自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

祝你好運

水晶宮

上去食下嘢睇下女,梗係爽!

子爵府

yanlam124 發表於 18-9-13 00:07
正人君子~佢實唔會食雞
不過有jm話大6妹會好主動引誘

咁大家都正人君子冇咁易受引誘嘅,起碼佢地唔會自己主動搵丫,都唔會有女埋黎就食,避到架嘛。 不過如果我有擔心,我會開心見誠同老公講。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanlam124 發表於 18-9-13 00:07
正人君子~佢實唔會食雞
不過有jm話大6妹會好主動引誘
你有擔心可以同佢表達你既感受, 等佢自己衡量下呢頭家對佢有幾重要囉
至於俾唔俾佢上去, 言重了, 其實佢咁大個人, 唔到你唔俾
佢係你老公, 唔係你隻寵物, 佢要上既總會有辦法上, 你唔俾佢咪偷偷地上, 搵日唔返工射波上去玩足一日都仲得啦

男爵府

2023年兔年勳章

佢會唔會惹埋啲唔知乜X病落嚟架,我反而擔心你要自己小心身體好啲喎,都幾大鑊

子爵府

回覆樓主:

同fd去無咩好野啦 唔好咁純情 呢d係男性朋友同我講 仲話有d野唔知/扮唔知會開心d

大宅

瑤瑤~ 發表於 18-9-12 19:20
咁大個人,有得你唔俾咩?
就算你攞左佢張回鄉卡保管住,佢要上既一樣有辦法啫
愛你既男人不用管

係喔~要做乜唔返大陸响香港一樣可以做

男爵府

回覆樓主

信任係兩方面互相比大家,重點係唔好製造唔信任,無錯丫有手有腳咁大個人佢要行就行企就企,不過如果令另一半唔舒服唔開心我唔會做,你愛一個人會因為佢既擔憂而唔做,兩夫妻拍拖結婚都因為互信而結,除非交易嚟啫,但點解咁多人因為偷食離婚?人係自私,你唯護婚姻緊張佢先唔想佢止去,佢呢刻又何嘗唔係因為自己開心而上去?上去食野抵既咪去梳d一家大細上去囉!點解要製造問題同機會令老婆不安呢?

子爵府

回覆樓主

姐甘,上去一定多d吸引同昜d. 所以上去風險一定糸大。香港易都不及上面。加上香港可睇到多一點,似中糸訓糸你隔離個位,吾多吾小你會feel到。可能糸女人直角。有時男人真糸要管。

大宅

章魚妹妹 發表於 18-9-13 07:14
信任係兩方面互相比大家,重點係唔好製造唔信任,無錯丫有手有腳咁大個人佢要行就行企就企,不過如果令另一 ...

同意呀尤其最尾果句,樓主如果當你表達咗你的憂慮後,佢仍頻頻上大陸,你就要小心。

成班男人更容易出事,比班友仔在旁吶喊助威,本來唔想叫都會最後都會出事,男人最怕比人笑怕老婆丶無膽⋯真係識人因為咁出咗事

大宅

yanlam124 發表於 18-9-12 22:00
婆都岩,男人真係....

我估係男人黎講,只要唔係老婆,那女人就有吸引力了。。。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

chingmon 發表於 18-9-12 18:42
既然甘抵,跟埋去玩

大宅

回覆樓主

如果係一個星期一次或者更多,我就唔會信係淨係食嘢囉。
[img align=left]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20070117_7_BBD+is.png[/img]

子爵府

chingmon 發表於 18-9-12 18:42
既然甘抵,跟埋去玩

精明太太

大宅

親子王國15週年勳章

表面正人君子,內裡係點大家唔知。男人同女人對某d事睇法係唔一,自己留意多d。

水晶宮

回覆樓主:

上邊衛生差,朋友中伏,要長期洗腎,同C6講不要去

子爵府

回覆樓主:

點解唔同埋你去?

男爵府

回覆樓主

聽過太多好好先生上咗去都出事,凡事必有因,奉勸樓主一句,c6玩嘅習慣有改變必定有原因,未必純因為女人,佢依家亦未必全心偷食,但引誘多,而且上面d 女人你係估唔到手段咁勁,後生身材好又温柔(至少表面),只要係男人就大把女人痴埋嚟,我接受間唔中,但成為習慣就一定no way, 唔係信唔過c6,係信唔過其他人

男爵府

回覆樓主

男人不會時常約埋一齊食嘢咁簡單啩.........都係小心D好!當信任遇上誘惑,就是放任!

男爵府

sizzlers 發表於 18-9-13 08:22
聽過太多好好先生上咗去都出事,凡事必有因,奉勸樓主一句,c6玩嘅習慣有改變必定有原因,未必純因為女人, ...

係,唔明個個都話老公老實一定唔會,正人君子一定唔會,人有黑暗面,亦難受誘惑,真係除非佢切左架啫!以前返工,見副模範家庭,成家都中產專業人士加基督徒,好幸福架,點知有日個老公睇性病,過多幾日個老婆嚟話唔知係咪自己抵抗力低尿道炎(其實唔係咁簡單)當下醫生已經兜個圈問佢會唔會老公傳比佢,佢大反應到:緊係唔會啦,點會呀,佢唔係咁既人我好信任佢!老實講,留係香港係可以做同樣既野,但消費高又易上身,好多想玩都會上去玩,大陸女人果d手段我領教過,係我老豆同其他家人!至於信任問題,我都會提我老公唔好因為一時快感恨錯難返,因為心野搞散頭家最大受害人會係d小朋友,仲會一世記恨佢!唔好話咩唔管佢,唔係有法律有警察,你估有幾多人會殺人放火同做賊丫!?

首頁

尾頁

跳至