自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Cara2006 發表於 17-7-23 11:31
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/special/art/20170723/20098469

好在個男嘅都唔係“靚”仔樣,外型唔會差好遠

大宅

回覆樓主

女的樣子雖不年輕,但很有型格,有獨特的氣質,身型又幾好,有吸引力!

公爵府

fatchu@home 發表於 17-7-23 13:09
唔似大十年,睇落都ok襯。

我個男性朋友,之前有個女友,比佢大十一年! 當年我朋友只係廿四五歲! 不過,佢 ...

咁個女分手果時都成45歲啦喎⋯⋯

拖咁耐先分手 害左個女既.....

侯爵府

回覆樓主:

呢對都幾好,佢地唔係要成家生仔,無乜問題。 個女人幾型呀!

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

chillimom 發表於 17-7-23 15:59
這裡定律吧太多天然大美人

無錯!BK嘅女人個個美人亦個個樣子比真實年齡細起碼15年!其他女人都又老又醜。

男爵府

blue02 發表於 17-7-23 16:02

羅琳成個膠人, 穿衣風格異常惡俗, 都唔明D人話她美魔女, ...

品味很個人。但她身材保持得好就是有努力過。亦舒的話,時間花在哪裏是看得到的。這方面我也佩服她。

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

ching師奶 發表於 17-7-23 15:31
女的不似47,似57。係有d型同智性美
如果真係47,佢係算keep得差。我朋友係髪型師,女的,46,望落最多35。 ...
我都有同感!但出一個留言幾隻字,就俾人質疑我見得女人少喇!

我就係見得女人多,大把四五十歲普通女性,無化裝,都KEEP得後生過佢啦。

不過,如要爭論氣質呢家野,就免了!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 awah112 的帖子

當年妹夫26歲,佢地97年結婚,當年唔太覺佢地差咁遠,近呢幾年契女更年期之後成個亞婆咁,兩個行埋,就好似母子多D.
<br><br>

公爵府

我都想同小鮮肉拍拖,
自問細十幾年都無問題,

不過要男方受先得

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

男人大女人十幾年,都有人唱老牛吃嫩草,又話有年齡代溝難相處。

咁女人大男人十幾年,比人講都好正常啦,始終觀點角度各有唔同,好難杜絕悠悠眾口。

大宅

ChingYee123 發表於 17-7-23 18:01
我都有同感!但出一個留言幾隻字,就俾人質疑我見得女人少喇!

我就係見得女人多,大把四五十歲普通女性, ...

這是大家的重點不同吧!你的重點係外貌keep 得好唔好,比年齡後生定老。

而有些jm 的重點是不看其年齡,單純看她是否有美感、魅力。因為美麗、吸引與否,唔需要知道佢真實年齡先去判斷

我覺得看起來比真實年齡後生,可以是美;跟真實年齡相乎,亦可是美;看起來比真實年齡大,都可是美。

單純Keep 得比年齡後生則不一定是美了!

珍珠宮

tester5 發表於 17-7-23 11:57
白姐姐同謝超人差幾多年?

想當年佢兩個都仲ok,但早5年已經覺得謝係同個亞婆出街...

伯爵府

畀面勳章

blue02 發表於 17-7-23 15:08
exactly. 好多年前,我已經知Adele 这個人,最初是看她文字先,她 在 明周 book B有專欄,網上亦有blog, ...

Yes ,我細過已經睇過佢寫的文章,覺得佢係一個感性的人,亦是一個old soul . Old soul 的洞察力和思想通常都很特別,她走的路與平常人不同都好正常。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

chillimom 發表於 17-7-23 14:49
她很有魅力和吸引力 愛上她不難啊
剛剛睇左片,女的雖然年紀大,但相貌真的很有吸引力,很有魅力。反而男方外表就差D,我覺得外貌上男方是高攀了。不過,或許男方有另一些優點吸引吧。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

chinatea 發表於 17-7-23 14:55
我契妹大佢老公13年,朋友女家都接受架,而且結婚果時,契妹都39歲,妹夫26歲,當時我契媽就好反對個女簽紙結婚, ...
So sad,自己破壞了自己的婚姻。不過可能自己身處同一個角色,做法也大同小異吧,女人更年期,可能是很多疑。

翡翠宮

wannabe118 發表於 17-7-23 16:18
咁個女分手果時都成45歲啦喎⋯⋯

拖咁耐先分手 害左個女既.....

個女人係失婚婦仲有個女,所以佢同我朋友一齊唔係為左結婚生仔。

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

lamlamlemon 發表於 17-7-23 19:16
這是大家的重點不同吧!你的重點係外貌keep 得好唔好,比年齡後生定老。

而有些jm 的重點是不看其年齡, ...

你講得好啱!美不是對比年齢作比較,好似蘿蘭姐,點睇都唔會似5-60歲,佢係同佢年齡貼合,但佢十分美,認同嗎?

公爵府

麟媽媽 發表於 17-7-23 20:38
你講得好啱!美不是對比年齢作比較,好似蘿蘭姐,點睇都唔會似5-60歲,佢係同佢年齡貼合,但佢十分美,認 ...

認同丫!
芳芳姐都係啦,滿頭白髮,但唔覺得矯情。
呢個女人都係,一望就知唔係後生,但亦都係一望就覺得唔係普通思想既女性。去到呢個年紀仲有咁大吸引力,都好難得。

首頁

尾頁

跳至