網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

Obe2009 發表於 17-5-31 15:36
一萬人仔?7*8即係56呎,香港可能都係萬鬆D,但HKD喎……

我幾年前海怡第一間屋訂地台當床印象中$160定$1 ...

可以分享造床資料?想做地台床… 謝謝

大宅

Obe2009 發表於 17-5-31 15:36
一萬人仔?7*8即係56呎,香港可能都係萬鬆D,但HKD喎……

我幾年前海怡第一間屋訂地台當床印象中$160定$1 ...
你好,可否PM傢俬店資料比我?我剛搬入新屋,都搵緊人報「地台床連衣櫃」既價。之前搵左淘寶上門度尺(要比hk$300),但之後search到間野評語唔好,所以想再搵……

大宅

tracici 發表於 18-3-23 23:29
建議不要選擇淘寶的米格蘭
我自己就中咗米格蘭的伏, 訂造嘅傢俬比較殘舊, 細節位做得唔好,有問題但客服 ...
我就係搵左他上門度尺,比左hk$300,但之後search見到評語麻麻我就無再用落去…我男友本身仲厭我麻煩多事…但我怕做落唔對路仲煩……所以好彩我有堅持!多謝你有提大家

侯爵府

回覆 tiffany_mok 的帖子

Done

侯爵府

回覆 WCY 的帖子

唔好意思少上BK, 依家至睇到你個訊息. 唔知你仍要資料嗎?

男爵府

[quote]333s 發表於 17-5-25 20:42
香港免费量尺

請問你係咪有揾過首望造傢俬?好嗎?

象牙宮

https://www.easyarron.com/

https://www.easyarron.com/goods/168.html

https://www.easyarron.com/goods/3.html

11月開業。 火炭有咨。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

我啱啱先揾FB 一間做傢私私的全房地台+衣櫃, 床尾書櫃, 吊櫃, TOTAL HKD18000
我覺得幾好, 雖有甩漏, 但老細即刻退錢比我,
我再造都會揾佢搞

間野叫- 香港公屋直, 自己去面書找

象牙宮

有窗台/阳台, 飄窗。可利用它當床用。
窗台/阳台, 飄窗當床用。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

理性討論交流者。

象牙宮

飘窗床,让小空间住出大自在!

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至