自由講場

跳至

首頁
23456...19

尾頁

複式洋房

如果長時間在廚房(廚師)工作,吸太多油煙,阻塞頭髮生長,這產品合用嗎?那set適合

複式洋房

Hello subi,

Mane'nTail經典配方洗護髮露是針對油性髮質而設,特別適合頭油較多的朋友。一方面潔淨秀髮,一方面促進頭髮生長,減少脫髮。

所以你應該選擇BK優惠裝Set A [經典配方洗髮露 + 經典配方護髮露 + 胡蘿蔔素修護霜], HK$228 (免費送貨)

歡迎致電Hotline: 29977550, 或PM留電話.

美國箭牌-Mane'nTail

*visit our online store*

<Mane'nTail 雜誌專題介紹>

原文章由 subi 於 08-7-1 18:20 發表
如果長時間在廚房(廚師)工作,吸太多油煙,阻塞頭髮生長,這產品合用嗎?那set適合

複式洋房

Q:可唔可以日日用?

A:可以,因為這產品不含藥性,不會度至過份倚賴,所以可以日日用。

大宅

可唔可以post 個成份出o黎? thanks

複式洋房

Hello munchbobo,

Mane'nTail美國箭牌全線產品包製均詳細列出所有成份,歡迎到我們位於CitySuper, Logon 及永安的專櫃查閱及試用。

CS of Mane'nTail
Hotline: 29977550

原文章由 munchbobo 於 08-7-3 18:44 發表
可唔可以post 個成份出o黎? thanks

複式洋房

如果生完BB脫髮又應該用邊隻呢?

複式洋房

我剛星期五在尖沙咀Citysuper,買了一set洗頭水+護髮素,sales話買3件產品有60ml洗頭水或護髮水送,因未用過只買兩件。同你電話訂有無得送?

[ 本文章最後由 H2O+ 於 08-8-31 10:00 編輯 ]

複式洋房

Hello subi,

我們也有很多媽咪因產後脫髮問題轉用Mane'nTail,只要每天使用,很多朋友都有明顯改善。至於選用那一款,這則視乎你的髮質:

中/油性 - Set A (經典配方洗髮露+經典配方護髮露+胡蘿蔔素修護霜)

乾性/受損 - Set B (深層保濕洗髮露+深層保濕護髮露+草本精華素修護霜)

Thanks,

原文章由 subi 於 08-7-5 11:25 發表
如果生完BB脫髮又應該用邊隻呢?

複式洋房

Hello H20+,

很高興你喜歡Mane'nTail的產品。作為客戶服務員,最開心莫過於聽到自己的產品可以幫到顧客,有效改善髮質。

以下回答你的問題:
1. 因CitySuper是以正價發售,所以優惠有所不同。然而,BK的套裝價是最平的,比正價平$40.

2. 因住宅地址,我們會用DHL送貨,所用會有付加費及不設貨到付款,敬請見諒。

3. 修護素是不用沖洗的,修護素精華會慢慢被秀髮吸收,滋潤頭髮。所以你可出街前當造型產品使用,或洗頭後秀髮微濕時使用。

原文章由 H2O+ 於 08-7-7 09:45 發表
我剛星期五在尖沙咀Citysuper,買了一set洗頭水+護髮素,sales話買3件產品有60ml洗頭水或護髮水送,因未用過只買兩件。樓主,同你電話訂有無得送?

我星期六晚開黎用,發覺頭髮有光澤深色咗,
屋企人都問點解你D頭髮深色咗: ...

大宅

我上個星期訂左一set,OK 喎,洗頭個時明顯地甩小左,因我坑渠有個喱見得到,同埋D頭髮順滑左!

複式洋房

我的頭髮較幼,我覺得是頭髮有點乾,但頭皮又容易出油,如果不是每天洗頭就會成頭「立」。那樣我應該買邊set呢?

我本身頭髮已經唔算多,生完bb第一年仲狂甩,依家就算叫無甩都少左好多...

複式洋房

Hello Nic_ma,

如果你成日覺得「立」又容易出油,你應用:

[經典配方洗髮露 + 經典配方護髮露]

作每日清洗使用。洗完頭後或出街前,再用

[胡蘿蔔素修護霜]

滋潤頭髮,讓修護霜慢慢被頭髮吸收。我相信你連續用一至兩星期已經感覺到分別。

所以,你可以選擇[Set A].

Thanks,

原文章由 Nic_ma 於 08-7-9 11:36 發表
我的頭髮較幼,我覺得是頭髮有點乾,但頭皮又容易出油,如果不是每天洗頭就會成頭「立」。那樣我應該買邊set呢?

我本身頭髮已經唔算多,生完bb第一年仲狂甩,依家就算叫無甩都少左好多... ...

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-7-9 12:21 編輯 ]

別墅

琴日我去尖沙咀CitySuper個Sales話D修護霜全部售罄, 要等補貨。
我打電話去Time Square 個間問都話無貨。
我想問即係幾時有貨?

複式洋房

Hello Pricess_royal,

新一批貨已經空運由美國抵港,並已全線上架!! 已留貨的BK媽咪亦會陸續通知送貨安排。

因早前反應熱烈,CitySuper及Logon均出現缺貨,敬請見諒。

原文章由 Princess_royal 於 08-7-10 15:10 發表
琴日我去尖沙咀CitySuper個Sales話D修護霜全部售罄, 要等補貨。
我打電話去Time Square 個間問都話無貨。
我想問即係幾時有貨?

男爵府

環保接龍勳章

哇已用了2 set , 但都不覺得有什麼幫助 !
而且哇是每天洗頭的 ! 很快便用完1支洗髮水 , 不夠用1個月又$88- , 真係有點貴耶 !!!

複式洋房

Hello ha.haa,

首先多謝你選購Mane'nTail及分亨你的用後感。不同的朋友的使用方法、髮質及脫髮的成因都有不所同,所以效果亦會因人而異。

我們的客戶服務員樂意為你提供進一步協助,你可PM留電話或致電我們熱線29977550,以便進一步跟進你的情況。

再次感謝你選購Mane'nTail產品。

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-7-13 21:26 編輯 ]

別墅

PLS CHECK PM

複式洋房

用了2天,暫時感覺ok,只是我在頭髮微濕時塗修護霜於髮尾,之後整天都覺得髮尾好「立」..

原文章由 Manentail 於 08-7-9 12:20 發表
Hello Nic_ma,

如果你成日覺得「立」又容易出油,你應用:

[經典配方洗髮露 + 經典配方護髮露]

作每日清洗使用。洗完頭後或出街前,再用

[胡蘿蔔素修護霜]

滋潤頭髮,讓修護霜慢慢被頭髮吸收。我相信你連續用一至兩星 ...

複式洋房

你好Nic_ma,

多謝你選購Mane'nTail. 依你的髮質情況,請嘗試以下修護霜使用方法:
1) 秀髮乾透後才用修護霜
2) 塗髮中至髮尾
3) 將份量減少 (大約5毫子size)

請試試看。Thanks!

原文章由 Nic_ma 於 08-7-17 12:30 發表
用了2天,暫時感覺ok,只是我在頭髮微濕時塗修護霜於髮尾,之後整天都覺得髮尾好「立」..

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-7-17 17:14 編輯 ]

複式洋房

BK媽咪 - 預訂專享優惠!!

由即日起至7月27日,凡BK媽咪預訂優惠套裝Set A / Set B,即獲贈Mane'nTail 旅行套裝暑假旅行游水Fit晒!!

Mane'nTail 旅行套裝包括:
經典配方洗髮露(60ml) x 1
經典配方護髮露 (60ml) x 1 (照片)

深層保濕洗髮露(60ml) x 1
深層保濕護髮露 (60ml) x 1 (照片)

細則:
1) 所有預訂優惠套裝會於7月28日-31日送貨.
2) 預訂請PM留電話及送貨地址.
3) 預訂優惠套裝只接受7月27日前以信用咭或銀行/ATM過數付款.
4) 贈品數量有限,送完即止.

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-7-18 14:43 編輯 ]

首頁
23456...19

尾頁

跳至