跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

i pm my mobile to you

原帖由 happygareth 於 09-4-29 00:23 發表
Hi pregnant,

We now have 10A 4B. I strongly recommend UST because the campus is spacious and we can take photos at the grassland and my husband can take photos of our babies as he likes taking photos ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 happygareth 於 09-4-29 00:21 發表
Dear all,

We now have 10A 4B. I strongly recommend UST because the campus is spacious and we can take photos at the grassland and my husband can take photos of our babies as he likes taking photos v ...

oh....唔緊要啦, 既然你好想, 咁我地就去UST啦!! 最緊要大家開心, 係咪?! 放假嘛!!
希望聽日天氣都好似今日咁好啦!!! 我好期待呀!!
不過, 我真係要好好諗下邊條路線係最好呀, 咁聽日響度集合呀? 等我今晚番去同老公諗下點去最快最無咁論盡先.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Jessiechow720 於 09-4-28 13:37 發表
How much for package? I think i will take photo in weekday because the service will be better.

嘻嘻, 掛住Gathering, miss左你呢個問題添, sorry喇.
studio 123 package $388 包38張相, 你響7月studio123 個post留名呢, 就有5個做型.
哎呀, 我聽日再詳細同你講

複式洋房

My bb take photo at Mybabyfirst. If below 10 months, $450 for 25 photo but +$280 for all photo, i.e. 100 photo

大宅

好媽媽勳章

原帖由 joshcat 於 09-4-30 19:07 發表
My bb take photo at Mybabyfirst. If below 10 months, $450 for 25 photo but +$280 for all photo, i.e. 100 photo

Mybabyfirst響邊架?
有無upload上網呀? 我想睇下呀

洋房

原帖由 pregnant 於 09-4-26 22:44 發表
Aidan響法國醫院出世架. 諗番起, 就好似尋日發生既事....但話咁快就9個月lu

My baby Tristan was also born on Jul 20 at St. Teresa Hospital.

Nice to meet you all ~

大宅

Details of 1st May Gathering

Time: 1:00p.m.(鄧小姐)

Venue : 科大南北小廚

Only pregnant, Joshcat and I have confirmed to come and still waiting for Jessie and Vickie's reply

複式洋房

We have a nice day and a very nice gathering. You can find my husband at facebook if searching his name XXXX Chau.

大宅

回覆 # 的文章

We enjoy our gathering very much and is looking forward to another gathering. By the way, my husband will unload the photos at our Facebook - [email protected] Pls state your name when you add us as friend.

大宅

Hi Sarah,

You've replace Aidan's photo with the one taken in UST. So Quick!

大宅

好媽媽勳章

Hi Amy,
Haha....我尋晚upload左d上facebook添喇,Aidan可能玩得太開心,成晚勁醒,好慘呀...而家超眼訓...但Aidan起左身,無時停,唔比我訓....
阿Ben 既facebook係咪set左privacy呀? 我add唔到佢呀..

大宅

好媽媽勳章

尋日我地一家三口都玩得好開心呀! 你地見Aidan唔肯訓就知佢幾咁想同大家玩啦! Aidan最終一上的士就訓著喇, 比佢激c呀!!
希望好快又見面就好lu~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Keyo 於 09-4-30 20:43 發表

My baby Tristan was also born on Jul 20 at St. Teresa Hospital.

Nice to meet you all ~

hi Keyo,
咦~ 你會唔會係曾經係我隔離床呢?!
不如下次gathering你都一齊玩啦!!

複式洋房

真的非常高興

看昨天諾軒同子軒在草地的照片, 終於留意到諾軒個頭同老公個頭一樣長!哈!

大宅

Hi Sarah,

Sorry! Ben's facebook has set privacy. Maybe, it's better for you to give us the email so that we can add you as friend instead.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 happygareth 於 09-5-2 14:05 發表
Hi Sarah,

Sorry! Ben's facebook has set privacy. Maybe, it's better for you to give us the email so that we can add you as friend instead.

Hi Amy,
add左阿Ben喇, d相好靚呀,....我果d....有d手震添, haha....我下次會比心機d影架喇, haha.....

複式洋房

我係杜曼媽咪

其實我未同大家講,我係杜曼媽咪,每日給諾軒看閃咭,十張數點、各六張中英文、十張百科咭,我的心態尚算不計較結果和決心持續(已堅持了四個月),看了不少七田真的書和杜曼論壇…大家有興趣可以看happyfamilynet,即依言思言的成長啟發了我,唔跟住做都知下咩野啦!

大宅

好媽媽勳章

咦, 尋晚鏗鏘集又係講閃卡喎.
http://www.rthk.org.hk/rthk/tv/hkcc/20090504.html

阿cat, 你好有恆心呀!! 如果諾軒enjoy既, 你咪當係一個game咁同佢玩囉, 唔好比太大壓力自己呀!!

諾軒都乖仔姐, 我Aidan一定唔肯坐定定睇呀, haha....

複式洋房

批評孩子的藝術

….我經常碰到不少這樣的家長和他們的“問題孩子”。有一天和傑傑在親子園的休息室玩,一個家長向我訴苦她兩歲多的孩子任性難教,怎麽批評怎麽罵也沒有用。過了一會兒那個家長上了洗手間,她說的任性小姐姐過來搶了傑傑正在練習勺東西的碗,我對她說:“你應該到玩具架上拿玩具。怎麽可以搶弟弟的東西。”小姐姐馬上耍賴嚎啕大哭起來,這時我開始認識她的難纏了,過了一會兒小姐姐的家長回來了:“什麽事?”小姐姐馬上指著傑傑說:“他打我!”四周看到的媽媽馬上解釋怎麽回事,那家長說:“她在家也經常說謊,這孩子非常任性,想要什麽得不到就不停哭和鬧。還不喜歡聽批評,怎麽罵也沒用。”過了一會,小姐姐又伸手去搶了傑傑的一個碗,那家長說:“怎麽能搶弟弟的碗呢,還給弟弟。”姐姐張口又是大哭,我對她說:“你看弟弟給你搶了碗也不哭,你是姐姐比弟弟還差嗎?”她聽了突然停下來不哭兩秒可是轉眼又哭起來,我繼續指著弟弟對她說:“你看弟弟比你小一歲,你是大姐姐要做個好榜樣,大姐姐要做得比弟弟更好,讓弟弟向你學習才對,我知道弟弟沒理由比大姐姐做得好對嗎?你肯定比弟弟做得好的。”她聽完真的不哭了,還主動把搶的碗還給傑傑。看來這“問題”姐姐並不難教,只是家長沒有掌握批評孩子糾正錯誤的方法...
  孩子和成人一樣,沒有那個孩子喜歡聽批評。孩子通常都有種共性,就是你越不讓他做某件事,他就偏要去做。經常可以看到一歲多的孩子,媽媽對他(她)說:“不要扔奶瓶啊。”孩子聽了馬上“啪”把奶瓶扔了,“不要把那積木放進口裏!”孩子聽了馬上把積木塞口裏。媽媽的“不要”最後都成了提醒孩子“要”。對於大一點處於反抗期的孩子就更不會聽媽媽的批評了。很多時候反抗叛逆就是因爲批評引起的...

大宅

好媽媽勳章

阿cat,
睇左喇, 個blog仲有咩講呀? 唔say no, 咁可以點呀?

首頁
23456...8

尾頁

跳至