自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

我地差不多10年,反而樣樣係老公主動。出街成日要拖我手,要攬我之類,我反而唔多鍾意。哈哈哈!

子爵府

2018復活節勳章

w.c.chong 發表於 17-3-5 00:00
我哋拍拖結婚超過廿年,出街會拖手,間唔中會抱抱,錫下,我覺得同拍拖嗰陣分别唔大
...

男爵府

回覆樓主:

我地一齊27年, 都而家都好close喎。 出街老公會主動拖住我, 有時反而係我叫佢拖下亞囝,唔好只係拖住我。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

出街都會拖我

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔會架!拍拖加結婚已經10年,出街有拖手,床上有攬攬同錫錫....

不過年紀大,太close行為都係返屋企先做

翡翠宮

oocholeoo 發表於 17-3-5 00:23
佢唔理個仔架。。。
得我理。。。
佢只會做鬧仔既角色

係唔係生完BB 大家有D 意見分歧呀?
同埋媽媽會一心一意照顧BB
對老公放少左注意啦,有時D男人小氣又唔出聲架
你好好地同佢傾下啦

子爵府

好媽媽勳章

我覺得係性格問題,我ex都係咁,唔浪漫,嗌交唔會認輸,永遠唔會用言語行動氹人,寧願黑面幾個禮拜唔睬大家。咁樣其實雙方關係好難維繫,有時我都會企得好硬,好似火星撞地球咁,最後大家分開咗。反而同而家呢個就好少嗌交鬥氣鬥過夜,好多時佢主動氹返我,咁又好快冇事喎。
同ex一齊嗰時,我會諗唔通我真係咁難氹咩,點解做男人唔可以大方啲主動啲,反而而家呢個叧我明白到,有啲男人係唔會肯氹女人,因為佢哋太愛自己多過愛自己身邊個女人

大宅

拍拖到結婚都係七年,我老公痴到我實一實,行街一定拖,行遠小小都好似驚我比人拐左去咁鬧爆 夜返一定會等我門,搞到我好似做灰姑娘咁,唔敢太夜返,十點幾就要走,如果同朋友玩得開心得滯搞到十一點左右就驚到要搭的士返屋企,一定要傾住電話,講埋個司機名,仲嚴過我亞媽

水晶宮

oocholeoo 發表於 17-3-5 00:00
你地點樣維持咁恩愛呢

我尋晚同c6嘈左2句

老老實實佢對你淡啦⋯⋯

怕拖時對你點先?幾時先變到咁?

水晶宮

回覆樓主:

都會拖手,但唔會好似拍拖咁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我就拍拖4年結婚15年 出街會拖下手嘅
其他攬錫好少了 因為阿仔見到會話偷情/咸濕 (睇得電視多)

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章

oocholeoo 發表於 17-3-4 23:51
你地結左婚幾多年?

你地而家仲有親暱既行為嗎?(如拖手,攬攬,錫下咁)

結婚8年 有拖攬錫
兩個都有主動架

大宅

你地結左婚幾多年?

有冇仔囡呀?要主動親熱下,如果吾係就好似我咁要搞離婚。當兩人之間無左愛情,就算有仔女一樣也會分開。只係時間問題。

珍珠宮

我地結婚都16年了!出街都仲會拖下手、撓下咁!生活都仍然愉快!

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

evip 發表於 17-3-5 10:53
明白,我C6都係冷淡的人。攬下佢都話“仲乜呀” 我知佢唔係唔愛我,衹係性格同埋工作攰唔識表達。

你努力 ...

我好努力放鬆架啦
叫自己唔好諗,做好自己就得
但冷淡到好似自己1個咁。。。
心好痛呀

大宅

ash_yehyeh 發表於 17-3-5 13:02
老老實實佢對你淡啦⋯⋯

怕拖時對你點先?幾時先變到咁?

拍拖時佢所有野都好主動架
好關心我,錫我
佢唔開心會聽我既意見
我唔開心又會幫我

大宅

天罪 發表於 17-3-5 13:42
有冇仔囡呀?要主動親熱下,如果吾係就好似我咁要搞離婚。當兩人之間無左愛情,就算有仔女一樣也會分開。 ...

有1個小朋友
我都有諗過我地之間係咪冇左愛。。。
我只係不斷叫自己唔好亂諗

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你地結左婚幾多年?

18年,同拍拖時差唔多。

珍珠宮

回覆樓主:

我同老公7年,如果仔喺度就一定拖仔先,如果得我地自己兩個就會拖手,臨瞓前都會有goodnight kiss,一日兩三個電話都有,但其他親密行為就真係無以前咁多嘅

伯爵府

回覆樓主:

我同老公結婚10+年,有兩個小朋友,出街時會拖手,是旦一個返工出門先都會錫錫,講完電話佢都會同我講“I love u”,臨瞓前會錫錫同講I love u,瞓瞓下覺會攬住佢,或搭隻腳在佢大腿上,咁囉!暫時諗到咁多

首頁
23456...7

尾頁

跳至