婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

maww 發表於 16-12-11 22:40
我知道佢叫我老公離婚搶b後,已經block曬了,真係好開心,大家知大家吾妥對方,吾見咪好囉,

點解係要3日 ...

理得佢地呀~~~~咪由佢地講飽佢囉~~~~

個B係我生既~~~又冇佢地份~~~我話唔俾見咪唔俾見囉~~~我個B係一個正常人~~~正常人絕對唔會想見一班叫爸爸唔要媽媽既人囉~~~

大宅

美菲絲 發表於 16-12-12 00:38
理得佢地呀~~~~咪由佢地講飽佢囉~~~~

個B係我生既~~~又冇佢地份~~~我話唔俾見咪唔俾見囉~~~我個B係一個 ...

吾可以吾見,最多係見少d,因為得我老公1個仔,成日搵佢返去幫手做野,又搵佢飲湯食飯,好煩,以前我會主動叫我老公返去食飯,而家…… 最好以後吾好返,見到就討厭,不知所謂,又成日搶我個女抱,一抱就喊,就話我教到個女咁,痴線,得幾個月大,點教呀?你教比我睇下,諗起都嬲,勁討厭

男爵府

maww 發表於 16-12-11 00:35
我都無聽好耐,但吾聽佢地就會搵我老公,話我吾聽佢地電話喎,我咪同我老公講,我老豆都無打比你煩你啦, ...
我好憎d人搶B, 我老公個阿嫲直頭開口問我幾時俾我個女跟阿爺(6299喺外國), 老公答佢就算出國讀書都等中學先la(老公扮聽唔明膚衍佢), 太99即刻話 咁咪要等10年先可以跟阿爺囉, 等到頸都長埋............ 我頂, 我生個女係送俾人咩? BB出世前就話BB一個星期大就要俾6299帶走, 依家成日催我兩歲前送走個女, 唔知佢痴邊條筋, 我地兩公婆幾時有話唔要個女呀, 黎緊新年6299返香港, 佢叫6299過完年帶埋我個女一齊走................. 唔係叫我帶個女去旅行探爺爺嫲嫲, 係要求我個女跟爺爺嫲嫲, 我地放假就飛過去探下個女............

大宅

maww 發表於 16-12-11 22:24
我吾知佢地真蠢定扮野 會當面問點解吾覆,係次次都問,我話聽吾到電話,佢話見到我上線都吾覆,擺明就吾尊 ...
我喇唔會加佢地電話做聯絡人
再set 最後上線為我的聯絡人員

世事都被看透

別墅

結婚之前唔知c6性格嫁咩?
睇你咁講都覺得你老公好小朋友.
湊住2個小朋友(B+C6)仲要冇人撐咁對付外家

子爵府

maww 發表於 16-12-12 08:50
吾可以吾見,最多係見少d,因為得我老公1個仔,成日搵佢返去幫手做野,又搵佢飲湯食飯,好煩,以前我會主動 ...

咪叫你老公自己返去囉~~~~你老公係佢地個仔就更係要返去幫手做野~~~同父母食飯飲湯啦~~~~

但你依個佢地認為個仔應該同你離婚既女人~~~就無需要去囉~~~~~你唔去既~~自然你生既女都唔會去~~~就係咁簡單~~~

大宅

man1024 發表於 16-12-12 11:53
湊住2個小朋友(B+C6)仲要冇人撐咁對付外家:thinki ...

有bb同無bb好吾同架,婚前真係無試過咁

大宅

美菲絲 發表於 16-12-12 13:12
咪叫你老公自己返去囉~~~~你老公係佢地個仔就更係要返去幫手做野~~~同父母食飯飲湯啦~~~~

但你依個佢地 ...

我老公要求我去,我已經話左吾去,但阿b只跟我,吾太跟佢老豆,6299想見個b,所以我老公只好叫我一齊返,如果我堅持吾返,即係b女都吾會返,我老公就好難做,我吾想同佢嘈,又再破壞夫婦感情,所以成日推,但1個月都會返1至2次,其餘就我老公自己返

大宅

美菲絲 發表於 16-12-12 13:12

但你依個佢地 ...

我老公要求我去,我已經話左吾去,但阿b只跟我,吾太跟佢老豆,6299想見個b,所以我老公只好叫我一齊返,如果我堅持吾返,即係b女都吾會返,我老公就好難做,我吾想同佢嘈,又再破壞夫婦感情,所以成日推,但1個月都會返1至2次,其餘就我老公自己返

大宅

米米戀 發表於 16-12-12 11:50
我喇唔會加佢地電話做聯絡人
再set 最後上線為我的聯絡人員

已經block曬佢地了

大宅

man1024 發表於 16-12-12 11:53
湊住2個小朋友(B+C6)仲要冇人撐咁對付外家:thinki ...

我家人朋友支持我的,有事可以隨時返去,但就會叫我包容下同埋儘量吾好嘈交,吾似62叫人離婚搶b, 好痴2線

伯爵府

真係好憎D裙腳仔,事冇大小都同自己爸媽講,簡直就係搞大件事,將問題複雜化!

男爵府

maww 發表於 16-12-12 14:00
我老公要求我去,我已經話左吾去,但阿b只跟我,吾太跟佢老豆,6299想見個b,所以我老公只好叫我一齊返,如 ...

想見咪叫你c6影多幾張相比佢地睇囉!

大宅

VampireBaby 發表於 16-12-12 17:36
想見咪叫你c6影多幾張相比佢地睇囉!

之前係日日搵我影相比佢地睇,跟住太煩我吾覆,而家就隔日叫我老公影,影完比佢又係度呻話無得見,煩夠未呀,個b又吾係你既,想點呀,而家我老公影親相我都專登抱開阿b吾比佢影,成日話吾見1日訓吾著,好痴線

男爵府

maww 發表於 16-12-12 17:53
之前係日日搵我影相比佢地睇,跟住太煩我吾覆,而家就隔日叫我老公影,影完比佢又係度呻話無得見,煩夠未 ...

好呀!唔見一日瞓唔着?咁又咁好精力日日煩住曬?話佢知你都比佢地煩到瞓唔着呀!佢地當你係外人,咁佢地對你來說咪又係多管閒事兼教人分妻的外人兼唔係人,佢地瞓唔着甚至死埋又關你這個外人咩事呀,想見咪見自己仔囉!

水晶宮

maww 發表於 16-12-10 22:57
因為佢得1個仔,但有幾個家姐,佢話仔係最重要,係自己人,女就吾係,咩事都要搵我老公,例如電話上吾到網 ...

咁就係62有问题啦,寧教人打仔,莫教人分妻

大宅

dinosaurmum 發表於 16-12-12 21:25
咁就係62有问题啦,寧教人打仔,莫教人分妻

岩岩又煩要影阿b比佢睇,比舊相吾得,要即時影,煩我老公,我一定吾會影,佢勁鐘意日日煩住影相見阿b,話要每日都要見到,好討厭

佢真係好賤,叫佢仔搶b離婚,呢d人真係極品,見多面都想鬧爆佢,抵佢兄弟聚會永遠吾會預佢,而家我明點解了

男爵府

maww 發表於 16-12-10 23:21
如果你62話4個月bb可以食蕃薯,6個月可以戒片,30幾度要著3件衫,怕bb凍,你地會聽佢講嗎?重點係佢未湊過b ...

我99仲痴線話佢仔女1個月就戒佐片,你信唔信,所以話果d人講野唔好太放係心上!我由佢up飽為止

大宅

Angela77 發表於 16-12-17 23:56
我99仲痴線話佢仔女1個月就戒佐片,你信唔信,所以話果d人講野唔好太放係心上!我由佢up飽為止
...

最討厭係吾出聲吾想應咪算囉,係都要不斷講,迫人反駁返佢先得,反駁完又無聲出,之後黑臉

我而家聽到咩都話你地勁囉,我渣呀嘛,無你地咁叻,睇佢地個樣,佢地以為自己真係勁,咁先好笑

大宅

maww 發表於 16-12-10 22:30
好嬲,同老公嗌交,佢返左6299度,62竟然叫佢搬返屋企住,留低老婆同幾個月大既b女自己照顧自己,等遲下拎 ...

你老公都好有問題,BB仲細,就算同你鬧交都唔應該走咗去!

首頁

尾頁

跳至