跳至

首頁
23456...65

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 QtieBB 於 09-2-25 13:25 發表
cat搞得好細心啊 ,有你幫bb和我地搞活動,簡直係我地既福氣.
我bb叫"宏健".請pm地址我啦,我會寄相俾你架啦.

改咗啦

大宅

好媽媽勳章

thanks~ !

原帖由 bencat 於 09-2-25 13:38 發表

改咗啦
My Blog:  [http://hk.myblog.yahoo.com/caca-caca]

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

Cat, 你可以上facebook攞Lubie張相!唔好要冇頭髮果張呀!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 emt1314 於 09-2-25 14:21 發表
Cat, 你可以上facebook攞Lubie張相!唔好要冇頭髮果張呀!

好衰架,剪晒Lubie d 頭髮

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔該晒Lubie媽幫我哋個生日會搵到2位義工攝影師,many thx

大宅

好媽媽勳章

原帖由 emt1314 於 09-2-25 14:21 發表
吓~Lubie剪哂D頭髮呀?why呀??

洋房

近來好忙.冇上bk,而家先見到21/6生日會
cat,我仲可唔可以報名呀?1A1B
我好想去呀

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 bencat 於 09-2-25 14:43 發表

好衰架,剪晒Lubie d 頭髮

Lubie剪晒d 頭髮, 錦咪仲似Daddy

大宅

回覆 # 的文章

哇....冇上嚟几日....阿cat你又整咗咁多野呀...真係辛苦晒你囉....但我冇相呀...遲d晒出嚟再寄比你...唔該你比個地址我啦~

大宅

畀面勳章

cat..........

我錯手delect左你地址呀~
可以再send俾我嘛?mouth:

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家覺得3.5磅嘅3D蛋糕夠唔夠呢

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

BK NAMEBB NAME
BENCAT家銘 (2A1B)
KB7724栢深(翁B) (2A1B)
Hung'sBB濼濼 (2A1B)
浠浠豬B浠浠 (2A1B)
RURUJOYJOY恩琳 (2A1B)
cwongkl子豐 (2A1B)
TVb08鐵仔 (2A1B)
糖糖B糖糖 (2A1B)
winnie雲妮
MOMO (1A1B)
mwh文廸 (2A1B)
happymami833梓弢 (2A1B)
南瓜車公主小薯 (2A1B)
kmmum伽敏 (2A1B)
elaineeason晞晞 (2A1B)
rositacmy思叡 (3A2B)
babytszkiu梓僑 (2A1B)
emt1314lubie (3A1B)
小虫媽小虫 (2A1B)
小QB沛君 (2A1B)
mademoiselle桐桐 (1A1B)
Qtie BB宏健 (2A1B)
叉燒媽頓頓 (2A1B)
colettecykJaden (2A1B)
kianmaggie瑩瑩 (2A1B)
ling000ling芷姸 (2A1B)
tsangbb_2008 澄澄 (1A1B)
queeniechan2004 tony (2A1B)

大宅

原帖由 bencat 於 09-2-26 18:00 發表

其實大家都唔係為咗食... 應該ok啦, 仲有其他食物嘛! 最緊要唔好浪費!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原帖由 bencat 於 09-2-25 14:55 發表
唔該晒Lubie媽幫我哋個生日會搵到2位義工攝影師,many thx

不用客氣,希望BB有個難忘嘅生日Party!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

洋房

THANKS CAT!
真係麻煩哂你!

珍珠宮

原帖由 mwh 於 09-2-26 09:39 發表

Lubie剪晒d 頭髮, 錦咪仲似Daddy

係呀,勁似老豆!

大宅

原帖由 emt1314 於 09-2-26 23:10 發表

係呀,勁似老豆!

如果露比呢個樣去參加半歲生日會似模似樣大賽, 文廸仔都要投降呀!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 bencat 於 09-2-26 18:00 發表

夠喇....我哋致在大家聚吓啫 Cat...真係唔該哂妳呀

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 小虫媽媽 於 09-2-27 00:53 發表

如果露比呢個樣去參加半歲生日會似模似樣大賽, 文廸仔都要投降呀!

係呀.....一定輸比Lubie呀

珍珠宮

希望Lubie到時可以夾髮夾出席啦!

首頁
23456...65

尾頁

跳至