想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

原帖由 Kei_B 於 09-3-26 14:38 發表

你駛唔駛 call 醫生問問呀, 雖然我冇流血情況出現過, 我擔心你有事咋.

kei _B,

唔駛問喇, 心裏有數 ~ 多謝 Kei_B 你關心 ~
你聽日驗 LA, 祝你成功 ~

複式洋房

原帖由 我係跳跳虎 於 09-3-26 16:36 發表

kei _B,

你 take care ar. 我冇咩呢方面經驗, 俾唔到意見你, 只係睇過有人話就算流血, 都未必係M, releax

大宅

我係跳跳虎,

繼續努力! 我地會支持妳架!

原帖由 我係跳跳虎 於 09-3-26 16:36 發表

kei _B,

複式洋房

Kei_B,

你係咪今日知 result, 點呀? "鄧" 你緊張, 快 d 上黎會報下...

大宅

Kei_B 出左個新標題話bingo左啦! 係度恭喜佢, 祝佢一切順順利利!

原帖由 vesyy 於 09-3-27 11:14 發表
Kei_B,

你係咪今日知 result, 點呀? "鄧" 你緊張, 快 d 上黎會報下...

別墅

好媽媽勳章

今日放胎第 13 日, 肚依然好漲 ~ 今早去厠所只係好少好少紅色分泌, 跟住就無乜喇 ! 但頭一樣照痛 ! 腰骨都有輕微痛 ! 但剛剛去厠所見到條低低有兩撻啡色分泌, 唔杰身 ! 小腹位有啲痛 ~ 一直兩邊都無乜點扯, 可能唔得喇 !!!!
本想今日下午放假休息, 但可惜上司又唔返工, 攞假無望 ~ 依家咁情況更加打定輸數 !

食 lunch 後, 去 toilet 抺吓, 都有啲啡 ~ vv 位有啲赤痛 ! 胚胎小 b's 唔通真係棄我而去 ???

別墅

好媽媽勳章

原帖由 MagicQoo 於 09-3-27 10:29 發表
我係跳跳虎,

繼續努力! 我地會支持妳架!

MagicQoo,

好耐無係度見面喇, 我已經好努力, 但始終都未夢想成真 ~ 但好感激你支持 !

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 我係跳跳虎 於 09-3-27 14:33 發表
今日放胎第 13 日, 肚依然好漲 ~ 今早去厠所只係好少好少紅色分泌, 跟住就無乜喇 ! 但頭一樣照痛 ! 腰骨都有輕微痛 ! 但剛剛去厠所見到條低低有兩撻啡色分泌, 唔杰身 ! 小腹位有啲痛 ~ 一直兩邊都無乜點扯, 可能唔得 ...

我呢邊d姑娘話....就算見啡見紅都未必係失敗架。
你唔好咁早就認輸呀......加油呀~~
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

係呀, 我個醫生都話要紅晒, freshing blooding 先算失敗. 唔好咁擔心, 你幾時驗, 我唔記得左.

今日見完醫生, 無乜特別, 要到4 月4 日有result

別墅

好媽媽勳章

原帖由 bibifa1225 於 09-3-27 15:57 發表

我呢邊d姑娘話....就算見啡見紅都未必係失敗架。
你唔好咁早就認輸呀......加油呀~~

bibifa1225

我都唔想認輸住架, 但我真係好擔心 ......... 剛剛去 toilet 又無乜啡 ........ 依家心情好似坐過山車咁, 又上又落 !
我希望有奇蹟出現啦 !

別墅

好媽媽勳章

原帖由 vesyy 於 09-3-27 16:05 發表
係呀, 我個醫生都話要紅晒, freshing blooding 先算失敗. 唔好咁擔心, 你幾時驗, 我唔記得左.

今日見完醫生, 無乜特別, 要到4 月4 日有result

vesyy,

我好怕見啡又見紅架 ....... 所以一見到佢哋我就好擔心, 我下星期二就驗喇, 但係好似我漫長咁 !!!

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

MagicQoo,

好耐無見你出現呀!仲記唔記得我呀? 我地舊年差唔多時間bingo架。你BBboy girl?

原帖由 MagicQoo 於 09-3-27 11:36 發表
Kei_B 出左個新標題話bingo左啦! 係度恭喜佢, 祝佢一切順順利利!

複式洋房

原帖由 我係跳跳虎 於 09-3-27 16:15 發表

vesyy,

我好怕見啡又見紅架 ....... 所以一見到佢哋我就好擔心, 我下星期二就驗喇, 但係好似我漫長咁 !!!

我都明白, 如果比我都會好不安, 琴晚我都有訓唔著, 後尾我都同自己講唔好諗咁多, 快d 訓. 結果己經定左, 擔心都無用, 只會有害無益. 明天是周末, 出街行下, 輕鬆地過多兩日, 正常的活動唔會有問題

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 我係跳跳虎 於 09-3-27 16:13 發表

bibifa1225

我都唔想認輸住架, 但我真係好擔心 ......... 剛剛去 toilet 又無乜啡 ........ 依家心情好似坐過山車咁, 又上又落 !
我希望有奇蹟出現啦 !

跳跳虎
你既心情我都好明白, 等結果真係好驚....d時間好似停咗係度咁。
你既努力一定唔會白費既。:loveliness: 加油~
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

Happyday2008,

HELLO!!

我真係好耐無蒲頭了, 我都有上BK睇下, 不過就無咩留言囉!
我生左個囡呀!

時間好似過得好快, 由我地做IVF, 到而家BB都兩三個月大啦!

你個BB好得意呀! 肥嘟嘟, 好可愛! 妳一定係好好心機湊佢嘞.

我個囡比我亞媽湊, 星期五六日先湊返屋企. 隔日都會返亞媽度同佢玩下,
而家成日都好掛住佢呀, 原來牽腸掛肚係咁辛苦架! 我尋晚瞓唔著, 十二點幾都打電話嘈醒我亞媽問BB, 講完左先瞓得著, 我唸我亞媽就嚟頂我唔順啦! 哈哈!
:loveliness:

原帖由 HappyDay2008 於 09-3-27 16:23 發表
MagicQoo,

好耐無見你出現呀!仲記唔記得我呀? 我地舊年差唔多時間bingo架。你BB係boy 定girl呀?

大宅

我係跳跳虎,

唔好唸咁多住啦! 妳老公見到妳唔開心佢一定好心痛!!
星期六日出去行下街輕鬆下啦! 放鬆一下心情.

希望今次奇蹟出現, bb就係唔覺唔覺意咁走進妳生命, 祝妳早日bingo !!!

原帖由 我係跳跳虎 於 09-3-27 14:35 發表

MagicQoo,

好耐無係度見面喇, 我已經好努力, 但始終都未夢想成真 ~ 但好感激你支持 !

複式洋房

原帖由 vesyy 於 09-3-27 11:14 發表
Kei_B,

我冰高o左喇

複式洋房

原帖由 MagicQoo 於 09-3-27 11:36 發表

thx!

複式洋房

原帖由 我係跳跳虎 於 09-3-27 14:33 發表
今日放胎第 13 日, 肚依然好漲 ~ 今早去厠所只係好少好少紅色分泌, 跟住就無乜喇 ! 但頭一樣照痛 ! 腰骨都有輕微痛 ! 但剛剛去厠所見到條低低有兩撻啡色分泌, 唔杰身 ! 小腹位有啲痛 ~ 一直兩邊都無乜點扯, 可能唔得 ...

一日未驗, 一日都有機, 唔好o甘快失望呀, 我本來都係失望o甘去聽結果, 支持你!

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

MagicQoo,

係呀時間過得好快,BB都就快三個月大喇!有無諗住追多個呢,我個囝囝都係交比媽咪揍,又係weekend先揍返自己屋企,不過我每日放工都會去睇佢,有時返工真係幾掛住佢架。

祝你囡囡快高長大!

原帖由 MagicQoo 於 09-3-27 17:21 發表
Happyday2008,

HELLO!!

我真係好耐無蒲頭了, 我都有上BK睇下, 不過就無咩留言囉!
我生左個囡呀!

時間好似過得好快, 由我地做IVF, 到而家BB都兩三個月大啦!

你個BB好得意呀! 肥嘟嘟, 好可愛! 妳一定係好好心機湊 ...

首頁

尾頁

跳至