自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BK Milk勳章

感覺到你好無助,5識幫你,但求神會庇護你

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

其實慶幸佢係亞氏,個金毛遲早會走人

戥你心疼,你就祝福你女兒吧,求主用對父母的順服和信任去換走她心中的叛逆和猜疑,祂必定會聽到你的祈求

祝福你,祝福妳的家人

複式洋房

回覆:心痛+求助…請給我意見

人間有情, 雖然大家互不相識, 我又是用新戶口的, 但見到各位jm的留言和祝福, 好感動! 衷心多謝各位jm!!

男爵府

BK Milk勳章

請教樓主點解甘大先發現有阿氏?

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唯有好似朋友咁勸佢小心啲,唔可以煩..

琥珀宮

畀面勳章

引用:好多謝兩位jm,+工作要求我不敢奢望,+始終明

原帖由 等待黎明 於 16-03-07 發表
好多謝兩位jm, 工作要求我不敢奢望, 始終明白女不是什麼大材料, 女仔只望可正正經經找到份工, 做唔長咪再找 ...
唔好俾佢申請信用卡得唔得

大宅

回覆 等待黎明 的帖子

感受到樓主的心痛和憂慮!希望樓主保重身體!在此送上祝福!

公爵府

回覆:等待黎明 的帖子

樓主,你囡囡已經大個,好明白你唔想佢失身俾金毛飛,明白你怕佢受傷害,但莫講話佢係亞氏,就算正常後生女都未必會睬阿媽勸告唔失身,假若有一天佢做錯了,請你盡量接受佢,始終佢有佢自己嘅人生,你唔好太過上心

反而我覺得,男方有社團背景,我最驚佢教你女做犯法嘢,記住提囡囡,千萬唔好幫人拎嘢,帶嘢(認真,走粉比失身,呃錢,大鑊一千倍)

伯爵府

前老友家姐(經我現在觀察和看出來)應該是A女,佢以前廿幾歲都渴望愛情和工作,因個個兄弟姐妹都一雙一對,咁由我15歲識佢已無讀書,但屋企比錢佢,唔算大洗仲好好數口,好識計數,麻雀啤牌都好叻,日日無所事事,鍾意咪買餸陪阿媽行街。同老友反面後,見過佢家姐做果D响街度舉食店宣傳牌和派傳單,應該都做唔長,不過佢無學壞,同屋企都養到佢。

唉,我自己都有個小學阿氏仔,我自己都好擔心佢既將來,我比你好既係發現得早,現階段藥物有幫助嗎?認真講,佢都幾難買樓或做政府工,破左產,等佢以後有工做都申請唔到信用卡,或等佢知道因為小時理財不善,導致日後財務安排有問題,會改過自新,攞個教訓。

公爵府

加油樓主感覺到你非常錫阿女,佢會感受到的!

伯爵府

樓主,睇得出你好擔心好大壓力。

我都建議你自己先去家庭綜合服務中心,你都需要有人支援。

侯爵府

畀面勳章

請問點check係咪呀氏?
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

唔識幫, 但感覺到樓主的心痛....

加油呀
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至