁多人問就分享下啦 我原先好多斑 而家打左7次 真係淡左8成 效果好滿意 但係 ...
請問每次去等的長嗎?療程時間大約多久?

大宅

回覆:lok_sue 的帖子

基本上約左戈個時間 就係戈個時間 最多等10分鐘 過程其實好快 佢全面打一次 再集中係多斑既位打一次 過程5-10分鐘

男爵府

引用:基本上約左戈個時間 就係戈個時間 最多等10

基本上約左戈個時間 就係戈個時間 最多等10分鐘 過程其實好快 佢全面打一次 再集中係多斑既位打一次 過程5- ...
我打左3次, 頭2次無咩料到, 仲起左D敏感粒, 打第3次開始見到D斑淡左, 黎緊打第4次, 希望快D斑斑Bye Bye啦!

不過打完真係好乾, 要狂full水份mask

大宅

引用:Quote:原帖由+angellkk09+於+15-11-30+發表

原帖由 littlelamlam 於 15-11-30 發表
我打左3次, 頭2次無咩料到, 仲起左D敏感粒, 打第3次開始見到D斑淡左, 黎緊打第4次, 希望快D斑斑Bye Bye啦!
...
係!其實我打到4、5次個效果都係好小好小,但打到而家第8次就真係效果明顯左好多

男爵府

引用:基本上約左戈個時間+就係戈個時間+最多等10

基本上約左戈個時間 就係戈個時間 最多等10分鐘 過程其實好快 佢全面打一次 再集中係多斑既位打一次 過程5- ...
正適合我趕回家的人(不用等),可以在診所卸妝嗎?這樣就可以放工去,之後回家

男爵府

引用:Quote:原帖由 angellkk09 於 15-11-30 發表

原帖由 lok_sue 於 15-12-01 發表
正適合我趕回家的人(不用等),可以在診所卸妝嗎?這樣就可以放工去,之後回家

...
佢診所超細, 護士只會同佢用化妝綿抺下塊面, 吾會同你卸妝架, 最好自己攪掂晒至去

男爵府

引用:Quote:原帖由 littlelamlam 於 15-11-30 發

原帖由 angellkk09 於 15-12-01 發表
係!其實我打到4、5次個效果都係好小好小,但打到而家第8次就真係效果明顯左好多

...
係? 其實醫生都咁講過, 而家聽埋你講就放心D

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

littlelamlam 發表於 15-12-1 19:43
係? 其實醫生都咁講過, 而家聽埋你講就放心D
請問對賀爾蒙斑有無幫助?

男爵府

引用:Quote:littlelamlam 發表於 15-12-1 19:43

原帖由 1988cc 於 15-12-02 發表
請問對賀爾蒙斑有無幫助?
我果D係荷爾蒙斑黎架, C6機應該work

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

littlelamlam 發表於 15-12-2 16:34
我果D係荷爾蒙斑黎架, C6機應該work
謝謝回覆,會追post嚟分享!

男爵府

引用:Quote:littlelamlam 發表於 15-12-2 16:34

原帖由 1988cc 於 15-12-02 發表
謝謝回覆,會追post嚟分享!
今早去打斑,醫生話下星期番新機co2 laser機, 用來脱疣同墨, 我面有2粒疣同少少墨, 1516諗緊做吾做, $1500/5粒

珍珠宮

littlelamlam 發表於 15-12-3 15:41
今早去打斑,醫生話下星期番新機co2 laser機, 用來脱疣同墨, 我面有2粒疣同少少墨, 1516諗緊做吾做, $1500/5 ...
我只係想打斑,新機我都無份享用!

首頁

尾頁

跳至