親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆 daisy17772 的帖子

如果唔想排隊, 即入harry potter, 就一早跟人跑~
唔想跑既, 又遲左起身既, 係海皮附近有個地點, 係可以憑飛拎整理券~
(1個hr內冇哂架啦)
係個樹, 有職員幫你~ 仲要每部機一個~ 唔使擔心唔識日文~

侯爵府

回覆 yubyma 的帖子

睇景, 睇show~
唔好機動遊戲個D, 不如去shopping~

吉茄    發表於 15-11-5 16:50

大宅

引用:Quote:原帖由+horh_2001+於+15-11-04+發表

原帖由 daisy17772 於 15-11-05 發表
請問 整理卷是怎樣拿?thanks
整理卷係樂園中心,去到有指示。尋日到下午2點都仲有整理卷拎。再夜D時間不用整理卷,直接入harry potter 內就ok 了

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 horh_2001 的帖子

想問環球影城入面係咪有妖怪手錶玩?
多唔多人排隊?

侯爵府

畀面勳章

引用:回覆 daisy17772 的帖子如果唔想排隊, 即入

原帖由 alienalice 於 15-11-05 發表

如果唔想排隊, 即入harry potter, 就一早跟人跑~
thank you. 即是如果我地not interested in the ride inside Harry Potter, 純看,就拿這張卷便可。

男爵府

567 發表於 15-11-4 11:31
今年7月中去,係HK新怡買入場HKD460大人,小童320,無買快証,未開門己門口排隊,可直入哈利,玩左過山車,其實哈 ...
你講既哈利過山車, 係咪即係 '鷹馬的飛行'?

子爵府

chankomi 發表於 15-11-5 16:17
你講既哈利過山車, 係咪即係 '鷹馬的飛行'?

係呀!一d都唔驚~排左半個中,唔好玩!!
^0^

男爵府

引用:今日岩岩去完。如果只想入harry+potter+園

原帖由 horh_2001 於 15-11-04 發表
今日岩岩去完。如果只想入harry potter 園內,只需抽整理卷就得,好快入得場。但想玩埋game, 強烈建議買埋f ...
今年暑假去waiting 240mins

男爵府

回覆:大阪環球影城貴到嘔.

我地2大2小,諗住一齊入爸爸同大女排玩,波波game,我同細佬睇陣野去玩wonderland ,再入噃波波搵爸爸得嗎?

男爵府

引用:我前日剛係官網買左12月23 兩大兩小入場連f

原帖由 Rebeccasy 於 15-11-05 發表
我前日剛係官網買左12月23 兩大兩小入場連fast pass 5 計返當日匯率hkd 3400
請問12y係咪買大人

大宅

引用:Quote:原帖由 Rebeccasy 於 15-11-05 發表

原帖由 小羊羊迎迎媽咪 於 15-11-05 發表
請問12y係咪買大人
我無留意小朋友年齡限量 因我小朋友得7歲同6歲

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 Rebeccasy 於 15-11-05 發表

原帖由 小羊羊迎迎媽咪 於 15-11-05 發表
請問12y係咪買大人
12age已是買成人票!

大宅

請問harry potter 有沒有年齡限制或高度限制? 6歲玩到裹面野嗎?

男爵府

小朋友5歲,玩5到HARRY PORTER 過山車, 咁米唔使怕要排長龍?
我地會遲去夜走, 黃昏先入HARRYPORTER, 係米都唔使點排?

我會平日去, 如果買快證係米可以玩多好多野?

大宅

引用:回覆+horh_2001+的帖子小朋友5歲,玩5到HARR

原帖由 cocokan2004 於 15-11-05 發表

小朋友5歲,玩5到HARRY PORTER 過山車, 咁米唔使怕要排長龍?
如果黃昏去,可以直接入哈利波特區觀光購物影相,不用排隊。平日沒有買fast pass , 平均排隊時間要一小時

男爵府

如果一早買定飛同FASTPASS, 到時去唔到可以改期嗎??

大宅

引用:回覆+horh_2001+的帖子如果一早買定飛同FAS

原帖由 cocokan2004 於 15-11-05 發表

如果一早買定飛同FASTPASS, 到時去唔到可以改期嗎??
無得改日期同退錢ga

侯爵府

harry potter既整理券, 係比你進入harry potter個area架~
入左去冇得出番黎~ 如果冇人流管制 (block 人), 可以唔需任何野出出入入都得.

入左去, 可以睇唱歌show, magic show, 真貓頭鷹show, 兒童過山車 (level 1), 大人過山車 (level 10), 仲有場景.

咁level 1過山車, 因為小而科, 都多人排, 跟人跑, 玩完level 10過山車, 都要1 hr.
level 10過山車, 係熱門既, 初初開門個陣, 都要240mins.

咁比錢既express 5, 等於hk既fast pass, 佢比你5個遊戲快速排隊, 其中一個係level 10過山車.
人流管制個陣, 你可用express 5入個園區,
好似話 express 5都只可用一次架ja~
(唔可以出出入入)

咁harry potter都有洗手間同小食既~

侯爵府

回覆 小羊羊迎迎媽咪 的帖子

波波game??

侯爵府

回覆 m8m 的帖子

高度限制 only

首頁

尾頁