自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

琥珀宮

引用:Quote:木土土+發表於+15-6-2+09:49+我囡性

原帖由 blue02 於 15-06-02 發表
多野講、開心果 ---> 自細性格....冇得好講.........咁你好好彩,我預見你們母女,會是一世的好好朋友...:d ...
係呀,我囡而家都係乜都同我地講,佢住U hall,一返黎就嘈到c把口無停(包括食同講),我個心有時想叫佢收聲比我靜下(當然我無講出口)!

之前傾計,佢話將來去外地影婚紗相都帶埋我去,幫佢扮靚同拎野

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

blue02 發表於 15-6-2 14:49
特務,你個女脾氣超臭,係咪淨係對住屋企人咋...
有些人,對屋企人,和對朋友,是兩個樣架,但兩個 ...

過份愛恨分明, 喜怒形於色, 其實都似我細個
不過我大大下變得圓滑咗, 佢唔知幾時先識.....
專蝦錫佢既人, 例如爸爸, 弟弟, 姑姐.....
我比較嚴厲, 佢當我上司咁
不過佢比較純真, 心地善良, 喜愛宗教, 希望精神信仰可以令佢冇咁多稜角。
你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

木土土 發表於 15-6-2 14:58
係呀,我囡而家都係乜都同我地講,佢住U hall,一返黎就嘈到c把口無停(包括食同講),我個心有時想叫佢收 ...
吓,你個女咁大? 我仲記得你貼的長腿相...真係睇唔出..... keep得好好,世外高人太多,唔恨得咁多
你好似仲係攝影師...咁型既職業..

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 Ladymama123 於 15-06-01 發

琥珀宮

引用:Quote:木土土+發表於+15-6-2+14:58+係呀,

原帖由 blue02 於 15-06-02 發表
吓,你個女咁大? 我仲記得你貼的長腿相...真係睇唔出..... keep得好好,世外高人太多,唔恨得咁多
...
攝影師講笑姐,我只係話我自拍識得將自己影得好樣過真人好多呃到你地咋!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 旻旻豬 於 15-06-01 發表希望

原帖由 木土土 於 15-06-02 發表
我囡18歲,似老豆,唔係靚女樣,都有麻怨點解唔似我(細佬似我),不過我囡貪靚又越大越識打扮,d同學仔媽 ...
囡囡大個左幾似你喎

男爵府

超級特務 發表於 15-6-2 15:00
過份愛恨分明, 喜怒形於色, 其實都似我細個
不過我大大下變得圓滑咗, 佢唔知幾時先識.....
專蝦 ...
我自細同亞爸撈亂骨頭... 父母好大年紀先生我們,潮州人,好慳儉,傳統,小農個隻...唔識講,某程上我又覺得自己好有他們的遺傳,但太相似,又互相嫌棄,唔識講

"不過佢比較純真, 心地善良, 喜愛宗教, 希望精神信仰可以令佢冇咁多稜角。" ---->精神信仰,咁已好夠.....有神的guidance... 唔會行上歪路。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Superman-GF 於 15-06-01 發

原帖由 EVA222 於 15-06-02 發表
同意,我女玩開堆中同,最近互傳F2時合照,慘不忍睹,當年好鈍唔打扮,我一向話佢地怪獸黨,十多年後的大合 ...
大個靚好過細個靚啊 .....

十二三歲好細個好掛住扮靚個 d (唔係本身靚係好鍾意扮靚個 d) 真係無咁樸實同埋無咁會讀書。

珍珠宮

引用:有時睇雜誌,明星第二代,發現小時候和長大

原帖由 blue02 於 15-05-31 發表
有時睇雜誌,明星第二代,發現小時候和長大後的樣,可以差好遠..王敏德兩個女﹕細女細個時,好精靈得意, ...
我細個幾靚,大個都靚,不過冇細個咁靚

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+木土土+於+15-06-02+發表我囡

原帖由 nsychristy 於 15-06-02 發表
囡囡大個左幾似你喎
你地見個張相睇唔到五官架,大家都係長髮黑超look law!

琥珀宮

blue02 發表於 15-6-2 15:10
我自細同亞爸撈亂骨頭... 父母好大年紀先生我們,潮州人,好慳儉,傳統,小農個隻...唔識講,某程上我又覺 ...
我好明你講咩, 我老公好唔鍾意自己似老豆, 但我又覺得其實佢地幾似......
雖然我冇宗教信仰, 但我會尊重個女選擇。

你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 超級特務 於 15-06-02 發表怪

原帖由 EVA222 於 15-06-02 發表
有時覺得班網民幾無知,成日話人整容,你估整容真係萬能咩,八兩金會變彥祖?

青春期書蟲,爆瘡大 ...
一個順眼樣最基本係

塊面要三庭平均,下巴唔好後縮或鞋抽,唔好有大突兀既角,五官位置正正常常,個鼻無鼻尖都還好,唔好個鼻尖仲短過鼻翼,牙要基本整齊乾淨唔好大牙肉,眉目可以畫,皮膚可以修飾

三庭平均同五官位置整容好難整,其他整容都整到既

個樣基本順眼,其他主要都係氣質打扮 ...

男爵府

超級特務 發表於 15-6-2 15:15
我好明你講咩, 我老公好唔鍾意自己似老豆, 但我又覺得其實佢地幾似......
雖然我冇宗教信仰, 但我會尊重 ...

你明我講乜就好啦,哈哈。但我家姐同我好唔同,捨得洗錢、扮靚、多朋友、皮膚超好,同一條腸出,唔係點解咁大分別。

琥珀宮

blue02 發表於 15-6-2 15:23
你明我講乜就好啦,哈哈。但我家姐同我好唔同,捨得洗錢、扮靚、多朋友、皮膚超好,同一條腸出 ...

我係孤寒鬼, 但會捨得食同扮靚, 平民果d.....
我個大哥洗腳唔抹腳, 大家都冇忽似.....

你若盛開, 蝴蝶便來!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Ladymama123+於+15-06-01+發

原帖由 blue02 於 15-06-01 發表
我係相反,細個靚,大個唔靚

simple is the best~

珍珠宮

引用:Quote:blue02 發表於 15-6-2 15:10 我自細

原帖由 超級特務 於 15-06-02 發表
雖然我冇宗教信仰, 但我會尊重 ...
我每個屋企人對住屋企人個時真係好乞人憎下
我細個無同年紀既人同我玩,除左屋企人係無同 d咩人相處
十二歲前我真係似足佢地係屋企個樣
真係一個disaster, 到而家meet都未meet得晒

琥珀宮

nsychristy 發表於 15-6-2 15:27
我每個屋企人對住屋企人個時真係好乞人憎下
我細個無同年紀既人同我玩,除左屋企人係無同 d咩人相處
十二歲 ...

呢 d 係成長烙印, 除非好有決心要洗底, 否則多少都會保留住 d ....
我都係, 有時 d 陰暗負面特質會突然走咗出黎, 不過理性唔俾自己沉淪, 但個心會掙扎。

你若盛開, 蝴蝶便來!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 EVA222 於 15-06-02 發表同意

伯爵府

引用:我女都係完全似爸爸,蝌蚪眼,單眼皮。BB時

原帖由 Superman-GF 於 15-06-02 發表
我女都係完全似爸爸,蝌蚪眼,單眼皮。BB時直情醜。

但佢都越來越靚。並非五官變,係好開朗,成日笑,笑時 ...
第一時間諗起上山詩納個女

琥珀宮

EVA222 發表於 15-6-2 15:31
我話佢地是遲來的春天,無個似三張野,我個自嘲老少女,30一枝花,嗒得杯落仲正過當年18歲。

...
早開的花早枯萎, 遲開的花大器晚成。
我18歲果陣好薯好娘, 慘不忍睹....

你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁
23456...9

尾頁

跳至