跳至

首頁
23456...10

尾頁

複式洋房

TST is fine
珈而 (wcecilia926) - 2a1b

男爵府

我囡囡逸澄都係2/6出世,我都可以加入4/4之聚會嗎?

大宅

好媽媽勳章

我個人覺得個地方幾正呀,而且有我最喜歡的香薰
而且又唔貴呀

哈哈,,第日有機會我估我自己都會去番次

原帖由 BBfoxwife 於 09-3-31 22:22 發表
Hi,

How about this one ?

http://cafe.up4food.com/cafepeace

BBfoxwife ?

大宅

好媽媽勳章

非常歡迎呀~~~~~~~~~
你到時會大約幾人到呀?
我地以家有2個地方選緊,你都可以俾d意見呀

原帖由 tammykst 於 09-4-1 22:08 發表
我囡囡逸澄都係2/6出世,我都可以加入4/4之聚會嗎?

大宅

好媽媽勳章

樂樂 --- 2大1細
BBfoxwife --- 1a1b
小薯薯 --- 2a1b
ChingChing0806 ---
chingching0806(朋友) ---
wcecilia926 --- 2a1b
abyyippee(to be confirmed) ---
逸澄 ---

男爵府

回覆 # 的文章

去邊度無所謂啊!預逸澄2大1細啦!

男爵府

樂樂 --- 2大1細
ChingChing0806 ---
chingching0806(朋友) ---
abyyippee(to be confirmed) ---
逸澄 --- 2大1細
WendyNesta (Long Long) --- 2大1細

洋房

原帖由 南瓜車公主 於 09-4-1 22:12 發表
我個人覺得個地方幾正呀,而且有我最喜歡的香薰
而且又唔貴呀

哈哈,,第日有機會我估我自己都會去番次

冇上幾日, 原來已經多左好多人發表..好開心, 有好多2/6bb!!

地方好似幾ok喎, 但book左未呀? 可惜唔夠一星期啦...因見到個website話一星期前落訂有discount, 咁bbfoxwife會唔會幫我地book埋呀? thanks! 呀, 仲有, 要問下咁多bb得唔得喎! 唔該晒!

洋房

Hi , All ,

I called Cafe Peace and make a booking for 12 adult , told the girl will have bb too .....

The booking time is 2: 30 pm and under " Ms Chan " . They said we can just order tea set for each person or at least one drink .

If more mummy and bb will come too , pls let me know and I can remake the booking .

See you all then. Pls pm me if have any questions ....

BBfoxwife

別墅

好媽媽勳章

小澄澄會來呀,見下咁多同年同月同日的BB,估唔到突然多左咁多BB來,不過我朋友的朋友就唔得,因佢不在香港,希望下次有機會啦.

地點方面, Cafe Peace都好似幾好呀,麻煩大家BOOK la.

-------------------------
樂樂 --- 2大1細
小澄澄 --- 2a1b
逸澄 --- 2大1細
WendyNesta (Long Long) --- 2大1細

洋房

唔該晒bbfoxwife, 咁confirm:

地點:尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈2樓B室  
   (booking is under "Ms Chan")
電話: 23171977
時間:2:30pm

咁大家有冇當日活動提議?會否每人帶gift (if so,around how much)? 或少少activities/game? 我可以帶bb cd, 你地如果有都可以帶, 到時問下可唔可以播,ok?

樂樂 --- 2大1細
小澄澄 --- 2a1b
逸澄 --- 2大1細

total: 13a7b.

thanks! :loveliness:

大宅

好媽媽勳章

真係要thx bbfoxwife呀,因為佢我地先confirm到地點~
等小薯薯鍚你一啖先

我提議係影相,小薯一定要同你地影相~

男爵府

我想問下大家嘅BB叫咩名,我驚到時唔記得BB嘅名!

洋房

原帖由 南瓜車公主 於 09-4-2 22:05 發表
真係要thx bbfoxwife呀,因為佢我地先confirm到地點~
等小薯薯鍚你一啖先

我提議係影相,小薯一定要同你地影相~

you are welcome !!!

洋房

原帖由 WendyNesta 於 09-4-2 22:14 發表

I will bring some label , so we can write our name as well as bb name ..... don't worry ~~~~

大宅

好媽媽勳章

哈哈,有我陪你,我記性係好差家.我預左到時可能我會問完又唔記得家啦,各位bb&媽咪唔好介意小薯媽記性差呀ops:" />

我小薯薯,你可以叫佢小薯薯,小薯,我自己就有時會叫佢小薯哥

原帖由 WendyNesta 於 09-4-2 22:14 發表

洋房

原帖由 che_0608 於 09-4-2 15:08 發表
唔該晒bbfoxwife, 咁confirm:

地點:尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈2樓B室  
   (booking is under "Ms Chan")
電話: 23171977
時間:2:30pm

咁大家有冇當日活動提議?會否每人帶gift (if so,around how much)? 或少少activities/game? 我可以帶bb cd, 你地 ...

No idea on the activities , let me think ....... or or anyone got good ideas ??? 

大宅

好媽媽勳章

其實4/4,我地around會幾點完家???

洋房

原帖由 BBfoxwife 於 09-4-2 22:39 發表

I will bring some label , so we can write our name as well as bb name ..... don't worry ~~~~

唔該晒你帶埋label 呀, 咁去到先write down個名啦!! 

洋房

原帖由 南瓜車公主 於 09-4-2 22:49 發表
其實4/4,我地around會幾點完家???

我唸around 1hour to 1.5hour 啦因為我地今次唔係包塲, 可能都唔係咁好stay咁耐,right?

我之前見其他blog話玩交換禮物,但我怕唔知大家買唔買得切,what do you guys think if we spend around hk$50 to buy a gift當見面禮,然後抽出對方名比禮物?  如果買唔切就下次先啦,仲有冇其他ideal?

首頁
23456...10

尾頁

跳至