自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:台灣網訂衫(更新

留毛

侯爵府

學嘢 tks

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

貓頭雀 發表於 15-6-18 15:53
可能又有代理傾緊 lativ 都係咁,無左了
我好中意Pazzo,因為平又靚,差不多個個月都買一次 佢成日都無段段暫停,一停就幾個月,真係好煩 當我見到佢仍然用順豐送去韓國就更火。疫區都送,做咩唔送香港嫁。
Life is better when you're laughing!

水晶宮

danad 發表於 15-6-18 15:51
上星期開始就發現無左了,話咩中港澳運輸系統升級。我就覺得係佢地傾唔掂個運費問題。 ...
初初以為lativ開左cn專網, 做埋香港點知又唔做wo
即係點...全世界都做, 就係唔做香港生意。

珍珠宮

引用:Joyce shop入面會員專區update info

原帖由 eightnine89 於 15-06-18 發表
Joyce shop入面會員專區update info
唔……我都係無呢個問題呢。
你留電話時有無加埋852 呀?

我真係訂左架,不是打手 (圖)

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

shannnb 發表於 15-6-18 15:59
...
E....我岩岩上去Lativ,見到佢送香港喎
Life is better when you're laughing!

珍珠宮

引用:Quote:danad 發表於 15-6-18 15:51 上星期

原帖由 shannnb 於 15-06-18 發表
...
係囉!!!!!!!
所以,我諗緊,如果去台灣,一定要訂!! 再去收貨

佢件涼感背心連pad 好抵, 計返港紙$7X 咋!!!

如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:台灣網訂衫(更新#22,23,26,28,29)

樓主,巧有興趣,但就睇到禾亂哂籠,網站名係乜,集運公司名又係乜,可唔可以放哂響#1

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:貓頭雀 的帖子

快啲del圖

有地址

可能我得登入去update

I try to order sin睇下仲有無問題

珍珠宮

引用:Quote:shannnb 發表於 15-6-18 15:59 初初

原帖由 danad 於 15-06-18 發表
假架

水晶宮

danad 發表於 15-6-18 16:01
tw 定 cn 網?
我見唔到ge~~~ T_T

珍珠宮

引用:快啲del圖有地址可能我得登入去update I tr

原帖由 eightnine89 於 15-06-18 發表
快啲del圖

有地址
個地址係順豐架 自取點
不用擔心

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

shannnb 發表於 15-6-18 16:03
tw 定 cn 網?
我見唔到ge~~~ T_T
台灣呀!去睇下 http://www.lativ.com.tw/Page/distribution_pickup_questions#Q4

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

貓頭雀 發表於 15-6-18 16:03
假架
原來呃人嫁?

水晶宮

danad 發表於 15-6-18 16:08
原來呃人嫁?
我試過隨便CHECK OUT D野, 無得揀香港。

danad    發表於 15-6-18 19:19

珍珠宮

引用:Quote:貓頭雀 發表於 15-6-18 16:03 假架原

原帖由 danad 於 15-06-18 發表
原來呃人嫁?

試過一心一意揀好曬,之後話唔送,因為cn 有代理,我估係未傾掂HK 邊個搞。

danad    發表於 15-6-18 19:18

侯爵府

水晶宮

danad 發表於 15-6-18 15:58
我好中意Pazzo,因為平又靚,差不多個個月都買一次 佢成日都無段段暫停,一停就幾個月,真係好煩:he ...
係wo!!!!我岩岩check下 唔送香港果陣, 都係咁諗左一下, 韓國佢就送。搞錯!

danad    發表於 15-6-18 19:18

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

引用:Quote:原帖由 貓頭雀 於 15-06-18 發表這兩

原帖由 貓頭雀 於 15-06-18 發表
圖二, mydress
有超加大碼推介嗎??thx

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有無送貸HK?

首頁
23456...12

尾頁

跳至