自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

支持報警!
雖然你等$60 唔係多, 但係有幾個媽媽加埋一齊已經好多,
佢分分鐘呢度呃D果度呃D已經呃左好多人, 極為可惡!
可以網上比錢一係信用卡人係PAYPAL 好易搵得倒
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

子爵府

畀面勳章

上佢facebook 見倒: 讚好 · 回覆 · 6月25日 12:59 · 已編輯

Ching Lam 黑店,大家小心

讚好 · 回覆 · 2 · 6小時

Ching Lam 黑店,比咗錢唔出貨仲要唔覆人野

讚好 · 回覆 · 1 · 6小時 · 已編輯

Mon Yung 黑店,入左$冇回應

讚好 · 回覆 · 1 · 6小時

Iris Wong 朋友買左無出貨,大家小心,請勿幫襯😡

讚好 · 回覆 · 1 · 7小時

Gobby Chan Kit Ying Cheung

讚好 · 回覆 · 8月14日 3:07

Esther Law 這是黑店,我7月初俾左錢到宜家未收貨,店主失踪,我的留言和其他買家的投訴留言俾佢地delete了,小心

讚好 · 回覆 · 1 · 21小時

CaCa Wong 我朋友又係俾左錢,佢地一直唔出貨。仲要block埋我朋友唔俾佢留言。佢之前留個d全被delete。

讚好 · 回覆 · 1 · 19小時

Kat Wong 唉…咁即係我都中招,佢話10号出左貨,但我到而家都未收到貨,我網購咁多次,未試過收唔到貨,呃錢黑店😠

讚好 · 回覆 · 1 · 17小時

Tracy Chan 請停止再握人

讚好 · 回覆 · 1 · 8小時

Tinky Sin 黑店。其他人唔好再俾佢呃😡😡😡😡

讚好 · 回覆 · 1 · 8小時

Claire Poon 問佢野,勁快覆,俾左錢,冇囇影。

讚好 · 回覆 · 1 · 6小時

***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

首頁

尾頁

跳至