自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

回覆:book左聖誕自助餐未

從來唔係大時節食,因為屋企開party咋

大宅

回覆:yuensiu 的帖子

我都係book左26/12去,但佢話小廚師已經full左

翡翠宮

我迪士尼翠樂園31/12, 第2輪,688+10%一位

公爵府

2024年龍年勳章

太貴啦.....留返生日果時先食

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我迪士尼翠樂園31/12, 第2輪,688+10�

原帖由 JunichiOkada 於 15-12-11 發表
我迪士尼翠樂園31/12, 第2輪,688+10%一位
請問第二輪即係幾點? 我都想帶小朋友去食

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 yuensiu 於 15-12-11 發表我b

原帖由 kirstyau 於 15-12-11 發表
請問有咩食?
上年食過有德國豬手,意粉,仲有其他熱盤,煙三文魚,凍蝦,燒牛肉,爆谷,pancake, 甜品,D牌雪糕,雖然唔算係d貴價野,起碼我d小朋友啱食
每人包一杯餐飲,啤酒,汽水,橙汁都唔洗額外加$

miffyv3688    發表於 15-12-11 17:37

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:我都係book左26/12去,但佢話小廚師已經ful

原帖由 鋒人院 於 15-12-11 發表
咁快!我星期一定二book,諗住星期四去落訂

珍珠宮

引用:我都係book左26/12去,但佢話小廚師已經ful

原帖由 鋒人院 於 15-12-11 發表
星期六落訂

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:平安夜同聖誕正日食自助餐既Jm,你地訂左位

原帖由 yee123480 於 15-12-11 發表
平安夜同聖誕正日食自助餐既Jm,你地訂左位未,係早幾多日前訂呢?幾錢位呢?大家分享下
我就12月頭book,但 ...
我24號Book短trip去2日1夜廣州花之戀城堡酒店住一晚,包24號平安夜自助餐,平香港一大截!

大宅

好貴

大宅

回覆:yuensiu 的帖子

我星期一book昨天去落訂已經話小廚師full左

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:yee123480 的帖子

聖誕期間食 buffet 超唔抵,我寧願買和牛,生蠔,蟹腳喺屋企開餐

大宅

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我都唔明D 聖誕BUFFET點解可以年年加價,仲要貴到很!
仲要夜晚都要分拆2段時間劏人$,我6299好鍾意食BUFFET,但聖誕太貴喇,但都要就佢地但就食LUNCH BUFFET.

男爵府

2024年龍年勳章

BOOK 左 21/12 食銅鑼灣珀麗協奏坊, 貪佢22號先加價, 我當食左聖誕節架啦
正日食唔止貴, 仲 好~多~人~
平日食$300蚊一個人落樓, 請埋阿媽去食都唔肉赤

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:平安夜同聖誕正日食自助餐既Jm,你地訂左位

原帖由 yee123480 於 15-12-11 發表
平安夜同聖誕正日食自助餐既Jm,你地訂左位未,係早幾多日前訂呢?幾錢位呢?大家分享下
我就12月頭book,但 ...
太貴……冇湊過熱鬧

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我都唔明D 聖誕BUFFET點解可以年年加價,仲

原帖由 sharonyeahyeah 於 15-12-11 發表
我都唔明D 聖誕BUFFET點解可以年年加價,仲要貴到很!
仲要夜晚都要分拆2段時間劏人$,我6299好鍾意食BUFFET, ...
貴極都full booking 仲唔賺盡

水晶宮

係屋企自己煮

you completed my life <3

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 JunichiOkada 於 15-12-11 發

原帖由 Freesia_cat 於 15-12-11 發表
請問第二輪即係幾點? 我都想帶小朋友去食
我係8:30-10:30

珍珠宮

節日唔食 buffet 啦, mark 高咁多~

大宅

99 年年指定要食。上月冇毛拉拉 食咗今年可以摼返

首頁

尾頁

跳至