自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

別墅

回覆:黎芷珊揭菲傭把愛滋病傳染給兩名13及14歲少主

身為傳娛人,未經証實就講
同d是非8婆以訛傳訛有咩分別

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好驚

男爵府

吓!真定假架

象牙宮

luckybaby2011 發表於 15-6-18 08:46
所以只會話朋友的朋友、不然連身邊朋友都給懷疑
我覺得不是無可能的、總之小心
...

留意外傭行為
留意子女行為 +
留意老公行為 

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

象牙宮

jk2013 發表於 15-6-18 08:57
身為傳娛人,未經証實就講
同d是非8婆以訛傳訛有咩分別

需問自己, 當事情發生在我身上。

我該怎么辨。。。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:cattz288 發表於 15-6-18 07:27 原來

原帖由 333s 於 15-06-18 發表
由此說明... 九成雇主 百分百信工人的.
如果個工人要壞,一次都可以中招,可以點防? 不過,呢個故事都好有警惕作用,有工人絕不應大安旨意!

我覺得件事如果係真,女主人無理由唔報警,就算幾難堪,另外求醫時唔會問原因咩?兩個咁細個!

放下自在

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:原來係朋友個朋友話!

原帖由 cattz288 於 15-06-18 發表
原來係朋友個朋友話!
呢D可信性低

男爵府

MommyPanel勳章 育兒性格勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果係真嘅一早就上報
朋友話嘅

我朋友話只要你去任何一自港鐵站票務處
話要去巴西里約熱內盧嘅地鐵飛
佢就會賣俾你,
之後仲帶埋你去秘密月台
記得帶埋護照,
話曬去外國嘛

咁你信唔信啦

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

引用:原來係朋友個朋友話!

原帖由 cattz288 於 15-06-18 發表
原來係朋友個朋友話!
我都留意到呢句⋯ 咁憑乜話千真萬確呢?真係有呢個人先講啦

侯爵府

咁大件事點會唔上頭條???

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:如果係真嘅一早就上報朋友話嘅我朋友話只要

原帖由 rabbit75 於 15-06-18 發表
如果係真嘅一早就上報
朋友話嘅
記得去9 3/4月台上車!

放下自在

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:Quote:美味 發表於 15-6-18 08:12 我都唔信

如果我是二子的母親... 為了保护二子的前途...
但係如果怕比人知點會週圍同人講 仲要傳到去“朋友既朋友”渡

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

其實都時有聽聞,上過court嘅都有

伯爵府

回覆:333s 的帖子

性教育真係要提早進行,宜家細路資訊發達。又叛逆期,咩都想試,又唔識C。做父母真係壓力好大

禁止訪問

回覆:brainmum 的帖子

水晶宮

引用:好慘,兩個仔都中左

原帖由 katherine.k 於 15-06-18 發表
好慘,兩個仔都中左
你唔係信呀?

象牙宮

美味 發表於 15-6-18 09:09
但係如果怕比人知點會週圍同人講 仲要傳到去“朋友既朋友”渡

先不討論別人。。。 如果發生在你身上。。
你會怎么樣? 最实在對不? 想好了么?。

理性討論交流者。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:Quote:美味 發表於 15-6-18 09:09 但係如果

先不討論別人。。。 如果發生在你身上。。
你會怎么樣? 最实在對不? 想好了么?。
一定先睇醫生 依啲病一定會追問點惹到 佢地咁細個比醫生知道一定會報警 唔到你瞞 除非你唔帶佢地睇醫生

clsee    發表於 15-6-18 09:57

首頁
23456...13

尾頁

跳至