跳至

首頁
23456...9

尾頁

禁止訪問

複式洋房

幼潛Weekday班開班啦!

組員包括:
Eason_h (聯絡人全名請check PM)
mrs.hamster
bibichu
tina_yauyt
Ellen0225
amylam001
rabbit100
pernbon (APPROVED)

各家長請參考網址上第8頁之詳情提交
1) 支票$1850 背面寫上小朋友姓名
2) 填妥報名表(一) (網址上第21頁)
3) 填妥報名表(二) 並於上方寫上籤號No. 99
4) 兩個附有回郵地址及郵票之信封,親自交到或郵寄到中 心,信封面請註明「幼兒潛能訓練課程報名表」
(sorry我講錯,見highlight綠色字)
**為便影響進度請各家長盡快辦好並通知我,另煩請PM你的email給我以便日後通訊

家長會議之出席日期將另行通知
BB第一堂將於18 Feb 09 (1230 - 1330) 開始
地點:尖沙咀加連威老道33號

http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pec.pdf (網頁已update新課程日期,所以有關日期方面不用理會)

別墅

Dear Mrs Hamster,

Pls check your email, thank you !

禁止訪問

複式洋房

Mrs hamster, I already send out by post.

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

收到..差小小錯過咗...嘻...
不過..我想問吓
tst centre係指tst centre定係指
去基督教服務處個度啊??//

禁止訪問

別墅

即加連威老道33號 .... !!!

複式洋房

嗯 嗯...
我哋下星期見啦..

別墅

8掛問下您地去左邊度吃 lunch ? 傾左d咩 ? 因我要去旺角整d野冇join .... @@

禁止訪問

別墅

我想問帶埋bb車....係咪8組都一齋去 ?

會唔會有埋姐姐 / daddy / 婆婆 or 其他人跟上 ? (因為我maybe會帶埋我媽咪去 )

到時個場面一定好壯觀 @@

等等我諗下去邊度食.......

禁止訪問

複式洋房

my husband will come with me, but he will not join us lunch.

for lunch, as we are so many ppl, how about going "飲茶", we can have one big round table then...

複式洋房

我都會問吓我媽同唔同我去...嘻...
其實可唔可以之前統計下... 睇下去邊度食....跟住book埋位呢..咁我地到時就可以好方便啦...

禁止訪問

複式洋房

好!我地一於報下數有幾多人去,可以book定位

我係openrice搵咗2間中菜比大家參考下,歡迎各位提供更多選擇

A) 君怡閣 - 君怡酒店6樓
我自己未去過,但酒店之中菜環境應該OK同無咁迫
http://www.openrice.com/restaurant/reviews.htm?shopid=1660&page=1

B) 小肥羊
$55 任食點心weekday免加一茶介,好耐之前試過好似都ok,不過如果我地太多人就要分2張枱
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13085

18/2 lunch
1. mrs.hamster - 2A1B (A/B 都無所謂)
2. pernbon- 1A1B (A/B 都無所謂)

別墅

好!我地一於報下數有幾多人去,可以book定位

我係openrice搵咗2間中菜比大家參考下,歡迎各位提供更多選擇

A) 君怡閣 - 君怡酒店6樓
我自己未去過,但酒店之中菜環境應該OK同無咁迫
http://www.openrice.com/restaurant/reviews.htm?shopid=1660&page=1

B) 小肥羊
$55 任食點心weekday免加一茶介,好耐之前試過好似都ok,不過如果我地太多人就要分2張枱
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13085

18/2 lunch
1. mrs.hamster - 2A1B (A/B 都無所謂)
2. pernbon- 1A1B (A/B 都無所謂)
3. Ellen0225 - 2A1B

首頁
23456...9

尾頁

跳至