美容扮靚

跳至

首頁
23456...21

尾頁

男爵府

引用:Quote:kathyyu312+發表於+15-6-29+23:53+我

原帖由 happylogin 於 15-06-30 發表
你留意下, 第2個step mosture係有RF出, 之後個個moisture係冇RF出, 所以用來做眼.
明白,五該曬!另外想問下係咪揸完精華面霜,跟住用化妝棉加化妝水碌塊面?

別墅

回覆 jsst 的帖子

我用美人,通常用"純米水化妝水",有時用 "純米角質柔軟水 ",
759買的

民房

各位好,

我都買左RF-EX, 喺友和買($2390), 琴日剛剛收到.. 叉完電今朝返工前唔係好夠時間都心思思試左先..

TONER: 我用TROIAREUKE既TONER,

化妝棉: 喺莎莎買既一隻化妝棉(叫LILYBELL), 佢打開好大塊既, (平時我敷CLAY MASK 用佢放上面(一塊可以COVER到半塊面), 要洗果時搣開就可以清除到大部份MASK.. )今次用落機度既我就將佢剪開(攤開晒一層太薄, 我會用兩層剛剛好)

效果: CLEAN同EMS果時塊棉都勁污糟.. MOISTURE果時唔知係咪因為導出完仲有D 污糟喺面頭塊棉未抹得晒, 所以都有少少污糟, 不過相對少好多.. EYECARE我初初都唔知點解按黎按去都係MOISTURE, 後來發覺第二個MOISTURE 就係EYECARE, 冇得揀強度果個MOISTURE就係EYECARE喇~~ 不過EYECARE 我唔知我做得啱唔啱, 我自己係搽左EYE CREAM之後照落化妝棉按.. (想請教下大家係點用架呢?); 最後, COOL就正常好舒服; 做完晒之後照化妝返工, 唔知係咪錯覺.. 好似比平時"光滑"左..

(P.S.: 之前有朋友話YA-MAN唔好用, (佢係舊果部), 都有D 擔心, 同猶豫好唔好買.. 不過而家暫時用左第一次好似唔錯咁)

洋房

我在網上買了最新那部,上星期在日本酒店取,網購後到收貨,大約一個星期左右。
用了2次覺得皮膚水潤了,但仍然分不清楚RF 跟 眼MODE。
因為BIT第一次的時間很短,再來可能就是眼MODE,這個令我還有點迷糊。
但導出效果不錯,我用紅水導出的。
希望有JM可分享一下眼MODE。

大宅

引用:各位好,+我都買左RF-EX,+喺友和買($2390),+

原帖由 charmaynechan 於 15-07-03 發表
各位好,

我都買左RF-EX, 喺友和買($2390), 琴日剛剛收到.. 叉完電今朝返工前唔係好夠時間都心思思試左先. ...
好詳盡分享,請問妳手有冇濕用啊?

民房

回覆 arialeong 的帖子

冇呀.. 其實我都係睇左呢個POST先知原來要濕手用.. 等我聽日再試下先~

伯爵府

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

我乾手又試過,濕手又試過,乜都導唔到

大宅

呢部嘢係日本買31000yen
但唔係度度有得賣
我前排去日本bic camera, yodobashi都無, 得黑色果部(28xxx yen)
同埋用visa再有95折

子爵府

引用:我乾手又試過,濕手又試過,乜都導唔到+

原帖由 nms 於 15-07-04 發表
我乾手又試過,濕手又試過,乜都導唔到
我都係咩都導唔到

別墅

引用:Quote:原帖由 nms 於 15-07-04 發表我乾手

原帖由 suyett 於 15-07-04 發表
我都係咩都導唔到
我用shiseido同muji棉都導到。

別墅

引用:我想問下樓主, 你第2個step用日本原液, 係

原帖由 happylogin 於 15-06-29 發表
我想問下樓主, 你第2個step用日本原液, 係咪佢個支藍藍地色的serum? 我見你每個step都用唔用野導入,但因為 ...
吾係用藍果支ah, 只係普通原液
每個step中間都夠時間換產品的。
我覺得做1 round已經夠了

大宅

引用:回覆+arialeong+的帖子冇呀..+其實我都係睇

原帖由 charmaynechan 於 15-07-04 發表
回覆 arialeong 的帖子

冇呀.. 其實我都係睇左呢個POST先知原來要濕手用.. 等我聽日再試下先~ ...
我用nu skin同haba都叫我濕水導,所以系一個習慣

子爵府

回覆 jtsang020 的帖子

請問係咪濕手拿機,有電唔怕嗎?

複式洋房

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

新貨是金色?

別墅

回覆:screen 的帖子

金色門市有未?

男爵府

第1次導唔出, 後來用溥D棉就得啦. 我試過導老公隻手同自己條NECK, 變左黑色. 好勁. 你可以試下其他部位就知得唔得. 仲有, 我D千年NOSE兩則的油脂粒都KO埋. 對我好WORK.

子爵府

引用:Quote:Paris 發表於 15-6-4 13:59 呢隻是否

原帖由 mandy_Lo 於 15-06-04 發表
是最新款, 如果日本買記得預早1個月到上日本官網訂左先, 再安排寄去酒店
洗唔洗買牛?
好似係100-240V

大宅

bebeyi 發表於 15-7-13 07:46
洗唔洗買牛?
好似係100-240V
唔洗買牛

子爵府

引用:Quote:bebeyi 發表於 15-7-13 07:46 洗唔洗

原帖由 mandy_Lo 於 15-07-18 發表
唔洗買牛
訂咗喇,等收貨

大宅

bebeyi 發表於 15-7-18 17:14
訂咗喇,等收貨
你日本訂?

首頁
23456...21

尾頁

跳至