跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 ElsaManfred 於 09-2-9 13:24 發表
好啊, 下次都可以照book, 反正好少人book. 只要唔多過6個BB和10個人同時係裡面就得架啦!(消防條例wow~). Book咗仲可以提佢地個朝要消毒和清潔

等佢地見多一兩次, 遲d又可以去吓馬鞍山公園, 再唔係去吓MOS ...

你個 clubhouse 真係一流 .. 等佢地大 d , 可以企下 or 行下先去公園啦 , 如果唔係我地抱都抱到手軟 .. 不如講定下次幾時啦 , 會唔會 8 March 再見呢 ?

別墅

我都覺得咁樣敍一敍好好, 除o左唔同既BB 可以一齊玩o下, 我o地做 爸爸媽媽 又可以交流o下!!

個Clubhouse 又光猛,又安全 ~ 真係Very Good !!

如果可以, 我都好想 3 月8日再見 !:D

大宅

係呀, 真係多謝ElsaManfred搵到個咁好o既地方, 仲有Wantan做埋大會攝影師添 睇到facebook D相好開心, 諗起4個bb圍住架黃色車仔就好好笑.

3月8日好呀!

原帖由 Fu_Fu 於 09-2-9 14:53 發表
我都覺得咁樣敍一敍好好, 除o左唔同既BB 可以一齊玩o下, 我o地做 爸爸媽媽 又可以交流o下!!

個Clubhouse 又光猛,又安全 ~ 真係Very Good !!

如果可以, 我都好想 3 月8日再見 !:D ...

別墅

8/3婦女節...哈哈...好啊
我老公見到D相超開心, 又問長又問短, 話下次一定要參加. (佢上星期日要返工啊...)
唔該晒Wantan老公幫大家影靚相啊!

咁我BOOK 8/3 la, 時間都係1:30pm, ok?

http://hk.myblog.yahoo.com/elsa-manfred

別墅

OK, Very Good ~ 我又參加 !

大宅

好呀 , confirmed 8 march 1:30pm. 麻煩 ELSA 再 book 房 .

ELSA 可唔可以 check 下個房有冇插蘇 , 如果有 , 我帶對喇叭仔 , 我地可以 play d 歌仔都好 wor , 等 bb 一邊聽歌仔一邊玩

別墅

ok, no problem! let me check check!
http://hk.myblog.yahoo.com/elsa-manfred

複式洋房

各位馬鞍山媽媽, 3月8日1:30pm, 可唔可以預埋我呀! 2A1B, Thanks.

別墅

好呀, 咁今次5個bb啦.
我估間房有5個bb加10個大人都好full la.

Wantan, check過啦, 間遊戲室無插蘇位啊

別墅

原帖由 cmyw 於 09-2-11 10:36 發表
各位馬鞍山媽媽, 3月8日1:30pm, 可唔可以預埋我呀! 2A1B, Thanks.

不如你pm個email address & tel no.俾我做聯絡呀.

複式洋房

原帖由 ElsaManfred 於 09-2-14 13:59 發表

不如你pm個email address & tel no.俾我做聯絡呀.

已經pm咗俾你喇, 唔該哂!

複式洋房

上次去唔到,唔好意思,今次真係得,可否加埋我地呀?2A+1B

別墅

其實間房個人數上限係6個bb+10個大人 (消防條例), 如果我地到時6個bb+12/3 個大人+bb car就真係好迫吓. 不過我明白大家都想自己bb見多些其他BB, 不如今次我地6個bb齊齊玩, 而我地大人就輪流入去 (playroom出面都可以上吓網睇吓雜誌hea吓), 盡量等房內多些活動空間俾bb. 大家認為好嗎??

1. Fu_Fu (3a+1b)
2. Wantan (2a+1b)
3. Wheelbread (2a+1b)
4. cmyw (2a+1b)
5. hi_ashley (2a+1b)
6. ElsaManfred (2a + 1b)

別墅

Ok, 無問題, 我會同老公講 "輪住入" ~ 識做!

大宅

不失為一個好方法.

複式洋房

Thanks a lot! btw, I've sent my information to Elsa.

首頁

尾頁

跳至