自由講場

跳至

首頁
23456...16

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

佢直頭比人落降頭拉!好人好姐,四肢健全都唔搵份工嚟做,一日到黑發d負能量出嚟,條女話就話愛佢支持佢,係愛嘅就叫佢生性做人拉,人唔似人鬼唔似鬼,搵爸爸喎?係認佢做女一早認咗拉,條女又係「神」嘅,原本卓林都正正常常,同佢一齊之後就好似亡命鴛鴦一樣,唔係話做老師嘅咩?點解唔去開解下佢,做番一個正常人?
都唔知為乜?難道成x會比一百幾十萬嚟彌補佢過去咁多年失去嘅父愛咩

大宅

至愛朱古力 發表於 18-4-28 00:40
唉,唔知講咩好!一個好例子,呢到啲人成日都叫啲未有準備既人,分居,離婚中既人有左就生bb, 成日都話bb無 ...

生B之前真係要諗清楚!

伯爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

登吳綺莉惨,真係生舊义烧好過。大家成日話吳任性,當初係要生,但始乎由頭到尾都唔見佢求条虫做D咩,都係佢自己帶大個女,教得唔好佢當然有責任但唔関佢任性囉,佢都唔知自己會唔識教㗎。試問尼個社會係咪個個都教得自己D仔女好。
卓林根本被条鬼妹帶壞,两個係愛嘅就唔講咁多,有手有脚去云工賺钱啦,拍片話冇人幫?两個好人好姐自己幫自己啦!

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lovelywww 發表於 18-4-28 00:43
回覆 mickeyeva 的帖子

同性戀無問題!30歲人仲遊手好閒,各種行為⋯⋯完全不知所謂!

30歲 卓林?

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

想迫佢老豆拎長期飯票

侯爵府

我是靚媽 發表於 18-4-28 03:35
登吳綺莉惨,真係生舊义烧好過。大家成日話吳任性,當初係要生,但始乎由頭到尾都唔見佢求条虫做D咩,都係 ...

唔係識唔識教嘅問題,係一開始全世界人都知佢老豆係邊個,亦都一開始擺明佢老公係唔認佢呢個囡,而佢老豆呢就冇人不識嘅,係咁嘅環境長大,你話卓林點會好受,我覺得決定生佢出黎,係害左佢一生

peggypeggy820    發表於 18-4-28 12:23
peggypeggy820    發表於 18-4-28 12:23
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

佢搵嘅野全部搵錯,佢應該去搵份工囉

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

cindy618 發表於 18-4-28 00:46
唔明,點解去加拿大尋成龍嘅?

我估佢走投無路,同人講自己老豆係Jacky chan,人地會幫佢。因為加拿大冇人識佢阿媽,老豆大把人識

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

我是靚媽 發表於 18-4-28 03:35
登吳綺莉惨,真係生舊义烧好過。大家成日話吳任性,當初係要生,但始乎由頭到尾都唔見佢求条虫做D咩,都係 ...

佢阿媽又吾係吾理佢,以前係大陸住,讀最好的国際學校,照計管得好嚴。同埋就算阿媽吾講老豆D衰野,到佢大個自己上網識search,壓力大搞到自己反叛

公爵府

woodpecker 發表於 18-4-28 02:58
我覺得係個女友影響! 個女友想掘金,呃唔到成龍份身家,就會賣故事俾國際媒體賺錢。

'i Slept with Jack ...

唔糸daughter, 系love child.
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

公爵府

theclacheng 發表於 18-4-28 05:32
佢阿媽又吾係吾理佢,以前係大陸住,讀最好的国際學校,照計管得好嚴。同埋就算阿媽吾講老豆D衰野,到佢大 ...

留系上海味好囉,返香港把鬼。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

男爵府

回覆樓主

食藥食得多痴痴地

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

子爵府

回覆樓主:

明比鬼妹擺卓林上枱做新聞,之后可以賣比海外傳媒甘就R到錢洗

珍珠宮

Mrs.Kangaroo 發表於 18-4-28 06:08
留系上海味好囉,返香港把鬼。

好似關吳婆婆事,唔憤氣自己個女“被拋棄”, 我諗在縫隙中吳都好難做(你可以關佢自己錯),佢起碼冇去日扭夜扭條蟲,自己努力生活。
也許佢以為個女入lS就能遠離是非,我覺得是個誤解。
個女可能覺得生父討厭媽媽而佢只係受牽連被棄,加上友輩饞言,根本面對不了自己的錯。18歲身體成熟,思維低能。

水晶宮

回覆樓主

重點好似唔係個女唔記老豆,係老豆唔認阿女

水晶宮

lovececing 發表於 18-4-28 05:01
唔係識唔識教嘅問題,係一開始全世界人都知佢老豆係邊個,亦都一開始擺明佢老公係唔認佢呢個囡,而佢老豆 ...

唔生都生左咁可以點呢?吳都叫努力養大個女、供書教學、但個女咁易受人影響真係好難教

珍珠宮

回覆樓主

咸蟲不是在國內嗎?去加拿大搵仲乜?

男爵府

回覆 sytckm 的帖子

佢女朋友andi

首頁
23456...16

尾頁

跳至