心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 7月豆沙包 於 15-09-01 發表

原帖由 skybiebie 於 15-09-14 發表
掛住點都擠到時間出黎,仲要咁頭幾個月,睇怕都唔係好樂觀…-_-#
之前佢點都會一星期見下一次,到第三個月佢又忙又攰見都唔見下

男爵府

引用:Quote:原帖由+melle+於+15-09-13+發表我老

原帖由 7月豆沙包 於 15-09-14 發表
你地一齊住都可以放假時見下。我連放假想見佢既機會都無,就算一個鐘都好呀

...
咁他似不想努力為這段情經營下去,其實男人是否愛你及真心去為你營造更好,好易睇。樓主加油

男爵府

引用:Quote:原帖由 7月豆沙包 於 15-09-14 發表

原帖由 melle 於 15-09-14 發表
咁他似不想努力為這段情經營下去,其實男人是否愛你及真心去為你營造更好,好易睇。樓主加油

...
本來係熱戀期 好開心既時間..佢就好似推左我落谷底...

大宅

回覆:男友工作太忙

的起心肝揾過另一个愛惜你既男朋友啦~

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

其實「忙」真係唔係一個藉口黎
幾忙都要食飯架、食飯見米得囉...
總之佢想見你就總會有「時間」的
分得好吖、搵果個、無謂嘥大家時間

子爵府

但係方向唔一致
分開無法避免
你要的他無辦法給你
你去搵一個可以陪到你的人

未經本人同意,請勿轉載內容!

男爵府

引用:的起心肝揾過另一个愛惜你既男朋友啦~

原帖由 evafung 於 15-09-14 發表
的起心肝揾過另一个愛惜你既男朋友啦~
希望可以...

男爵府

引用:其實「忙」真係唔係一個藉口黎幾忙都要食飯

原帖由 oni2 於 15-09-14 發表
其實「忙」真係唔係一個藉口黎
幾忙都要食飯架、食飯見米得囉...
總之佢想見你就總會有「時間」的
我明時間可以排下出黎..等左成個月原來我係連一分鐘都唔值得抽出黎

別墅

樓主唔好鑽牛角尖 合則來 不合則去 無謂再為一個唔珍惜自己嘅人來浪費光陰

別墅

引用:Quote:原帖由+ckcchy+於+15-09-02+發表如果

原帖由 7月豆沙包 於 15-09-02 發表
都唔知會唔會行到甘遠..有時我覺得我同佢好似漸行漸遠
我男朋友都好忙,佢係醫生,每一日都工作工作同工作
我同佢都係拍咗冇幾耐,好彩我哋工作地方好近,可以一齊食晏同放工食下飯。。。但前兩日我哋去游水,我發現佢心口有撻咖哩雞,我問佢係咩嚟,佢話係濕疹
我冇發脾氣,因為佢要求過,我一直冇比....唔知係咪因為咁。。。但呢兩日佢對我好好,一有時間就自己飛過嚟揾我。。我都係唔知點好

別墅

引用:Quote:原帖由+waiwai220+於+15-09-09+發表

原帖由 7月豆沙包 於 15-09-09 發表
我都有講過,一星期見一次都好..佢無反應
咁真係要大家有共識,不如我盡力試下幾日唔主動揾佢丫,男人係咁,你揾佢,佢就會忘記你,你唔揾佢,佢會想起你,而且佢咁忙,你哋見面時要過得好快樂,令佢想延續快樂,但你要點到即止。

別墅

引用:Quote:原帖由+7月豆沙包+於+15-09-09+發表

原帖由 Hinhinphoebe 於 15-09-15 發表
咁真係要大家有共識,不如我盡力試下幾日唔主動揾佢丫,男人係咁,你揾佢,佢就會忘記你,你唔揾佢,佢會想 ...
不如\"你\"盡力試下幾日唔主動揾佢丫

男爵府

引用:Quote:原帖由+7月豆沙包+於+15-09-02+發表

原帖由 Hinhinphoebe 於 15-09-15 發表
我同佢都係拍咗冇幾耐,好彩我哋工作地方好近 ...
如果佢係有其他女人我會選擇走...甘你要睇定d

男爵府

引用:Quote:原帖由+7月豆沙包+於+15-09-09+發表

咁真係要大家有共識,不如我盡力試下幾日唔主動揾佢丫,男人係咁,你揾佢,佢就會忘記你,你唔揾佢,佢會想 ...
我有試過幾日唔搵佢...佢都係甘話好攰好忙..開頭我唔搵佢一晚佢會係甘打黎搵我

別墅

引用:Quote:原帖由+Hinhinphoebe+於+15-09-15+發

原帖由 7月豆沙包 於 15-09-15 發表
我有試過幾日唔搵佢...佢都係甘話好攰好忙..開頭我唔搵佢一晚佢會係甘打黎搵我

...
咁咪一直唔揾,我feel到對手擺你第幾,你咪將佢喺你心裡面重新定位囉~明白鐘意係好難話唔聯絡就唔聯絡嘅,又冇講過分手
但係要好好保護自己,無論心靈同身體。而且當佢將你定位喺底處時,你主動揾佢,佢會覺得討厭,因為唔係佢自己想聽你把聲或者想見丫麻
你就多忍耐一下,中間無聊咪去街,揾fd,做運動等等,乜都得啦,有其他dating一定要去添呀!睬佢有味無時無刻提高自信。

別墅

回覆:Hinhinphoebe 的帖子

原來已經分開唔洗唔開心,每次分開你更加清楚自己要乜,唔啱就馬上起步揾過個,歲月不等人呀!唔開心一晚就好足夠加油!

男爵府

引用:原來已經分開唔洗唔開心,每次分開你更加清

原來已經分開唔洗唔開心,每次分開你更加清楚自己要乜,唔啱就馬上起步揾過個,歲月不等人呀! ...
係..已經分開左,但我仲係好掛住佢

伯爵府

引用:Quote:原帖由 7月豆沙包 於 15-09-02 發表

我同佢都係拍咗冇幾耐,好彩我哋工作地方好近 ...
咁……姐係你bf同人已經XX?

珍珠宮

聽落佢唔係好LOVE你姐...你有同佢說過嗎?
因我的都是這樣,不過我同佢傾,佢都同意我的想法,SO佢就抽多些時間見面...
我會問佢,同唔同意先...

睇下佢咩反映,如果佢都係咁既,我想佢唔係好鐘意我囉...可以大家分開或做朋友...

男爵府

引用:聽落佢唔係好LOVE你姐...你有同佢說過嗎

原帖由 Macusmama 於 15-09-18 發表
聽落佢唔係好LOVE你姐...你有同佢說過嗎?
因我的都是這樣,不過我同佢傾,佢都同意我的想法,SO佢就抽多些時間 ...
宜家分開左,我好想搵佢但又唔敢…

首頁

尾頁

跳至