跳至

首頁

尾頁

大宅

another playground

Hi Fressia cat

pls email another playground info for me.

[email protected]

Jessy
原文章由 小馳 於 08-6-9 15:21 發表

hi!我係第二個報名,唔該freesia_cat預埋我報班呀!謝謝!

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Jasmine豬豬:

已經放你在waiting list內了!

珍珠宮

jessyleung:

一陣send資料給你,不過請留意那是0801媽媽的日期及時間,不適用於我們。

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

原文章由 Freesia_cat 於 08-6-19 08:37 發表
貓MIMI:

唔係留邊日,而係d媽媽會話"預埋我"、"count me in"、"確認參加"等等。因為太多媽媽只係初步有興趣想要資料,而唔係真係確認,所以我要等明確確認先當係。

唔緊要啦!可能有媽媽唔得閒/任何原因最後唔蒲頭(有d真係 ...

咁好啦~wait就wait啦

珍珠宮

貓MIMI:

唔好唔開心啦!笑返啦 !可能突然有好多媽媽又可以開多班呢!希望在明天嘛!

複式洋房

hello, 我有興趣呀, 請email d 資料俾我丫!

[email protected]

珍珠宮

CA-MA:

已send左俾你,請check email。

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

Freesia_cat ,係係咪仲係全人奶

珍珠宮

貓MIMI:

我個B從來都不是全人奶,佢係半人奶B,因為我唔係好夠奶,而且因為屋企樣樣嘢要一腳踢,所以頂唔順每2小時要餵一次!

我曾經試過一排全日都係餵人奶,但我個仔差不多每個小時要食一次,又喜歡邊食邊伸懶腰又唔放開我結果拉到我乳頭好痛,所以我只頂得順一天內只有半日餵人奶。

開頭我都有d唔開心,不過後來諗通左...... 餵得幾多係幾多。宜家我每日lunch及dinner會泵奶,有時晚上會埋身餵(因為見個仔喜歡,而且有時太晚懶得泵,埋身餵算啦)。

別墅

I'm interested in it.
Please e-mail some information to me.
Thanks!
e-mail address: [email protected]
不是幼潛資料

珍珠宮

littlegracehk:

已email給你,不過請記住我send給你的資料上時間日期係0801媽媽的,我們要自組group。而暫時第一group已滿,如果你有興趣,可以先在waiting list上,等如果夠人開第二班就再開。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呀!我唔記得問,咁仲会唔会再有另一個playgroup,係早兩個禮拜開班o又或者仲有冇機会有另一playgroup?
幼潛方面又點呀?

珍珠宮

Jasmine豬豬:

早兩個禮拜就肯定無可能,遲d開就要再睇情況。

幼潛方面未有新資料,要等到月底/下月初有多些資料先。

珍珠宮

Jasmine豬豬:

唔記得問,你都想參加幼潛嗎?

如果你想參加,你想你個BB 6個月定9個月時參加?

珍珠宮

貓MIMI:

唔記得問你,如果你參加呢個playgroup,會否延遲參加幼潛的時間?因為你本來話想6個月時join,會唔會好似我咁,延至9個月時才join?

首頁

尾頁

跳至