跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi, Babyeddie

8月31日仲有位架
請提供e-mail地址方便聯絡

原文章由 Babyeddie 於 08-8-27 11:25 發表
Hi PercyPinky

想join 8月31日個
唔知有冇位

男爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-27 11:37 發表
eddie , ahmaymay , 朗 MA,

我 EMAIL 左 8/31 既詳情比你地 , 有時間 LOOK
LOOK 啦 !!

THANKS! CASH MA
我收到啦...

大宅

CASH MA

唔該晒

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-27 11:37 發表

我 EMAIL 左 8/31 既詳情比你地 , 有時間 LOOK
LOOK 啦 !!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

元元 ma,

唔好客氣啦 ... 有好野叫埋自己友 try try 埋 , 我都
比埋 elmo ma 同 $ 1.50 ma ..... 唔知佢地反唔反
呢 ??

原文章由 ahmaymay 於 08-8-27 11:40 發表

THANKS! CASH MA
我收到啦...

男爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-27 11:42 發表
元元 ma,

唔好客氣啦 ... 有好野叫埋自己友 try try 埋 , 我都
比埋 elmo ma 同 $ 1.50 ma ..... 唔知佢地反唔反
呢 ??

希望佢地一齊參加啦..我想俾仔仔多D同同年齡的小朋友一齊玩,因為我發覺佢好熱情,上次去反斗城一見同佢一樣大的小妹妹,就上前攬住人,攪到我幾鑑介呀!!mouth:

瑪瑙宮

好媽媽勳章

元元 ma,

甘你要多 d 出黎玩玩啦 , 我地 0610 甘多 function
你肯去一定好唔得閒呀 !!

你住邊架 ?? 荃灣之友都好多節目架 , 你近既仲好
呀 !!

原文章由 ahmaymay 於 08-8-27 14:16 發表

希望佢地一齊參加啦..我想俾仔仔多D同同年齡的小朋友一齊玩,因為我發覺佢好熱情,上次去反斗城一見同佢一樣大的小妹妹,就上前攬住人,攪到我幾鑑介呀!!mouth: ...

男爵府

元元媽,
我今個week唔得,約左朋友食tea buffet, 我亞囝同元元啱啱相反,好慢熱,通常warm up好耐,warm up得來,大家都返屋企lu!!
不過自從上次一齊去大浪灣玩完之後,佢明顯無咁怕羞,warm up既時間少左好多 真係要多謝carter, cash 同 鬼仔!!
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-27 14:30 發表
元元 ma,

甘你要多 d 出黎玩玩啦 , 我地 0610 甘多 function
你肯去一定好唔得閒呀 !!

你住邊架 ?? 荃灣之友都好多節目架 , 你近既仲好
呀 !!

...

男爵府

原文章由 Elmo_MaMa 於 08-8-27 14:39 發表
元元媽,
我今個week唔得,約左朋友食tea buffet, 我亞囝同元元啱啱相反,好慢熱,通常warm up好耐,warm up得來,大家都返屋企lu!!
不過自從上次一齊去大浪灣玩完之後,佢明顯無咁怕羞,warm up既時間少左好多 真係 ...

ELMO MA
我個仔如果唔熟一個地方就要WARM UP,但如果個地方成日去開的話就唔洗WARM啦,直接上啦!嘻嘻!唔緊要啦..下次實有機會..

CASH MA
我住MOS架.我俗稱''深山''..去邊到都唔方便.所以我好少出街玩的.嘻嘻! 希望慢慢會習慣出多D街啦!

男爵府

MOS近我,我成日去!!
原文章由 ahmaymay 於 08-8-27 15:15 發表

ELMO MA
我個仔如果唔熟一個地方就要WARM UP,但如果個地方成日去開的話就唔洗WARM啦,直接上啦!嘻嘻!唔緊要啦..下次實有機會..

CASH MA
我住MOS架.我俗稱''深山''..去邊到都唔方便.所以我好少出街玩的.嘻 ...

大宅

hi, PERCYPINKY,

請問8月31日仲有沒有?

thx!
jc0228

原文章由 PERCYPINKY 於 08-8-27 09:05 發表
Hi Basicjanny

多謝您的參與,9月7日已額滿,但您可先報後補
有家庭退出便可補上
另外,我地係本星期日(8月31日)都有一班,
內容相同,而且仲有位,您可以考慮下呀!

...

大宅

Hi, JC0228

仲有位呀! 請提供e-mail方便send 詳情給您, THANKS

原文章由 jc0228 於 08-8-27 17:56 發表

請問8月31日仲有沒有?

thx!
jc0228

大宅

CASH MA,
唔該晒呀, 31/8應該都冇問題d

LOOK 啦 !!

大宅

已pm左給你, my e-mail, 請check,

thx!
Jc0228

原文章由 PERCYPINKY 於 08-8-27 18:45 發表
Hi, JC0228

仲有位呀! 請提供e-mail方便send 詳情給您, THANKS

[ 本文章最後由 jc0228 於 08-8-28 08:35 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

朗 ma,

唔好客氣啦 ....

原文章由 basicjanny 於 08-8-28 00:36 發表
CASH MA,
唔該晒呀, 31/8應該都冇問題d

大宅

最新收款情況

1. 軍灝媽
2. CHERRY(轉自組)
3. nihongo(轉31/8)
4. 樂樂媽 - RECEIVED
5. Carol - RECEIVED
6. Carol's Friend - RECEIVED
7. Doris
8. DO DO(轉自組)
9. Mrs Ho
10. Celia
11.BBrianma - RECEIVED
12. sophia媽
13. Sam
14. Mrs Yue - RECEIVED

大宅

Hi Pinky,
我今日入左數, pls check, Thanks
原文章由 PERCYPINKY 於 08-8-29 09:10 發表
1. 軍灝媽
7. Doris
9. Mrs Ho
10. Celia
12. sophia媽 ...

子爵府

環保接龍勳章

Hi Pinky,

我係no:1 既軍灝媽呀, 我今日會去過錢俾你, 唔該你等埋我呀~

大宅

個日真係好好玩, 返來見到件tee, 越睇越鐘意, 真係唔該晒呀!
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-28 09:33 發表
朗 ma,

唔好客氣啦 ....

大宅

最新收款情況

各位媽咪

收款確認已update,請查看
謝謝!

1. 軍灝媽
7. Doris - RECEIVED
9. Mrs Ho
10. Celia - RECEIVED
12. sophia媽- RECEIVED
13. Sam- RECEIVED
14. Mrs Yue - RECEIVED
15. Helen

大宅

朗ma

多謝您支持

新topic開班,我地會第一時間通知您架啦!

原文章由 basicjanny 於 08-9-1 13:49 發表
個日真係好好玩, 返來見到件tee, 越睇越鐘意, 真係唔該晒呀!

首頁

尾頁

跳至