自由講場

跳至

首頁
23456...64

尾頁

子爵府

引用:你去男友屋企過夜,你父母點睇?我家有女初

原帖由 babyhowie 於 15-03-04 發表
你去男友屋企過夜,你父母點睇?

我家有女初成長,佢都拍緊拖,
同意,矜持好d

伯爵府

引用:+過夜+就等於爆房?

原帖由 Ksuety 於 15-03-04 發表
過夜 就等於爆房?
唔係
只不過人地睇落唔好睇
無論你地有冇做d咩人地都會當你做左
如果你地想見多幾面
寧願出去租酒店

男爵府

引用:Quote:原帖由+Ksuety+於+15-03-04+發表過夜

原帖由 cat10 於 15-03-04 發表
你就算唔係,人地都覺得你係啦閂埋房門,要人地細佬訓廳,自然assume 你地係咩咩,唔通你地會開房門訓?唔 ...
講得好jm,呢d靚妹真係要鬧醒佢

禁止訪問

引用:我明大家想為我好 但唔代表我去過夜 我男朋

複式洋房

D

禁止訪問

引用:我明大家想為我好+但唔代表我去過夜+我男朋

大宅

我明大家想為我好
但唔代表我去過夜 我男朋友就唔會錫我
我地雙方家長見過哂 新年會互相拜年 好似一家人
既然熟到一家人咁 叫你男朋友嚟你屋企過夜得唔得?

珊瑚宮

引用:真心覺得,除非男友獨居,唔係都唔好人哋屋

原帖由 mimuib 於 15-03-04 發表
真心覺得,除非男友獨居,唔係都唔好人哋屋企過夜,仲要同佢細佬share,太肉酸了

...
同意。
佢同屋企人住就一定唔會上去過夜。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

愛得痴纏又好, 想親熱下又好, 都要成熟D諗下係咪一個適合既空間俾你地, 人地一屋人已經夠迫, 2個女仔仲爭住過夜!

禁止訪問

引用:睇黎大家都好潔身自愛+婚前出去酒店爆房就

子爵府

回覆:男朋友個細佬帶女朋友返屋企過夜...

如果過夜吾代表爆房甘你咪星期六照上去男友度,同佢瞓廳囉。讓間房比男友細佬果pair爆飽佢

複式洋房

D

大宅

我明大家想為我好
但唔代表我去過夜 我男朋友就唔會錫我
我地雙方家長見過哂 新年會互相拜年 好似一家人
阿女,未過門就係未過門,同男友阿媽幾friend 都只不過仲係叫auntie! 萬一搞到男友兩兄弟不和,你個\"auntie\" 一定憎死你

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

厚多士 發表於 15-3-4 01:35
你好識教。有d觀念要從小灌輸。而且鬆得一次就有第二次,我都要從小同阿女講,一日未結婚都唔准去别人屋企 ...
多謝你o既認同同讚賞!
其實唔係識唔識教,只係以心為心,
如果亞仔將來帶個女仔返黎訓,
我都會對呢個女仔同佢家人打折扣,
因為一個真正關心兒女o既父母,
係唔會笠亂俾仔女在外留宿!
況且香港地有幾大?
我話即使我住新界西,要去到港島東,
我都會親自接返個女!

公爵府

現在你不眀白

希望將來一日你會明白

男爵府

睇黎大家都好潔身自愛 婚前出去酒店爆房就等於無人知 就等於肉潔冰清
你都幾厚面皮喎,明知道人地屋企唔夠地方,唔方便啦!上去做咩?睇黎你都好港女下

子爵府

睇黎大家都好潔身自愛 婚前出去酒店爆房就等於無人知 就等於肉潔冰清
d jm叫你去酒店去係為咗你個聲譽好d姐,等你唔使女仔之家上人屋企過夜咁肉酸,唔係滿口仁義道德,玉潔冰清,係人都知後生仔女血氣方剛,有需要係正常事,只係提供一個令你好睇d件事又得到解決既辦法姐,唔啱聽咪算,唔使講咩大家又好玉潔冰清咩呢d說話既~

複式洋房

D

大宅

我們依家唔係反對你搞野,而係勸你揾個適合的地方搞野,明未?

大宅

引用:如果過夜吾代表爆房甘你咪星期六照上去男友

原帖由 wingyan008 於 15-03-04 發表
如果過夜吾代表爆房甘你咪星期六照上去男友度,同佢瞓廳囉。讓間房比男友細佬果pair爆飽佢

...
同意! 相信樓主都係想有二人相處時間姐

首頁
23456...64

尾頁

跳至