夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:其實生左bb,同老公感情係更進一步 ?定係退步呢?

好差, 成日嘈, 做少少事都唔得, 叫佢填form 入戶去99公屋再分戶, 都可以錯漏百出(唔識字就話, 現在讀master) 我沖梗奶粉唔小心整到地下都有, 佢都可以走埋去啲奶粉度,

前天又嘈, 我話唔見野, 佢可以同我講:你啲野都亂放啦!!!!!!!我冇自己家, 住99度, 已經冇地方可以放我野, 佢都可以咁講, 又冇自己放鞋和放衫, 我好正常咁講!!!我都冇野平心問佢,: 你同人交收咩? 佢可以答我, 賣屎忽:::::我火都來, 回到家, 我入房亂掉哂我自己買的東西………99一句咩事點點點, 係度ee哦哦, 又話我成日係度發脾氣, 我有左4個月, 脾氣同情緒可以控制到就唔會爆啦, 唔係你個仔咁激我, 都唔會發生問題………我咪大聲同99嘈, 兩公婆嘈交關你咩事呀………咪理啦………當時我老公冇出聲, 我真係覺得自己好委屈, 同你捱唔緊要, 咪要我受委屈啦

上兩個星期, 我話我背部有啲痛, 陀梗4個月, 我帶住10個月大囡番娘家, 佢就好話我周圍走, 自己做成………我就爆佢, 我唔一早番娘家, 唔通晨早同你老母嘈呀, 你估我好想一早番娘家((99住東涌, 娘家將軍澳, 回去要2小時) 有得瞓我唔想瞓………… 我都住係度, 老公可5可以諗下我 唔好成日覺得我自己攞來賤呀

大宅

回覆:lamlikuen 的帖子

剛剛喊完, 佢都只係出面同囡玩, 都冇理過我(佢知我喊)

好想自剎

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

呀b出世因家人問題,嘈過n次,鬧離婚3次...已分房

大宅

唔好想唔開,因為冇人會可憐你,我們要懂得自己錫自己。我忍咗我老公差不多20年,昨晚又係為佢唔體諒我而嘈,曾經又是想過不如死咗算啦,但冷靜下來,覺得是時候放下了,自己才能活下去。

大宅

引用:剛剛喊完,+佢都只係出面同囡玩,+都冇理過我

原帖由 lamlikuen 於 15-08-09 發表
剛剛喊完, 佢都只係出面同囡玩, 都冇理過我(佢知我喊)

好想自剎
男人係好粗心大意,又5會明白大肚幾辛苦。。
5好噤灰心,多d 回娘家,心情好啲,對BB都好啲,你要錫自己同BB多啲呀

大宅

生完bb 辛苦就預左,當bb叻,乖只會是做媽媽應該做到的,但當bb做得唔好的時候,又落哂全職媽媽身上?

男爵府

善宜 發表於 15-7-29 02:40
差左 以前對我千依百順,生完bb佢會敢發我脾氣

大宅

會有過渡期,剛生完真係好差,好多時已經係自己好累,但佢幫唔到手,就好易嘈!

但小朋友大左,我地感情又好返好多,仲成日夾埋仔黎蝦我,又或我地一齊夾攻我老公。

仔大了,出街時自己走係我地前面,我老公又好自然拖返住我。

大宅

DHA勳章

每況愈下 真正既婚姻係在生b後

公爵府

熱血金章 畀面勳章

唔同層次,無得比

大宅

生b後都仲係同6299住,感情越來越差,因為6299好衰,令我成日唔開心,苦口苦面,老公不懂安慰又唔識處理,我覺得同佢冇開心的日子

首頁

尾頁

跳至