美容扮靚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

請問去韓國買BB CREAM 會係咩價錢?平幾多?唔該!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

never compare the price, guess will be cheaper. Just bought Missia red bottle, 3 for 46,000,00 won
原帖由 wai001 於 09-2-8 14:05 發表
請問去韓國買BB CREAM 會係咩價錢?平幾多?唔該!

大宅

MISSHA 紅色好好用呀.反而patongoung麻麻地。

原帖由 wai001 於 09-2-1 17:54 發表
用o左missha o甘耐,都冇生粒粒同敏感wow!!!

民房

我個nose好易出油
missha紅bb控唔控油架?
因為我去missha個sale講到隻隻都清爽控咁
我唔多信佢姐
希望有多d人 share下啦

珍珠宮

Missha OK good, no allegry effect, non-sticky, been used but no acnes to be caused!!!

原帖由 makic 於 09-2-8 18:51 發表
我個nose好易出油
missha紅bb控唔控油架?
因為我去missha個sale講到隻隻都清爽控咁
我唔多信佢姐
希望有多d人 share下啦

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

回覆 # 的文章

請問係唔係去度Missha問想要紅色樽裝隻BB Cream就得架啦

大宅

原帖由 Mother_Boy 於 09-2-14 16:56 發表
請問係唔係去度Missha問想要紅色樽裝隻BB Cream就得架啦

我去counter 試完, dr jart 好似好白同好厚, 好似搽左粉咁, hanskin 都係好似粉咁, 但偏紅, skin 79 好d, 但又好似好白, 有隻個sales 話唔駛落妝, 但又怕佢搽完好似冇搽咁........... 所以都唔知買邊隻.
我之前買左隻 missha, 白色, 完全唔掂, 所以好驚又買錯野 !

男爵府

畀面勳章

我都用緊missha 紅色bb cream no. 23,遮瘕都OK,黑眼圈都遮到D。但Sales 同我講23是自然tone
no.21比較白。究竟係點?

珍珠宮

Missha red bb cream no.23 is a little bit dark & reddish, but no.21 is a little bit light tone!
I'm using missha red no.21 bb cream. This tone is better for me!

原帖由 CP991 於 09-2-14 19:50 發表
我都用緊missha 紅色bb cream no. 23,遮瘕都OK,黑眼圈都遮到D。但Sales 同我講23是自然tone
no.21比較白。究竟係點?

珍珠宮

知唔知在那裡/邊度有不同牌子O既BB CREAM 賣哩?Thank you!

琥珀宮

You may try here http://www.heynature.com/catalog/

I just bought the below total $448 today. 原價每支$299

Skin79 三重機能性BB Cream 紫金裝
Skin79 三重機能性鑽石清爽BB Cream

我原本睇到你地介紹準備去買 Hanskin, 但去到改變主意!

原帖由 wai001 於 09-2-14 22:04 發表
知唔知在那裡/邊度有不同牌子O既BB CREAM 賣哩?Thank you!

男爵府

呢隻牌字o既BB cream會唔會分好多隻架? 因為有朋友遲d會去韓國, 想托佢幫我買你呢隻, 你呢隻個全名係點寫呀?

原帖由 LIZTZE 於 09-2-4 15:08 發表
我用緊Hanskin BB cream,
我塊面好黃, 用後膚色好自然, 仲白得好自然,
可以呃到人, 我D同事話我皮膚好好!

複式洋房

呢個牌子有好多隻BB CREAM咖... 你最好試左邊隻啱自己先買!!!
原帖由 lingmama2008 於 09-2-14 23:55 發表
呢隻牌字o既BB cream會唔會分好多隻架? 因為有朋友遲d會去韓國, 想托佢幫我買你呢隻, 你呢隻個全名係點寫呀?

珍珠宮

其實我想知在邊度地區OR咩商場內有鋪頭賣BB CREAM LAW!!!
因想TRY TESTER,試好才買,唔會買錯LAW!!!

原帖由 wai001 於 09-2-14 22:04 發表

複式洋房

Hanskin

大宅

Hanskin- Super Magic BB Cream

原帖由 lingmama2008 於 09-2-14 23:55 發表

珍珠宮

好似在韓國,DR JART , HANSKIN, SKIN79, 3隻牌子都好好,好出名WOW!!!

琥珀宮

You may try here
www.heynature.com

上星期我在太子既門市玩咗成個鐘, 我雖然有買野, 但覺得試完唔買都無問題.

原帖由 wai001 於 09-2-15 11:57 發表
其實我想知在邊度地區OR咩商場內有鋪頭賣BB CREAM LAW!!!
因想TRY TESTER,試好才買,唔會買錯LAW!!!

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

是否門市在旺角始創3/f 果間啊???

原帖由 木土土 於 09-2-18 23:01 發表
You may try here
www.heynature.com

上星期我在太子既門市玩咗成個鐘, 我雖然有買野, 但覺得試完唔買都無問題.

首頁
23456...7

尾頁

跳至