自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

珍珠宮

回覆:已向食環署投訴又一城TASTE~

Pk 都係成日一包幾個生果有一個爛

禁止訪問

大宅

的見好多人回應可以攞單返去換, 我自問係師奶一名,但我通常返屋企放曬買既野返黎就掉單, 乜你地個個會等到食完至掉單嫁? 咁咪要儲定好多單係尸屋企?

另外回應樓主件事,基本上百佳既生果一向擇路落手, 除非剛開箱, 否則唔會買, 又貴又爛, 試過買車厘子有人即場開箱磅都有霉味, 人地叫阿姐開第2箱佢地死都唔開, 有味都想逼人買, 簡直係過份, 我永遠杯葛百佳嫁所以支持樓主

公爵府

喺bk提報警呀,向政府部門投訴呀,一定俾人鬧爆多過撐 我好少買一pack幾個的生果,尤其是百佳,實有爛的,我真心覺得佢係為呃人而咁包法,用咁嘅手法駁人唔追究,自此我好少幫襯呢個集團……

珍珠宮

留毛

別墅

我都覺得百x係突登將d爛的pack埋落好的,一係就用個label摭著d爛位。試過幾次之後都唔敢再買啦!

男爵府

畀面勳章

我之前試過去大嶼山camp, 響東薈城間taste買左我相信同一款蘋果(價錢一樣), 切左又係咁,我地去完camp攞返去退,佢俾返錢我地,亞姐仲話留返個蘋果俾supplier睇,可能貨源問題,因為個蘋果未切都唔知壞成咁,係好靚仔嘅

子爵府

以我經驗,百佳小幫襯,惠x定換

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:唔怪得話香港人乜都鐘意投訴一餐

原帖由 豬仔嘜 於 15-02-23 發表
唔怪得話香港人乜都鐘意投訴一餐
呢句真

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:新年前0係market place買左3個特價蘋果其中

伯爵府

引用:的見好多人回應可以攞單返去換, 我自問係

原帖由 sugarkiller 於 15-02-23 發表
的見好多人回應可以攞單返去換, 我自問係師奶一名,但我通常返屋企放曬買既野返黎就掉單, 乜你地個個會等 ...
幾大都留單
扔落樻桶內
有需要巢吓
過一段時間
連埋舊報紙攞去賣
揾番十元八塊都好!

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:的見好多人回應可以攞單返去換,+我自問係

原帖由 sugarkiller 於 15-02-23 發表
的見好多人回應可以攞單返去換, 我自問係師奶一名,但我通常返屋企放曬買既野返黎就掉單, 乜你地個個會等 ...
多謝你!

公爵府

引用:喺bk提報警呀,向政府部門投訴呀,一定俾人

原帖由 feifei_baby 於 15-02-23 發表
喺bk提報警呀,向政府部門投訴呀,一定俾人鬧爆多過撐 我好少買一pack幾個的生果,尤其是百佳,實有 ...
原來咁,真係唔怪得有人咁惡了。
原本仲好嬲,多謝你解答,我唔會為啲不分是非者唔開心。

公爵府

引用:我都覺得百x係突登將d爛的pack埋落好的,一

原帖由 minminc9 於 15-02-23 發表
我都覺得百x係突登將d爛的pack埋落好的,一係就用個label摭著d爛位。試過幾次之後都唔敢再買啦!

...
多謝你明白!

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:Quote:newcook 發表於 15-2-23 16:40 我又

公爵府

引用:我之前試過去大嶼山camp,++響東薈城間taste

原帖由 wong_cat 於 15-02-23 發表
我之前試過去大嶼山camp, 響東薈城間taste買左我相信同一款蘋果(價錢一樣), 切左又係咁,我地去完camp攞 ...
有單定無單?
我食左第一個掉埋單,打去話無單唔退得錢或貨。

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

系出名超市買水果,而又發現壞。第一時間實想退錢先啦!點會搵食環署處理生果壞問題?
日日心情都唔同

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Yingobby 發表於 15-2-23 17:27
你都講係特價啦~
楼主個蘋果成30蚊個wor

特價都唔代表可以成個黑晒掛

我又冇攞返去換

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

公爵府

引用:Quote:原帖由+lailaiha+於+15-02-23+發表新

原帖由 Yingobby 於 15-02-23 發表
你都講係特價啦~
楼主個蘋果成30蚊個wor
多謝你支持!

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:Quote:newcook 發表於 15-2-23 16:40 我又

首頁
23456...15

尾頁

跳至