自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

原文章由 leonora1227 於 08-6-13 15:57 發表
咩叫Minnings Baby , 請問點樣架! 係唔係 blue & green colour架?? 我唔識分呀! 唔該教教呀!

我頭先落樓下問,她說濕紙巾面有寫嬰兒
但我睇番上面POST 出黎話任何MANNINGS系列都回收,我剛剛再打落去講是任何MANNINGS濕紙巾要回收!她說再問其他分店確實再CALL我,
我有3包10裝
而家同她傾左.包裝上寫(MANNINGS嬰兒濕紙巾)才退

男爵府

建議大家打電話去各大傳煤,
等佢地去爆大件事把啦!!!
我地係唔夠力要萬寧面對同解釋的

eg: 有線報料熱線: 97384543

子爵府

原文章由 MayMayHK 於 08-6-13 16:20 發表
建議大家打電話去各大傳煤,
等佢地去爆大件事把啦!!!
我地係唔夠力要萬寧面對同解釋的

eg: 有線報料熱線: 97384543

我贊成喎, 有咩理由先, 我都無見過/聽過萬0話要回收, 如果係自家公司品牌出事, 係咪應該有啲責任同公眾交代返呀.....
而家搞到有啲SHOP就話無單無得退錢只可換貨, 有啲又話無單都可以退錢, 有啲又話直情唔知可以退錢/換貨....
又無人清楚交代點解要回收, 呢啲係BB產品嚟架, BB用左有咩事, 我地可以向边個追究呀....
而家問題係, 唔係話退返錢/換貨, 就可以解決件事, 連出左咩事都唔交代清楚, 會唔會有啲過份呀....

大宅

jenny1116
你是從何途徑知道有關消息

原文章由 jenny1116 於 08-6-12 22:09 發表
萬0濕紙巾生產線出咗問題要回收,快D去換返錢或換貨啦.

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

點解剩係回係萬0既 bb 濕紙巾呢 ? 3 包裝 $9.9 萬0濕紙巾唔回收埋呀 ? 我買開呢隻 3 包裝 9.9 濕紙巾 比個囡用, 但自從轉左呢隻藍白色包裝後 , 間中會有幾包係有陣臭叔味 , 我去過唔同既分店買 , 都發現相同情況 , 打過電話去客戶服務部投訴 , 又去過分店投訴, 但無回覆

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

我頭先打咗去問,佢都話俾我換貨,冇單就冇錢退,我問佢有咩問題,佢話只係知道機器出咗問題,其餘都唔知道啦!我話我bb已經用咗,佢話唔係大問題喎,有呢d紙巾嘅媽咪好快d退貨啦

男爵府

我岩岩問左我親戚,佢係萬0做的,佢話下午已經出左memo,有冇單都可以退錢,冇問題,開過都可以退!!大包細包都可以退!!我問佢究竟出左咩問題,佢都話唔知,只知係機器老化出左問題!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我頭先都去左萬O退返錢呶 (40包,有單)佢嘜都無問,有一包用左一半都得

大宅

無單請問可以換返幾多錢?

原文章由 yau.yau 於 08-6-13 17:39 發表
我頭先都去左萬O退返錢呶 (40包,有單)佢嘜都無問,有一包用左一半都得

別墅

我都退咗貨啦,收返$,成49包,共退返289.1,個經理都唔知,話剩係換貨,我話我打電話問咗其他分店可以退$,佢話边間呀,跟住佢自己打去問,然後問個收銀有冇收到FAX,之後聽住電話抄低D退貨價錢,然後叫第二個女仔同我搞退貨,我想話個經理好冇禮貌,自己未攪清楚就唔好咁樣同D客講嘢啦,自己攪錯咗SORRY都冇句
歡迎內進參觀http://www.flickr.com/photos/raymondirenebb_siuwun/

別墅

多謝大家報料, 我剛剛都落樓下退返錢大包$17.9x3細包$5.9x4, total refund $77.3 冇單同開過都退到~~~

原文章由 viennawong 於 08-6-13 17:24 發表
我岩岩問左我親戚,佢係萬0做的,佢話下午已經出左memo,有冇單都可以退錢,冇問題,開過都可以退!!大包細包都可以退!!我問佢究竟出左咩問題,佢都話唔知,只知係機器老化出左問題!! ...

男爵府

請問邊間係無單都退到錢呀?....

男爵府

好媽媽勳章

希望多d 媽媽知道 la.....

[ 本文章最後由 happychu18 於 08-6-13 18:28 編輯 ]

侯爵府

我都退左,我無單,佢都退錢, 完全順利

我問佢係咪回收返D濕紙巾,佢話唔係回收, 但係就可以退回, 個職員講野都好小心。

男爵府

17.9 x 3
我頭先去換,點解佢計我47.9︿即係15.9

原文章由 迪男媽媽 於 08-6-13 18:01 發表
多謝大家報料, 我剛剛都落樓下退返錢大包$17.9x3細包$5.9x4, total refund $77.3 冇單同開過都退到~~~

[ 本文章最後由 kidskaren 於 08-6-13 19:33 編輯 ]

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

大宅

我都有10包未用, 明天問問是否可以退回$$$

伯爵府

醒目開學勳章

請問係咪只係"BB濕紙巾"需要回收?普通個隻萬寧蘆薈駛吾駛回收?或者有冇媽咪可以post邊款要回收的濕紙巾出來,謝謝!

子爵府

原文章由 Race 於 08-6-13 20:16 發表
我都有10包未用, 明天問問是否可以退回$$$

唔使問啦, 直接拎去退啦, 我岩岩退到, 有單冇單都退到, 完全順利, 又有禮貌, 說是機器老化引致問題.

[ 本文章最後由 可樂~ 於 08-6-13 20:50 編輯 ]

子爵府

原文章由 ixzp 於 08-6-13 20:25 發表
請問係咪只係"BB濕紙巾"需要回收?普通個隻萬寧蘆薈駛吾駛回收?或者有冇媽咪可以post邊款要回收的濕紙巾出來,謝謝!

岩岩退完返黎, 剩係"BB濕紙巾"先有問題, 先可以退, 普通果隻唔同機器做, 所以冇問題, 冇得退.

我拎晒去退, 冇得影相比你睇係邊隻.
不過係註明[嬰兒濕紙巾]的, 有藍色及綠色兩種包裝.

[ 本文章最後由 可樂~ 於 08-6-13 21:45 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至