自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

ddkaka 發表於 18-3-26 21:27
https://hk.finance.yahoo.com/news/微信支付准綁定港信用卡-214500937.html

內文:

請問呢個方式可唔可以用滴滴call車?
(因為阿妹唔想上大陸搞戶口)

水晶宮

hohoho2013 發表於 18-3-26 23:51
請問呢個方式可唔可以用滴滴call車?
(因為阿妹唔想上大陸搞戶口)

呢樣唔清楚,睇報導就話可以

【教學】港人內地消費可用微信支付 綁定香港信用卡即可
https://www.newmobilelife.com/2018/01/25/wechat-pay-china/

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

ddkaka 發表於 18-3-26 23:58
呢樣唔清楚,睇報導就話可以

【教學】港人內地消費可用微信支付 綁定香港信用卡即可

Thx

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 18-3-26 20:05
我自己剛試綁多張信用卡,幾分鐘就綁完,冇System Busy呀

打咗去問 佢都係話要用大陸銀行咭 visa

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 18-3-26 20:05
我自己剛試綁多張信用卡,幾分鐘就綁完,冇System Busy呀

點解架

瑪瑙宮

CJCW 發表於 18-3-26 20:50
我又係咁,開通唔到

首頁

尾頁

跳至