自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

禁止訪問

男爵府

原帖由 沙沙 於 09-4-1 15:39 發表

係啊..冷風趣 今日禺人節
佢日日漁人自愚

大宅

討論區 - 有討論有意見是正常,
就正因有認同, 有各持己見, 討論區先會做得成,
對於網上言論, 大家不要耿耿於懷吧!

出下post, 睇下post, 啱傾咪傾多句, 唔啱傾既咪close topic, 好多野反駁或者澄清得多只會激起更多更大既廻響, 平常心啦~

禁止訪問

男爵府

原帖由 沙沙 於 09-4-1 15:47 發表

因住佢偷睇
之後吼準機會上演........space ma反撃戰

禁止訪問

男爵府

原帖由 沙沙 於 09-4-1 15:55 發表

佢會架...

...........鵝講緊亞邊個邊個嗰個親戚咋下.........如有雷同,實熟不幸,唔巧自已對號入座呀 ! :lol :lol :lol

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

好多謝妳0地的留言...不想再被人話增加人氣..讓它隨風而去...讓它沉下去吧...知我者謂我心憂,不知我者謂我何求?我的人生亦曾經有過風風雨雨......but我沒有自怨自艾(我選擇樂天知命),依家的生活平凡幸福...Thanks to all....((不知有否寫錯英文)

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

big breast ma

原帖由 鵝老太 於 09-4-1 15:53 發表
之後吼準機會上演........space ma反撃戰
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

大宅

其實你係咪唔知幾時得罪咗果位媽咪呀? 我真係覺得佢同你好似有仇咁。 我有時都有睇你啲post,發覺佢好似玩追蹤咁,有你既地方就一定有佢,仲要你講一句佢講十句。 不過,網絡世界就係咁,反正大家都唔知大家係邊個,真係點吹點玩都得。 你下開post見到佢,咁你skip咗佢唔好睇囉! 無謂攪到自己咁激氣。

侯爵府

醒目開學勳章

係bk我學識左多一事,不如小一時 現在我好小回,只係睇多 免麻煩,

禁止訪問

水晶宮

"佢" 係邊個? 我都唔知你講乜

原帖由 沙沙 於 09-4-1 16:49 發表

佢最唔鐘意人地咁叫佢 妳又黎

禁止訪問

水晶宮

原帖由 沙沙 於 09-4-1 17:06 發表

:) 我自己講左乜呢

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 siulili 於 09-4-1 07:50 發表
你用詞都幾..................

人貴自重, 我唔知你同樓主之間發生咩事, 亦唔知樓主點比人'圍', 但只看閣下呢個回覆, 真係有點 :surpris ...
咩樹呀
你唔明我講乜就唔好咁回啦
我意思係留番條腳毛慢慢睇
有時d topic跌左落低怕自己出街後搵唔番
我都無同樓主發生過咩磨擦
亦無份圍樓主播
之前睇完都打左一大段想回樓主
意思都係叫樓主睇開d 如果比人圍就學我唔覆
唔再睇人地留過咩言
但又唔想bk每個topic都係嘈嘈嘈
唔up番個post上來
最後del左

大宅

唔係喎.. 我記得樓主講野一時一樣.. 一時又話自己係大陸黎.. 一時又話個仔10歲.. 唔知咩又去左美國.. 真係怪怪地架.. 咁d媽咪先質疑佢講大話.. 先話返佢.. 跟住佢就扮可憐.. 又話bk 媽咪蝦佢. 又比人圍.. 又話人地點教仔女.. 當時我都睇唔過眼.. 回過佢一次post架.. 如果無留意佢post既mami可能就會覺得佢好可憐..

我無心話樓主.. 不過唔想佢濫用其他mami既同情心啫

侯爵府

咁玄既, 唔明
原帖由 1013angel 於 09-4-1 16:11 發表
好多謝妳0地的留言...不想再被人話增加人氣..讓它隨風而去...讓它沉下去吧...知我者謂我心憂,不知我者謂我何求?我的人生亦曾經有過風風雨雨......but我沒有自怨自艾(我選擇樂天知命),依家的生活平凡幸福...Thanks to ...

禁止訪問

首頁
23456...9

尾頁

跳至