爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 chinchingleo 的帖子

buy 3 in total

1. from newborn to about 2.5 years old/3 year old
2. from 3 year old to around 36kg
3. booster seat after your child is more than 36kg

大宅

引用:回覆+chinchingleo+的帖子buy+3+in+total1.

原帖由 hubs1982 於 15-03-16 發表
回覆 chinchingleo 的帖子

buy 3 in total
36kg定36lbs?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

忌廉烏冬 發表於 15-2-22 00:58
路過。。多口插咀, 有日我老公開車, 得三, 四十咪, 有個盲毛cut双白, 即刻剎車, 我當時用揹帶揹住bb坐後座, ...
佢唔肯坐都要佢坐, 呢d 唔應該係小朋友話事. 我係咁對我d 仔女, 大叫大喊又出力掙扎都好, 我都要迫佢坐響car seat 度, 至多之後送塊餅仔俾佢食, 等佢安靜一陣.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

chinchingleo 發表於 15-3-15 09:40
咁講黎講去,即係大家對car seat有乜推介?
一直想不通應該分兩個stage(0-12, 12+), 定係一張0-4攪掂晒?
大 ...
我一直都有分stage 咁買, 感覺貼近小朋友體型和需要多d.

複式洋房

回覆:Carseat 係咪必須?

我一有小朋友就裝carseat,免得擔心。

首頁

尾頁

跳至