跳至

首頁
23456...58

尾頁

大宅

我可唔可以join呢?

活動:[迎中秋相識3周年晚會]
暫定
日期: 9月6日星期六
時間: 6pm - 10pm
地點: 靚媽Yonnie家會所BBQ場

*請注意由於要訂場關係, 請大家於8月5日前報名, 謝~

1) Yonnie - 3a1c
2) May - 2a1c
3) bbcyrus - 2a1c
4) chimchim - 2a1c1b
5) 小倩 - 2a1c1b
6) goodynews - 2a1c
7) Rosana - 2a2c
8) Audreyma - 2a1c
9) Monica_kam - 1a1b (暫時,因為未知爸爸幾時放假)
10) Mamummy - 1a1c
11) Princesshk2 - 1a1c (遲d再confirm 1a or 2a)
13)yskn - 1a1c
14)alialione(Alice) - 2a1c

大宅

chimchim
細b笑得很可愛, 影得不錯, 值得
原文章由 chimchim 於 08-7-29 10:21 發表

係呀!

我覺得那裡影bb幾好, 但小朋友就影到好似扮大人咁!

別墅

Yeah

原文章由 小倩 於 08-7-29 13:34 發表

趕住逗利是

大宅

Hi All ~

頭先1點幾落去食 lunch, 離遠見到個妹妹(約11-12歲)係創業後門過馬路時俾的士撞倒 fly 起, 佢自己起反身, 個工人姐姐先返轉頭望, 街上途人一起叫妹妹去 醫院及報警, 但佢拒絕左, 話自己睇醫生, 個司機只係開車門但仍坐係位, 個妹可能有d慌同埋驚, 所以咩都無做, 希望個妹無事, 我已記下司機車牌!

大家一定要提醒工人姐姐~小心交通, 小心小主人!

大宅

原文章由 yskn 於 08-7-29 13:47 發表
chimchim
細b笑得很可愛, 影得不錯, 值得

值得, 我們還拍了親子相, 有人教我們擺 post, d 相出來好溫馨啊!

大宅

Sharon,
qq已經大左好多! 好cute!
期待你地既溫馨家庭照!

d工人姐姐甘大意! 好驚!
希望個小朋友無事la!

大宅

工人姐姐好大意喎!如果我知係邊係太太,我一定話俾佢知!
可大可小嘛!mouth:

原文章由 chimchim 於 08-7-29 15:25 發表
Hi All ~

頭先1點幾落去食 lunch, 離遠見到個妹妹(約11-12歲)係創業後門過馬路時俾的士撞倒 fly 起, 佢自己起反身, 個工人姐姐先返轉頭望, 街上途人一起叫妹妹去 醫院及報警, 但佢拒絕左, 話自己睇醫生, 個司機只係 ...

男爵府

原文章由 chimchim 於 08-7-29 15:27 發表

值得, 我們還拍了親子相, 有人教我們擺 post, d 相出來好溫馨啊!

我好心急,我想應該好靚

大宅

monica ~

瑤瑤畫得好好,好得意
我都想比阿豬學,你可否比畫班資料我呀? Thank:lol:

原文章由 chimchim 於 08-7-29 10:08 發表

Mon EE ~

你太過獎了, 我連筆都未掌握得好, d畫真係油麻地, 不過, 媽咪都話我有少許進步!

畫功當然係 瑤瑤 同 雪雪 好!

『 聖經能使他因信基督耶穌有得救的智慧 』(提後3:15)

大宅

Sharon,

D相好靚好sweet呀. 影左幾銀呀?

大宅

Chimchim,

D相好靚

大宅

Sharon,
The photos are so warm and sweet. Jillian's cute & looks very like Jessica .

I'm also interested in going to this studio to take photos.

原文章由 mamummy 於 08-7-30 10:18 發表
Chimchim,

D相好靚

別墅

Sharon,

QQ好cute, 笑得好sweet呀, 一張唔夠喉, 快d post多d分享啦~

我都想影studio相, 但得個想字, 對上果次已經係三年前既事

男爵府

尖尖
D相好靚我都有興趣. 最後影左幾錢呢??? 好似好多張 相喎!!
我鍾意佢D 家庭相.好WARM 好SWEET..

另外.. 我本書叫"教師求生手冊-彩紅篇"... 不過我自己覺得畫得唔係咁靚...
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

MICHELLE 恭喜晒~~希望如你所願有個女啦

男爵府

原文章由 Audreyma1112 於 08-7-29 19:31 發表
monica ~

瑤瑤畫得好好,好得意
我都想比阿豬學,你可否比畫班資料我呀? Thank:lol::" />

EVE

係石塘咀金X閣商場1/F,107室啟思畫室, 即係星X花店...中銀..樓上
可以去試上一堂先. 單堂好似$80... OR$300/4堂

佢地而家上緊SAT 9:30-11:00.遲D 凱晴同峰峰好似會轉下午.. (因為上午好似報左英文班)
雪雪就有時隔個星期先上堂. 因為要過開西環先去, 比較彈性.. 總之數夠4堂就再比錢.
我好鍾意雪雪係到學. 個感覺好似我細個時咁呢~~...哈. 不過我細個D畫..婆婆有D 已經掉左..唔係可以同雪雪比較下..哈!!!

[ 本文章最後由 littlewhite_amy 於 08-7-30 11:03 編輯 ]

別墅

Thanks 小白,

我同我老公真係好恨有個女架

原文章由 littlewhite_amy 於 08-7-30 10:55 發表
MICHELLE 恭喜晒~~希望如你所願有個女啦

男爵府

活動:[迎中秋相識3周年晚會]
暫定
日期: 9月6日星期六
時間: 6pm - 10pm
地點: 靚媽Yonnie家會所BBQ場

*請注意由於要訂場關係, 請大家於8月5日前報名, 謝~

1) Yonnie - 3a1c
2) May - 2a1c
3) bbcyrus - 2a1c
4) chimchim - 2a1c1b
5) 小倩 - 2a1c1b
6) goodynews - 2a1c
7) Rosana - 2a2c
8) Audreyma - 2a1c
9) Monica_kam - 1a1b (暫時,因為未知爸爸幾時放假)
10) Mamummy - 1a1c
11) Princesshk2 - 1a1c (遲d再confirm 1a or 2a)
13)yskn - 1a1c
14)alialione(Alice) - 2a1c
15) 小白- 2A1C.... 未必帶妹妹黎~~阻住我玩..哈....

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

尖尖:

乜有相睇啦咩?? 唔見有link嘅

大宅

Hi all ~

學校今明2天放假, 岩岩帶埋凱晴返工

如果你們有興趣去 K-studio 影, 可以睇下網頁 http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1565811&extra=page%3D1 & http://www.k-studio.hk/

我 7月份影
$388 (10個月以下bb package) + $150 (親子相) + $200 (買回所有相) = Total $738 大元, 影了 190張相, 用左成2個鐘影

e+ k-Studio 有個會員推薦大行動 (June - Dec2008)
如果會員介紹8個及10個以上可以送免費套餐
大家如果影, 記住話我知, he he 要帶埋 Jillian Leung 張會員咭呀!

Michelle ~ 我 sent 左 e-mail 俾你啊! 有 190張相啊! 希望你今胎生b 女, 明年可以等細b大d影輯靚相囉!

Yonnie/ Mamummy ~ 你會同 Wing Q / Lorraine 影嗎? 我原先都想同凱晴影埋, 但睇完d小朋友相, 又覺得好似扮大人, 所以無影, 不過, 一次影2個, 會好倦!

Ivy ~ 一於等細b 大d 去影返輯, 留個回憶!

小白 ~ 唔好咁謙, 我要找你本書睇下啊!
霜霜咁可愛, 一定會影得好靚, 家庭相一定要影, 4個人畫面真係豐富d啊 !

首頁
23456...58

尾頁

跳至