夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

引用:本已約好星期2上律師樓簽紙,臨尾c6話再傾吓

原帖由 Bo-Bo 於 16-01-15 發表
本已約好星期2上律師樓簽紙,臨尾c6話再傾吓?
我話:仲有咩傾?有老婆就無情人,你既選擇就係決定離婚與否?
c6 ...
斬纜係即時可以做,佢唔做,要2個月?咁佢係咪俾晒2個月糧我好好考慮搵啲乜開心下?佢都痴線,就咁叫你番歸做番好老婆好新袍好媽媽,佢就死番去小三屋企一邊做一邊諗點樣人財2得再掉走你呀?你簽紙帶埋細路走啦!

子爵府

回覆:Bo-Bo 的帖子

如果恨下心
自己簽左先
唔好理佢
如果唔係佢又令你無限loop
自己好痛苦
佢又有兩邊
辛苦自己

未經本人同意,請勿轉載內容!

大宅

回覆:銀包已放,別女人的合照

我都想好似妳咁瀟灑。

別墅

點解要俾時間佢考慮?而家離唔離婚係佢話事?
佢攬小三個陣唔諗下十幾年婚姻?

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實佢連放係銀包都做得出,根本唔怕你知,亦唔在意你ge感受,放生自己喇。。。

大宅

請問樓主係咪會帶囝囝離開現時住既地方先㗎?如果係既,而您又堅定同您老公離婚!您應該帶囝囝走,因為您已決定,無謂再比您老公拖!最緊要係您已安排好之後日子在那裡暫住!

子爵府

早攪早著!遲攪訓唔著!哩種人唔要也罷!

大宅

引用:請問樓主係咪會帶囝囝離開現時住既地方先㗎

原帖由 Fungdada 於 16-01-16 發表
請問樓主係咪會帶囝囝離開現時住既地方先㗎?如果係既,而您又堅定同您老公離婚!您應該帶囝囝走,因為您已 ...
最大問題就係...我無其他地方可帶囝囝走,就算我離婚...都要再等排到公屋先走到,因為現時間公屋係老爺名!

唔通帶埋個仔去瞓街?所以依點,就係我唔敢做得太絕的理由

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

大宅

回覆 Bo-Bo 的帖子

咁就真係難攪啲啦!外家可否比您暫住?如果等您們攪離婚後,再申請公屋,可能最快都要2-3年!其實我都想問問您用咩理由與您老公離婚啊?就算您老公肯簽紙,最快都要6-9個月先出到離婚紙啦!
您有無問清楚所有嘢先啊?還有點解您咁清楚小三既情況既,您老公同您講㗎?

複式洋房

一個男人做得咁明顯要吾要都罷

伯爵府

三個人在一張相?努力改善關係吧!

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

大宅

引用:回覆 Bo-Bo 的帖子咁就真係難攪啲啦!外家

原帖由 Fungdada 於 16-01-17 發表

咁就真係難攪啲啦!外家可否比您暫住?如果等您們攪離婚後,再申請公屋,可能最快都要2 ...
外家無位置好容納到我帶仔返去住,而小三係我中學同學,相識十幾年,亦係我未識我老公前,佢地係初戀情人,散咗後,我同老公拍拖先知。我當然清楚個賤婦既嘢,幾時結婚,生仔,離婚咩都知,依d叫做唔熟唔食囉,我最嬲都係依點!
問老公咁點決擇,咩都話唔知,唔答....過埋年再算
再咁精神虐待, 我遲早會崩潰喇!

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

大宅

原來您們的關係是這樣的,睇怕佢地都好難分開!就算您老公同您講會同小三分開,都一定你呃您的!日後一定會藕斷絲連!但您現況進退兩難,因要等有屋先離開既話,時間要好長!

大宅

再差的都會過去!加油

公爵府

熱血金章 畀面勳章

想挽留嗎

大宅

引用:想挽留嗎

原帖由 ylc1015 於 16-01-18 發表
想挽留嗎
挽留到個人,挽留唔到個心,現在都分不清,是愛或是不愛?
但....好確定既,我條氣好唔順囉!

公爵府

熱血金章 畀面勳章

Bo-Bo 發表於 16-1-20 10:14
挽留到個人,挽留唔到個心,現在都分不清,是愛或是不愛?
但....好確定既,我條氣好唔順囉!
唔順咪傾到順囉!唔好為啖氣無左頭家

子爵府

回覆:Bo-Bo 的帖子

絕對明白
但係要分清楚佢會唔會斷
唔斷你又忍唔忍到
你無限loop個過程
自己辛苦

未經本人同意,請勿轉載內容!

首頁

尾頁

跳至