影視娛樂

跳至

首頁
23456...64

尾頁

男爵府

引用:Quote:tra5212 發表於 15-3-9 11:33 [Star

原帖由 soscho 於 15-03-09 發表
未睇過IU 嘅戲, 佢D戲得唔得?
佢響戲裡面做返歌手就冇問題

男爵府

引用:Quote:原帖由 soscho 於 15-03-09 發表[xpo

原帖由 tra5212 於 15-03-09 發表
呢個係綜藝部門,同一般的劇會有咩唔同?
套劇係關於電視台綜藝節目既幕後種種

大宅

引用:Quote:tra5212 發表於 15-3-9 11:33 [Star

未睇過IU 嘅戲, 佢D戲得唔得?
IU始終係歌手, 又咁年輕, 不過都算做得幾自然,交足戲㗎
我男友係IU超級紛絲, 所有IU拍嘅劇我都同佢一切㷛晒

伯爵府

引用:Quote:原帖由 soscho 於 15-03-09 發表未睇

原帖由 jodad 於 15-03-09 發表
佢響戲裡面做返歌手就冇問題
朴智恩+綜藝總會覺得係搞笑

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 15-03-09 發表佢響

原帖由 tra5212 於 15-03-09 發表
朴智恩+綜藝總會覺得係搞笑
仲有車太賢,希望係輕鬆小品

大宅

回覆:Producer

終於有劇追啦,金秀賢確認出演

伯爵府

soscho 發表於 15-3-9 12:34
[xportsnews=赵在勇 记者]演员孔晓振方面表示“确定出演《Producer》”。
2015年3月9日 星期一13:16
孔孝真、IU確定演出KBS《製作人》

KBS 2TV全新電視劇《製作人》先前邀請孔曉振(孔孝真)、IU參演,但一度傳出消息並未受到證實,令許多人焦急不已。好消息是,如今孔曉振與IU雙雙確定演出!

根據KBS電視台於本日(9號)上午表示,孔曉振與IU都就演出與否做出最終決定,而兩人也都將加入陣容。相關人士透露:「孔曉振將飾演PD(製作人),而IU則會演出頂尖的女歌手。」
相較於可謂「演自己」的IU,孔曉振的角色則與她過去的形象更有差別。加上已確定演出的車太鉉、正在考慮的金秀賢,《製作人》現正令許多人期待不已。

伯爵府

[北国南.com 李花得 记者]

孔晓振确定出演《Producer》。

9号孔晓振所属经纪公司Management Soop相关人士通过北国南.com表示“(孔晓振)将出演KBS 2TV的新电视剧《Producer》,因为对于朴智恩作家的信赖,还有说是在KBS综艺部门制作的,觉得很新鲜,所以决定出演”。

去年6月孔晓振在结束SBS电视剧《没关系是爱情啊》的拍摄后,发生了交通事故。对于孔晓振膝盖的伤情,经纪公司相关人士表示“为了腿能恢复,还在坚持治疗中”。

另一方面,《Producer》是KBS 2TV导演过‘gag concert’的徐秀敏PD负责制作,SBS《来自星星的你》的朴智恩作家负责执笔的。不是在KBS的电视剧部门制作,而是由综艺部门制作的电视剧。

真的希望布利的腿能快速康復

伯爵府

蘋果快到呢...........

個頭先講強國會翻拍去年金秀賢嘅舊作《來自星星的你》,轉過頭今日韓國方面就終於傳來好消息,之前一直話金秀賢未落實接拍KBS嘅新劇《Producer》,今日金秀賢方面就終於答應演出,仲要好事連連,就連女主角孔孝真同IU都喺今日話落實加盟呢齣劇,加盟之前一早已答允演出嘅車太鉉,可見呢齣劇幾大卡士,真係劇迷嘅天大喜訊。

《Producer》係以電視台綜藝節目部門做背景,車太鉉飾演擁有十年經驗嘅PD、孔孝真則飾演同樣擁有十年製作音樂節目嘅PD、IU就做返自己做一名著名嘅女歌手,至於金秀賢就會做新人PD,電視劇預計喺下月中首播

伯爵府

引用:蘋果快到呢...........個頭先講強國會翻拍

好似話金秀賢都確定?

伯爵府

tra5212 發表於 15-3-9 16:07
好似話金秀賢都確定?

見蘋果報導:

今日金秀賢方面就終於答應演出

joey2791    發表於 15-3-9 16:19

伯爵府

引用:Quote:tra5212 發表於 15-3-9 16:07 好似話

見蘋果報導:
真係超豪華的陣容,不過都係唔好咁期待,怕失望

伯爵府

我對呢套劇都幾大期望, 一來布利不嬲選材都好有保証, 二來金秀賢入伍前拍嘅劇, 應該慎選過, 避免有任何差池, 不過, 可能星星戇直男太深入民心, 想像唔到佢拍輕鬆小品會係點

大宅

引用:我對呢套劇都幾大期望, 一來布利不嬲選材都

我對呢套劇都幾大期望, 一來布利不嬲選材都好有保証, 二來金秀賢入伍前拍嘅劇, 應該慎選過, 避免有任何差池 ...
你有無睇過佢出道劇,泡菜奶酪微笑呀?呢套就係輕鬆喜劇,金秀賢雖然戲份唔多,但佢真係做得好搞笑,你可以去youtube睇下有金秀賢cut。

soscho    發表於 15-3-9 17:16

伯爵府

soscho 發表於 15-3-9 16:05

金秀賢確定出演《製作人》聯手車太賢、孔孝真
2015年3月9日 星期一16:10

金秀賢確定出演KBS 2TV新劇《製作人》(暫定名)。除金秀賢外,確認加盟的還有車太賢、孔孝真和IU等。

《製作人》由2014年以超高人氣劇終的SBS TV電視劇《來自星星的你》作家朴智恩負責編劇,講述了綜藝部裡發生的種種故事。
KBS 2TV節目《Gag Concert》的徐洙敏PD與尹成豪導演聯合執導,後者以2001年的短片電影《去三千浦的路》為開端,先後拍攝了多部作品,包括《銀河海防戰線》、《視線1318》、《撲通撲通詠春拳》、《讀唇情緣》等。
《製作人》即將開拍,預計於4月開播,每週五六晚間11點播出。

好o野!等下月好劇上映

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:tra5212 的帖子

好期待秀賢新劇

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:Producer

終於落實

大宅

引用:+本帖最後由+soscho+於+15-3-9+17:15+編輯+

我對呢套劇都幾大期望, 一來布利不嬲選材都好有保証, 二來金秀 ...
秀賢拍笑片,未睇先想笑因為本來他就是一名~~~hahahahaaaaa好笑

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:soscho 發表於 15-3-9 16:05 蘋果快

原帖由 JP 於 15-03-09 發表
呢個消息令人今日好振奮,但驚秀賢係男二佔戲好少

伯爵府

引用:Quote:原帖由+JP+於+15-03-09+發表本帖最後

原帖由 cocok 於 15-03-09 發表
呢個消息令人今日好振奮,但驚秀賢係男二佔戲好少
有報道話秀賢係男二咩?
我估裴帥幫佢fight到重戲份才接,否則唔會咁遲才拍板

首頁
23456...64

尾頁

跳至