跳至

首頁

尾頁

民房

Hi, my girl is 6 months old now. living in Tsuen Wan.
Any baby is born on 9 May 2008?

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係咪而家大DD脾仔多肉左冇咁痛 ? 妳呀B而家又幾重呀 ?
我都好怕見到佢打針, 枝針雖然幼但都幾長 ! 第一次係我捉住呀囡打, 之後個D都係叫老公抱佢 ! 姑娘教叫我地立即抱住佢起身佢就會收聲唔喊....又真係得架播 !
原文章由 boomkids 於 08-11-9 23:48 發表
我BB係5/8出生, 今日都去o左打針, 醫生拮佢嗰陣無嘜反應, 只係"蚊"針時偏咀"鳴"o左一聲. 睇怕佢都係un皮仔

民房

我個仔17/11去健康院打針
呢幾日開始俾糊仔佢嗒下,你地開始俾糊仔bb食未?

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有呀 ! 我個囡好鐘意食米糊 ( + 青豆蓉 / 紅蘿蔔蓉)! 怛弼仔就唔鐘意 ! 我仲有比蘋果蓉及雪梨蓉佢食 , 比慢d都唔得 ! 忡有比牙仔餅佢妹下....佢又好鐘意 ! 過一兩日就試食香蕉蓉 ! 唔知隻衰豬係咪食多咗雜食, 而家食奶又食番超慢板......一個鐘 ! 有時都冇食曬!
原文章由 B豬 於 08-11-10 22:20 發表
我個仔17/11去健康院打針
呢幾日開始俾糊仔佢嗒下,你地開始俾糊仔bb食未?

首頁

尾頁

跳至