懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:我陪月比左個買野list我,如你需要pm+email

原帖由 smallwei 於 16-01-26 發表
我陪月比左個買野list我,如你需要pm email我啦,我send比你。
PS. 我都係新手一名,bb 4月1出世

...
你好,可以pm埋我list俾我嗎?謝謝!

民房

回覆:新手媽媽購物分享 請賜教 好多問題😂

請pm list 比我,謝謝

大宅

I have sent the list to those who gave me email. If anyone can\'t receive, pls pm me again. Thx v much.

民房

未收到,點比email你?

大宅

smallwei 發表於 16-1-26 09:42
我陪月比左個買野list我,如你需要pm email我啦,我send比你。

...

可以比埋我嗎?

大宅

smallwei 發表於 16-1-30 16:54
I have sent the list to those who gave me email. If anyone can\'t receive, pls pm me again. Thx v mu ...
可以send比我嗎?[email protected]

別墅

回覆:bearchoichoi 的帖子

可否pm我,thx

別墅

引用:Quote:原帖由+Meowho+於+16-01-26+發表我都

原帖由 banananab 於 16-01-26 發表
護協喺佐敦。 有惠氏或雀巢媽媽會咭就可以買野了。
係咪所有產品用呢兩張媽媽卡都可以買到野架?有冇d係唔買得?

別墅

引用:我陪月比左個買野list我,如你需要pm+email

...
我都想要個list呀!謝謝

大宅

Poo得好勳章 認識瑞士牛牛第一回

可唔可以send 個list 比我?Thanks!

大宅

引用:I+have+sent+the+list+to+those+who+gave+m

原帖由 smallwei 於 16-01-30 發表
I have sent the list to those who gave me email. If anyone can't receive, pls pm me again. Thx v mu ...
Hello, 可以send 埋個list俾我? thx

大宅

引用:我陪月比左個買野list我,如你需要pm email

...
Pls pm me, thx

大宅

引用:Quote:原帖由 Ccltiff91128 於 16-01-26 發

原帖由 Usagicat 於 16-01-26 發表
我都係新手媽媽,BB 出世剛剛一個月,等我share 一下:

棉花
BB衫開倉晌where? pls pm me

大宅

回覆 smallwei 的帖子

你好,麻煩send 埋個list比我,email: [email protected],感謝!!:)

大宅

引用:Quote:原帖由 banananab 於 16-01-26 發表

原帖由 Jojoyuyu1020 於 16-01-31 發表
係咪所有產品用呢兩張媽媽卡都可以買到野架?有冇d係唔買得?
係呀, bb野孕婦野都可以

別墅

回覆:smallwei 的帖子

我都係新手媽媽,可以pm個list俾我嗎?

洋房

可以pm個list比我嗎? Thanks alot!

禁止訪問

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

棉花 濕紙巾 棉花棒 >>

棉花球我自己係出世頭幾日用過而已(抹眼抺肚臍帶位),

棉花棒到而家都吾敢用。

濕紙巾我係見平就會去買幾包。出街或者好大泡屎先用。(因為始終覺得對bb皮膚吾好)

棉花係平日換片用,剪左佢,一開二,濕温水抹pat pat, 一包用到十令日。

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

奶樽 >>
推介你用 Avent , 我大女同細女都鐘意用。佢係闊咀,bb吸得好舒服,而且洗又方便,因為樽口大。

咁當然係一分錢一分貨,佢係貴,差吾多成舊水先一個(我用natural - glass bottle)。
pigeon我都有買,一開始買番黎個個吸咀好硬,bb成日食到好忟,所以要配chu chu 吸咀黎用。另chu chu 有隻母乳吸咀,我有俾女試用,佢都肯用,呢個會食得慢一些。

奶樽消毒器如果買二手係咩牌子?我個個avent 用左五年而家仲完好。(第三個bb用了)

利申:我系真實用家,吾係賣廣告。希望資料幫到你~

首頁

尾頁

跳至